Iphone 5s mi yoksa asus zenfone 2 mi

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar dedigim gibi ikisi de oldukca iyi gorunuyor. Zenfone fps urunu olarak piyasayi sallayacak belli. Fiyati ne olur bilmiyorum ama aralarinda cok farkli teknoloji kullaniliyor sizin fikriniz nedir ve neden? Simdiden tesekkur ediyorum.(not: iphone alirsam sadece 5s dusunuyorum)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
iPhone 5s ile zenfone 2 arasinda fiyat farkı olacağı kesin. Zenfone 2 1000 tl civari bir fiyatlandırma ile girecek . iOS mu Android mi kullanmak istersiniz önce kararınız bu olmalı

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ios mu android mi karar veremiyorum her turlu fikre acigim 5 senedir android kullaniyorum hic ios kullanmadim ama aklimda Bu ikisi var daha fazla secenek girince isin icinden cikilmiyo :(

redox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ios mu android mi karar veremiyorum her turlu fikre acigim 5 senedir android kullaniyorum hic ios kullanmadim ama aklimda Bu ikisi var daha fazla secenek girince isin icinden cikilmiyo :(

ios işletim sistemin kullandığı donanıma en iyi optimize edilmiş sistemdir diye düşünüyorum. çünkü bu denli stabil (donma, kasma, şişme yok denecek düzeyde) olmasının başka bir açıklamasını yapmak gelmiyor aklıma açıkcası.

ios iyi güzel ama pahalı. benim bu sebepten dolayı her zaman tercihim androidden yana oldu. ancak paranın çokta önemi yoksa telefon alırken ios tercih edilebilir.

kaldı ki zenfone 2 ' nin Türkiye'ye gelmesi nereden baksanız haziranı bulur. tercih sizin.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İphone 4, 4s, 6 tamam da 5, 5s, 6plus alan yada almak isteyenlere anlam veremiyorum.6 plus dediğin telefon güya 5.5" aynı büyüklüğe lg 6.2" sığdırır.5 ve 5s dediğin cihaz bildiğin kumanda en boy oranı berbat uzun ve dar dikdörtgen telefon mu olur :D
Androidten sıkıldıysan iphona geç ama tasarım faciası 5s yerine iphone 6yı al bence.

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkur ederim kardes para konusu aslinda iPhone 5s icin biraz zorlamam gerekicek sanirim ama zenfone 2 yi de hazirana kadar beklemek zor ya baska alternatifler secrete girecek galiba

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
kardes iPhone 6 bana pek saglam gelmedi hem de butcemi asiyor baska onerin var mi
Başka önerebileceğim telefon xperia z3 compact olur beyazını gördüm tasarım harika turuncusu da benim favorim.Özellikleri muaazzam zaten ele oturan şık bir cihaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
her türlü ıphone işletim sistemi yeter android bile bu kadar gelismedi

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc nin arayuzu canimi sıkıyo yoksa seviyorum ki zaten 2 senedir Htc kullaniyorum

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Abicim o zaman ios al. Android zaten kullanmissin pahalı mahalı. Çocukların sorarsa denemedim demezsin en azından.

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sagol kardesim bakalim hayirlisi ben de bilmiyorum :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
One e8 öneririm ben de.

Her şeyden önce stabil olması lazım cihazın ☺. Bu da htc ve apple'ın terimi.

Önceden hangi htc modelini kullandınız?
Eskiyse canınızı sıkmış olabilir yani çünkü hTC ve LG'nin geçmişi sabıkalı. Şimdi toparladı ikisi de.

Ayrıca Sense sırayla 4,5 ve 6 ile evrime uğradı. Stabilliğini hiç kaybetmeden. Bir de Sony'nin Timespace arayüzüne bakın. Xperia S ile Xperia Z3'ün Timespace arayüzündeki en büyük farklılık tema desteği kazanması.

Bir de Sense 4 ile 5'e bakın. Arada dağlar kadar fark olmuş. Blinkfeed ile Zoe uygulaması zaten muazzam. Sense 6 da tema desteğine kavuşmuş.

Ama Sony'de karar kıldıysanız şu an Sony'nin en alınası cihazı Z3C.

chagry1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony ve lg yi de eledim geriye htc apple ve asus zenfone 2 kaldi su an aklimda, ama zenfone 2 hazirana gelecekse bekleyemem erken gelir mi acaba apple 5s den yukarisi olmaz. Htc one m9 efsane galiba ama fiyati cok yuksek olur sanirim desire serisi guncelleme sikintisi var. One serisi kaliyo geriye galiba

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
telefona htc rom attım blinkfeed bence efsane. arayüzde çok hoş. sıkılmış olabilirsin ama sürekli güncellenen bi arayüzü var. stabiliteden bahsetmiyorum bile. e8 m8 görünüş olarakta bence çok iyi telefonlar. eline alınca kalite hissi uyandırıyor.

zenphone 2 nin ne zaman geleceği kesin değil bence çok ucuzda gelmeyecek sen bilirsin. htc den cidden sıkıldıysan ios dene ama ondanda sıkılırsın. ben ipad iphone kullandım cidden başkasında görünce falan çok hoş ama telefonla biraz süre geçirince bi numarası kalmıyor. en azından ben anroid ( sıkılınca rom atıyorum) alıştığım için ios beni bayağı boğdu. ( jailbreak demeyin garantiden çıkıyor uğraşılmaz.) (( rom da garantiden çıkarıyor ama eski haline getirince garanti konusunda sorun olmuyor.))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5s Kasa büyüklüğü ve ekran büyüklüğü olarak vede 64 bit işlemciye (yeni nesil işlemci) sahip olması güzel . fakat zenfone 2 deki 64 bit 4 çekirdekli intel işlemci bana daha mantıklı geliyor. kaldıki zenfone 2 nin pixel master teknolojisi kamerasını çok güçlendirmiş ben haziranı bekliyorum gelsin 4gb ramlik 2.3 ghz hızında olan modelini alacam. sana tavsiyem bekleyemeyeceksen 5s al ama zenfone 2 de beklenilecek bir cihaz. ayrıca Iphone 5s alırsın sonra bişey olur satmaya kalkarsın 1700 liraya aldığın cihaz 2 ay için 1200 lira olur bilgine.