İPhone 6 ekran kırıldı

ismail çakmak

Asistan
Reaksiyon puanı
13
image.jpeg
Merhaba arkadaşlar iphone 6 kullanıcısıyım ve telefonum bugün elimden düştükırılmaz cam olmasına rağmen telefonun camı kırıldı ne yapmamı önerirsiniz.
Ayrıca telefonu daha önceden servise yollicaktım şarj alma söketinde sorun var kablo çok çabuk çıkıyor ve ses yükseltme tuşu ile home tuşunda yumuşama var. Özellikle ses yükseltme tuşu sorunlu.
Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Diğer sorunlar çıkarsa cihazı değişirler ancak sorun yoksa ücreti karsiliginda sıfır verilir veya ekran onarılır.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Apple Store'a git 380₺ ver yeni cihaz versinler.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
Ekli dosyayı görüntüle 6674 Merhaba arkadaşlar iphone 6 kullanıcısıyım ve telefonum bugün elimden düştükırılmaz cam olmasına rağmen telefonun camı kırıldı ne yapmamı önerirsiniz.
Ayrıca telefonu daha önceden servise yollicaktım şarj alma söketinde sorun var kablo çok çabuk çıkıyor ve ses yükseltme tuşu ile home tuşunda yumuşama var. Özellikle ses yükseltme tuşu sorunlu.
Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Kimse dememiş diyeceğimi. Hayretler içerisindeyim. O kırılmaz camı nereden aldıysan sana kim dediyse korur diye o ödemek zorunda kusurlu mal sattığı için. Niye kimse demedi bunu yaaa?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Kimse dememiş diyeceğimi. Hayretler içerisindeyim. O kırılmaz camı nereden aldıysan sana kim dediyse korur diye o ödemek zorunda kusurlu mal sattığı için. Niye kimse demedi bunu yaaa?
aslında iphone6 tasarımından kaynaklı kenardan almış darbeyi kırılmaz cam karşıdan gelen darbeye göre yapılmış.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yanlışın var. Garanti kapsamında 380₺ garanti dışında herhangi bir onarım öyle.
380 TL ye sadece ekran değişiyor. Eskiden 380 TL karşılığında cihazı degistiyorlardi şimdi sadece ekran. Fiyat listesine bakarsanız ekran onarım bedeli olarak değiştirildi.

ismail çakmak

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Teşekkürler. Telefon darbeyi kırılmaz cam ve kılıf arasındaki 2 milimetrelik kısımdan aldı kısmet artık :)

mahmut_armutcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sadece dokunmatik değişimi mümkünmüş ama garantisi olduğu için önermem apple store'da ekran değişimi yapılır geçmiş olsun.
miktarı için bilgim yok...