iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hocam peki kılıf sizin elinize ne zaman ulaşır ben de Türkiye'ye dönünce kılıf alıcam da su anda aklımda spigen slim armor case almak var ama spigenin ilk kez ürününü kullanmış olucam.Elinize geçtiğinde kılıfla ilgili görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam peki kılıf sizin elinize ne zaman ulaşır ben de Türkiye'ye dönünce kılıf alıcam da su anda aklımda spigen slim armor case almak var ama spigenin ilk kez ürününü kullanmış olucam.Elinize geçtiğinde kılıfla ilgili görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz

Kardeş geçen sipariş ettiğim http://www.spigen.com/brands/apple/...plus/iphone-6-plus-case-neo-hybrid-metal.html

spigen kılıfı beklerken şöyle başka bir kılıfı inceleme şansım oldu
http://www.amazon.com/iPhone-Verus-Aluminum-Shield-Titanium/dp/B00NN95LZE

Spigen kılıfıda birkaç gün sonra teslim aldım ancak verus marka olan kılıf hem malzeme kalitesi hem tasarım hem incelik olarak daha hoşuma gitti spigen kılıfı geri iade edip verus marka kılıf sipariş ettim.fiyat olarak ikiside hemen hemen aynı ikiside güney kore malı ve birbirlerine şekil olarak benzer ürünler üretiyorlar.
yalnız bu markaların sahteleri var fiyasada dikktli olmak gerekiyor.

iPhone nun arkasında leke varda acaba ne ile çıkara biliriz

Leke derken ne lekesi acaba? Islak mendil ile çıkacak birşey değilmi :)

baba12

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Kardeş geçen sipariş ettiğim http://www.spigen.com/brands/apple/...plus/iphone-6-plus-case-neo-hybrid-metal.html

spigen kılıfı beklerken şöyle başka bir kılıfı inceleme şansım oldu
http://www.amazon.com/iPhone-Verus-Aluminum-Shield-Titanium/dp/B00NN95LZE

Spigen kılıfıda birkaç gün sonra teslim aldım ancak verus marka olan kılıf hem malzeme kalitesi hem tasarım hem incelik olarak daha hoşuma gitti spigen kılıfı geri iade edip verus marka kılıf sipariş ettim.fiyat olarak ikiside hemen hemen aynı ikiside güney kore malı ve birbirlerine şekil olarak benzer ürünler üretiyorlar.
yalnız bu markaların sahteleri var fiyasada dikktli olmak gerekiyor.

Leke derken ne lekesi acaba? Islak mendil ile çıkacak birşey değilmi :)

Ben çekip atamıyorumda telin arkasında Islak mendil falan denedim sabunlu bez falanda ne tavsiye edersiniz

Bothrops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam.

iPhone 6 için aksesuarlarınızı nereden alıyorsunuz. ?

Ben Speck, Case-Mate ve ElementCase ürünlerini hiç bir yerde bulamıyorum.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Selam.

iPhone 6 için aksesuarlarınızı nereden alıyorsunuz. ?

Ben Speck, Case-Mate ve ElementCase ürünlerini hiç bir yerde bulamıyorum.

Türkiye'ye biraz geç geliyor kaliteli ürünler malesef.beklemeniz lazı biraz acil istiyorsanızda ebay ve amazona bakabilirsiniz.

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar merhaba bende dün iphone 6 16 gb aldım yıllardır samsung kullanıcısı olarak biraz garip geldi özellikle resim müzik ve video yüklemek v.s. en son note 3 kullanıyordum gerçi alışamam diye hala satmadım note 3 ü ama daha önce samsungtan iphone ye geçen deneyimli arkadaşların düşünceleri önemli teşekkürler

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
İphone 6 aldım beyaz sayfalarda beyaz bir nokta beliriyor ana ekrana gidince kayboluyor sebebi nedir acaba.

Lütfen yardım edin

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar merhaba bende dün iphone 6 16 gb aldım yıllardır samsung kullanıcısı olarak biraz garip geldi özellikle resim müzik ve video yüklemek v.s. en son note 3 kullanıyordum gerçi alışamam diye hala satmadım note 3 ü ama daha önce samsungtan iphone ye geçen deneyimli arkadaşların düşünceleri önemli teşekkürler

bilgisayar ve itunes proğramı ile transfer işlemlerini yapabilirsiniz

İphone 6 aldım beyaz sayfalarda beyaz bir nokta beliriyor ana ekrana gidince kayboluyor sebebi nedir acaba.

