D
Deleted member 312196
SDN Okuru
iPhone 6 için 16GB yeterli mi?
Arttirilabilir hafiza olmadigi icin en 64GB almak daha mantikli olur.
iPhone 6 için 16GB yeterli mi?
16 gb iphone 6 alıcam ... çok kullanacağım için yetmeyecek SD koyamıyormuyuz ?
16 gb iphone 6 alıcam ... çok kullanacağım için yetmeyecek SD koyamıyormuyuz ?
iphone6plus silvwr64gb dusunuyorum sizce bukulme problemi varmi dar bir pantalon vb sekilde cepte tasimak problemmi ve ayrica elde kullanim cokmu zor alisabiliyormuyuz
abilerimiz çalıştığı için şöyle şöyle kullanıyorum demişler,bende şöyle diyim 11. sınıfım sabah 7.30 da %100 evde çıkıyorum derslerde canım sıkıldıkça whatsapp twitter falan geziniyorum boş derslerde gta oynuyorum eve geldiğimde %65-70 kalmış oluyor 1 gün okulda hiç telefonu elimden düşürmedim eve geldiğimde %30 kalmıştı yani liseliler merak etmeyin 1 günü çıkarıyor![]()
Arkadaşlar bende yakın zamanda iPhone 6 plus alıcam sanki fazla büyük geldi ele oturuyor mu ? Tek elle kullanmada zorlanıyor musunuz ? Acilll !!!
Arkadaşlar iphone 6, ipad air sarj aleti ile sarj edilebilir mi. Bataryaya zarar verir mi. İş yerinde sarj aleti lazım oluyor yeni sarj aletimi alsam, evde ipad sarj aletini mi kullansam karar veremedim.
Arkadaşlar iphone 6, ipad air sarj aleti ile sarj edilebilir mi. Bataryaya zarar verir mi. İş yerinde sarj aleti lazım oluyor yeni sarj aletimi alsam, evde ipad sarj aletini mi kullansam karar veremedim.
Normalde hiçbir markanın fanı olmam. Sevdiğim markayı avunurum ve sevdiğim marka hep değişir. Geçen sene samsungcuyken bu sene Apple'cıyım. Ama arkadaş özellikle sdn in ukt si olsun note 4 kıyaslaması olsun iki cihazda da deneyimleri teşhir ürünlerinden ibaret olan bazı şahıslar asıl konuşmuşlar öyle. Yok apple böyle kötü şöyle kötü Hakkı abiye bile note 4 uktsinde giydirmişler yorumlarından dolayı. Neyse sıcak sulara geri döndüm. Sizden ricam stant deneyimli arakadaşların yorumlarına takılmamanız. Ben o yorumları okuya okuya telefonu telapatik güçlerle büküyordum az kalsın.
Bu yorumu da içimden geldiği için yazdım çünkü cidden ihtiyaç duydum. Telefonun tek eleştirileceknoktası parası. Ama O da vegilerimiz sayesinde. Tim Cook bile Abdullah Gül ziyaretinde fiyatları düşürün dedi yaw![]()