iPhone 6 Ekran esnekliği

Turgay Oyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Merhabalar arkadaşlar

Şuanda iPhone 6 kullanmaktayım telefon bugun yere düştü ve sol üst ve sol alt kısımda ekrana bastırınca ekranın esnediğini fark ettim bastırdıgım zaman ses çıkıyor cihazın malesef garantisi yok.

Size sormak istediğim şey ise şu ; Cihazı bu şekil kullansam bana bi problem çıkartırmı ? Yada cihazın kasasını komple değiştirsem satarken bir sorun yaratırmı bana ? Çizik oluştu cihazda 2-3 tarafında 2 tanesi kılcal.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Merhabalar arkadaşlar

Şuanda iPhone 6 kullanmaktayım telefon bugun yere düştü ve sol üst ve sol alt kısımda ekrana bastırınca ekranın esnediğini fark ettim bastırdıgım zaman ses çıkıyor cihazın malesef garantisi yok.

Size sormak istediğim şey ise şu ; Cihazı bu şekil kullansam bana bi problem çıkartırmı ? Yada cihazın kasasını komple değiştirsem satarken bir sorun yaratırmı bana ? Çizik oluştu cihazda 2-3 tarafında 2 tanesi kılcal.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Hiçbirşey olmaz telaş yapmayın. Kroniktir o . Bazen yapacak bazen yapmayacak tecrübe ile sabit. Sebebi ise batarya yerleşimi. Çizik konusunda ise. Şunu söyleyebilirim apple dışarı orjinal parça vermiyor . Orjinal diyen yalan söyler . Değiştirmeyin kullanın derim.

Turgay Oyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
SA
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Hiçbirşey olmaz telaş yapmayın. Kroniktir o . Bazen yapacak bazen yapmayacak tecrübe ile sabit. Sebebi ise batarya yerleşimi. Çizik konusunda ise. Şunu söyleyebilirim apple dışarı orjinal parça vermiyor . Orjinal diyen yalan söyler . Değiştirmeyin kullanın derim.
Saolun teşekkür ederim. Ya bana daha sonra büyük bi sorun olarak dönmediği sürece kullanırım bu şekilde benim şuan kafama taktığım bu halde kullanırsam daha sonra daha kötü şekilde bozulursa diye bi korku var içimde.

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
iPhone 6ların neredeyse çoğunda o problem var. Düşmese bile fabrika çıkışlı öyle olabiliyor. Özellikle apple storedan aldığın swap cihazların çoğu sıkıntılı. Garanti devam ediyorsa ve çizik yoksa apple ekranı değişir. Kasa biraz yamulduysa bile; ekran değişse bile problem devam eder.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
SA
Saolun teşekkür ederim. Ya bana daha sonra büyük bi sorun olarak dönmediği sürece kullanırım bu şekilde benim şuan kafama taktığım bu halde kullanırsam daha sonra daha kötü şekilde bozulursa diye bi korku var içimde.

Yok hiçbir şey olmaz ekran yuvadan hep çıksa bile orada bir Port ile bağlı çalışır merak etme. Benim telefonumda öyle maalesef. 6s lerde düzelttiler ama 5-5s ve 6 larda mevcut

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Geçmiş olsun herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız ama zamanla belki açılma yapabilir. Eğer dışarıdan kasa değişimi yapmak istiyorsanız tavsiye etmem, bazı telefoncular bilgisizliğinden dolayı söküp bir daha toplayamıyorlar telefonu size tavsiyem apple store'den 1300 tl karşılığında cihaz almanızdır.