Lütfen yardım edin

senin sorun biraz ciddi sıkışmış yada ölü pixel
şurada bahsetmişler konu hakkında .bence apple store götürün yada randevu alıp iade edin .ücretsiz değişim yapacaklardır.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
gL3Mv3.jpg
[/URL][/IMG]

Beyaz nokta ışık gibi yanıyor beyaz ekranda kamerada foto çekerken nokta çıkıyor
İyide ben apple store'dan almadım cep telefonu satan dükkandan aldım.Apple servisine gitse değişirlermi noolur bilgilendirin çok üzülüyorum.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
gL3Mv3.jpg
[/URL][/IMG]

Beyaz nokta ışık gibi yanıyor beyaz ekranda kamerada foto çekerken nokta çıkıyor
İyide ben apple store'dan almadım cep telefonu satan dükkandan aldım.Apple servisine gitse değişirlermi noolur bilgilendirin çok üzülüyorum.
Bahsettiğin problem pekte kafaya takılacak birşey değil. Kullanımı etkilemiyorsa ve sadece beyaz ekranda görünüyorsa umursama. Garantisi yoksa onunla yaşamaya alışsan iyi edersin. [emoji4]

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
gLmLXR.jpg
[/URL][/IMG]
Bu resimde baksanız daha iyi anlarsınız.Bugün servise verdiler genpaya servisler değişiyor değilmi yoksa tamir mi ettikten sonra mı veriyolar.İphone 6 benim için tam fiyasko oldu.Forumlarda white spot white defect diye geçiyor.İnşallah mağdur olmayız.Nokta sönük gözüküyor fotoda ama karanlıkta beyaz ekran ya da kamera yı açtınmı fener gibi parlıyor.

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ses açıp kaparken en fazla tırnağım temas ediyor. Yarin alalı 1 hafta olacak.1 haftada bu kadar deformasyon olursa 1-2 yılda ne olur tahmin bile edemiyorum

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Tırnak yapmaz oyle biryere düşmüş akıl var mantık var tınnaklık iş değil o

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ses açıp kaparken en fazla tırnağım temas ediyor. Yarin alalı 1 hafta olacak.1 haftada bu kadar deformasyon olursa 1-2 yılda ne olur tahmin bile edemiyorum

Sizin telefon haberiniz olarak yada olmayarak sert bir cisme çarpmış.alumınyum yumuşak bir metal olduğu içinde hemel zarar görür.cebizdeyekende biryere çarpmış olabilir.
ama asla kullanımla tırnakla olacak birşey değil o.

begmyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar telefona itunestan 8.1.1 güncellemsini yüklemek istedim 1.75 gblık bişey indiriyor oysaki telefondan güncellemek istersem 65 mb gözüküyor sebebi ne acaba?

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ozbVDX.png

arkadaşlar cihazı bu gün aldım iphone 6 yalnız görüldüğü üzere kullanım ve bekleme süreleri arasında 1-2 dk var ve şarjım çok çabuk iniyor telefon boşta kilitli halde dururken bile bu böyle nedeni hakkında fikri olan var mı

oksuz53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ıphone 6 plusa pc den video atamıyorum.itool veya itunnes olmuyor,başka alternatif varmı

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
ozbVDX.png

arkadaşlar cihazı bu gün aldım iphone 6 yalnız görüldüğü üzere kullanım ve bekleme süreleri arasında 1-2 dk var ve şarjım çok çabuk iniyor telefon boşta kilitli halde dururken bile bu böyle nedeni hakkında fikri olan var mı

Aralıksız kullanmışsın daha ne olsun iphone 6 da ortalama 8 saat kullanım veriyor senin tel %59 da iken 4 daat kullanmışsın hepsi bittiginde 9 saate yakın kullanmış olacaksın. Bu pilin iyi oldugunu gösterir

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aralıksız kullanmışsın daha ne olsun iphone 6 da ortalama 8 saat kullanım veriyor senin tel %59 da iken 4 daat kullanmışsın hepsi bittiginde 9 saate yakın kullanmış olacaksın. Bu pilin iyi oldugunu gösterir
sıkıntım o zaten aralıksız kullanmadım yaklaşık 1.5-2 saat telefon kilit ekranında beklemedeydi çok fazla şarj gittiğni görünce açıp baktım devamlı kullanıyorum gözüküyor

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
sıkıntım o zaten aralıksız kullanmadım yaklaşık 1.5-2 saat telefon kilit ekranında beklemedeydi çok fazla şarj gittiğni görünce açıp baktım devamlı kullanıyorum gözüküyor

Ayarlar / genel / arka planda uygulama yenile. Bunu kapat

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Ayarları sıfırla mail ayarlarına bak anlık ilet kapalımı. Elle olarak ayarla veya. Sıfırdan kurmalısın.

oksuz53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzantı ile alakalı değil.videoları daha önce iphone 5s ile çektim.itools veya itunnes ile 5se atabiliyorum,cihazımı itunnes ile yedeklemedim ama pcden şu an atamıyorum.müzik atabiliyorum resim atabiliyorum ama itunnes videları görmüyor.