iPhone 6 mı Note 4 mü S6 mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Starbowl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KadirxyL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gülmek istedim gülemedim ters tepki yaptı yüz kaslarım felç geçirdi.

Sen git Exynos ve MTK işlemcileri Snapdragon ile kıyasla :mrgreen: sabah sabah iyi geldi teşekkür ederim günlük 1 doz isterim artık.
kardesim sen moderatör olmusunda teknoloji forumunda marka tutmak nedir onu anlamadim ben teknoloji ile ic ice olan insan marka ayrimi yapmaz her markanin o sektorde iyi ve kotu yonleri vardir simdi sen bu yorumu silersin eyvallahda ozaman benim gozumde burasi biter sagol

KadirxyL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben burda kimse ile laf dalasina girmek istemiyorum burasi bir forum herkez fikrini yazar ve tartisirlar hani kimse sinir yapmasin laf atmasin sakin lutfen .d

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
kardesim sen moderatör olmusunda teknoloji forumunda marka tutmak nedir onu anlamadim ben teknoloji ile ic ice olan insan marka ayrimi yapmaz her markanin o sektorde iyi ve kotu yonleri vardir simdi sen bu yorumu silersin eyvallahda ozaman benim gozumde burasi biter sagol

Marka tutmuyorum gerçekleri söylüyorum Exynos ve MTK Snapdragon işlemciyi ezemez.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben burda kimse ile laf dalasina girmek istemiyorum burasi bir forum herkez fikrini yazar ve tartisirlar hani kimse sinir yapmasin laf atmasin sakin lutfen .d

Tartışmayı elbet yapabilirsiniz ama demin yukarıda ortamı gericek mesaj yazıldı sildim devam ettirdiğiniz sürece kötüye gidicekti mesajını sildiğim kişinin zaten bir uyarısı varmış huzur bozucu tartışma oluşturmaktan bu yüzden tartışmayı sonlandırmanızı rıca ettim.

KadirxyL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Marka tutmuyorum gerçekleri söylüyorum Exynos ve MTK Snapdragon işlemciyi ezemez.

Tartışmayı elbet yapabilirsiniz ama demin yukarıda ortamı gericek mesaj yazıldı sildim devam ettirdiğiniz sürece kötüye gidicekti mesajını sildiğim kişinin zaten bir uyarısı varmış huzur bozucu tartışma oluşturmaktan bu yüzden tartışmayı sonlandırmanızı rıca ettim.
oda senin gorusun ama bunu oyle soyleyin marka tutmus gibi oluyor

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
oda senin gorusun ama bunu oyle soyleyin marka tutmus gibi oluyor

İphone kullanıyorum diye iphone önerdiğimde veya savunduğumda fanboy, işlemci markasının diğer iki markaya göre daha iyi olduğunu söylediğimde marka tutuyor oluyorum o yüzden artık takmıyorum bunları istediğiniz gibi düşünebilirsiniz.

KadirxyL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

merak etme kardesim ben kotu soz vs kullanmam zaten arkadasida uyardim oda tmam dedi

KadirxyL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanip onere bilirsin yada savuna bilirsin o beni ilgilendirmiyor kimseyi ilgilendirmemeli herkezin kendo gorusu sonucta sadece bana vermis oldugun o 1 doz alirim gibi olan mesajda biraz taraf tutma gibi bir his var turkce bu nereye ceksen oraya gidiyor .d en ufak bi kelime degismesi bile cok kotu seyler cikariyor ortaya

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
kullanip onere bilirsin yada savuna bilirsin o beni ilgilendirmiyor kimseyi ilgilendirmemeli herkezin kendo gorusu sonucta sadece bana vermis oldugun o 1 doz alirim gibi olan mesajda biraz taraf tutma gibi bir his var turkce bu nereye ceksen oraya gidiyor .d en ufak bi kelime degismesi bile cok kotu seyler cikariyor ortaya

Espiri yapmıştım, son zamanlarda komik şeylerin altına her gün 1 doz alıyorum gibi yorumlar görüyorum sanırım ciddiye aldınız :D ?

[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] Ben S815 ile karıştırdım ilk baştada s810 var G Flex 2'de yukarıda ki arkadaşın hatırlatması iyi oldu yorumunu tekrar okudum galiba 815den mi bahsettin yoksa bilginmi yoktu bu konuda emin değilim.

Buyur konu bu işlemci efsane:

http://shiftdelete.net/lg-g-flex-2-on-incelemesi-57444
http://forum.shiftdelete.net/lg/400127-lg-g-flex-2-on-incelemesi.html

S810 ile geliyor:

http://shiftdelete.net/lg-g-flex-2-snapdragon-810-ile-geliyor-57306

[video=youtube;t9F1thfhxlw]http://www.youtube.com/watch?v=t9F1thfhxlw[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam uzun süre oyun falan oynayıp güncel kalmak istiyorsan kesinlikle apple almalısın. Ama iphone 6 şuan 1 gb büyük ihtimalle 6s 2 gb ram ile gelicektir ve 1 gb ram li sürümlerin ömrü artık kısalıcaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mesela hızlıca onu açtın bunu kapattın ana ekrana döndün tak diye dönmüyor 1 saniye geçikmeli dönüyor sanki ping var telefonda komutları geç algıladığı oluyor onun haricinde bir sorunu yok, s800 işlemcili modeli olduğu içinmi böyle güzel çalışıyor diyecem ama note 4'de de snapdragon var anlamadım gitti.

Merhabalar

Gecikmenin sebebi Note 4'deki animasyonlar. Onlari kapattimi canavar gibi calisiyor.

Animasyonlardan dolayi bir saniyelik gecikme olabiliyor.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sony z3 kullanıcısıyım eski ıphone 5 telefonumun açma kapama tuşu bozulmuştu servise gittim serviste herkesin elinde arızalı samsung tablet telefon vardı içimden dedimki iyiki samsung almamışım note 4 alan kişi sinirliydi geri tuşu çalışmıyor 3 kere servise geldim dedi yazılım sorununu hala halledemediler dedi iyi sony almışım Bu arada ıphone 5 telefonum jelatinleri üstünde yenisiyle değişim oldu çok memnun kaldım

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bu yıl 3 telefondan birini alma ihtimalim var. Ben kamera performansı iyi, depolama alanı iyi, oyunları hızlı oynayabileceğim ve uzun süre güncelleme alabilecek olanını istiyorum.
uzun süre güncelleme istiyorsan(3yıl) kadar iphone 6 derim ama ama kamera performansı yada büyük ekran içinde note 4 alınır ama bence s6 yıda bekle nasıl olcagını bilmiyoruz....