iPhone 5s mi ? HTC Desire Eye mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Whoops
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir çok arkadaşın kafasını karıştıran bir soruyu sizlerle de tartışmak istedim.
Fiyat segmenti aynı olunca bu iki cihaz arasında kalanlar oluyor. Özellikle de medya içeriği fazla kullananlar bu iki telefon arasında karar vermekte zorlanıyor.
Desire Eye 13mp değerinde mükemmel bir selfie (ön) kamerasıyla ve boomsound teknolojili ses sistemiyle kafa karıştırıyor.
iPhone 5s ise aynı fiyatta iOS deneyimini sunuyor. Ve daha uzun ömürlü kullanım sunacak gibi.
Sizin fikirleriniz nedir arkadaşlar iki telefon da 1900 tl ve ikisi de iyi kendi alanlarında.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle 5s, bir sure sonra o fiyat aynılığı olmayacak zaten desire eye fiyatı iner

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İkisinde de batarya düşük olduğuna göre 5sin hiçbir artısı kalmıyor bu durumda her türlü htc desire eye.Deseler illa 2sinden birini al aynı saniyede desire eye derim :)

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle 5s, bir sure sonra o fiyat aynılığı olmayacak zaten desire eye fiyatı iner
Evet, desire eye fiyatı düşecek fakat kullanım rahatlığı özellikle de kamera, müzik bakımından hangisi iyi ? 5s neden sizin seçiminiz açıklarsanız herkes yararlanır :)

İkisinde de batarya düşük olduğuna göre 5sin hiçbir artısı kalmıyor bu durumda her türlü htc desire eye.Deseler illa 2sinden birini al aynı saniyede desire eye derim :)
Medya açısından hangisi daha iyi sizce neden desire eye ?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kamera müzik bakımından tabii ki desire eye iyi, htc ses konusuna odaklanmış zaten, desire eye'de kamera da artı, 5s tercihi stabilize, kalite+brend,,, ama ios sıkıcı geliyorsa desire eye iyi seçim zaten belirtdiğiniz özellikleri var

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Evet, desire eye fiyatı düşecek fakat kullanım rahatlığı özellikle de kamera, müzik bakımından hangisi iyi ? 5s neden sizin seçiminiz açıklarsanız herkes yararlanır :)

Medya açısından hangisi daha iyi sizce neden desire eye ?
Bana göre 5sin desire eyeye karşı hiçbir artısı yok.Her yönden daha iyi bence desire eye.

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera müzik bakımından tabii ki desire eye iyi, htc ses konusuna odaklanmış zaten, desire eye'de kamera da artı, 5s tercihi stabilize, kalite+brend,,, ama ios sıkıcı geliyorsa desire eye iyi seçim zaten belirtdiğiniz özellikleri var
Anladım. Yani performans, stabilite, premium bir his isteyenler 5s'i, esneklik, medya isteyenler desire eye seçmeli. Tabii ki 5s daha uzun kullanım sunuyor.
Bana göre 5sin desire eye'a karşı hiçbir artısı yok.Her yönden daha iyi bence desire eye.
Stabilite, performans ve kalite açısından 5s, desire eye'ın önünde. Fakat diğer açılardan desire eye önde. Aslında desire eye da performans açısından gayet iyi, yani tüm oyunları açabilecek düzeyde.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
E8 alınmalı bence 😊 olmadı desire eye.

E8 çünkü batarya süresi d. Eye göre daha iyi ve ekran çerçeveye göre daha fazla alan kaplıyor one e8'de

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Anladım. Yani performans, stabilite, premium bir his isteyenler 5s'i, esneklik, medya isteyenler desire eye seçmeli. Tabii ki 5s daha uzun kullanım sunuyor.

Stabilite, performans ve kalite açısından 5s, desire eye'ın önünde. Fakat diğer açılardan desire eye önde. Aslında desire eye da performans açısından gayet iyi, yani tüm oyunları açabilecek düzeyde.
Gözle görülür fark olmadıktan sonra o farka fark demem ben ayrıca desire eye daha kaliteli düşürsen kolay kolay bişey olmaz ayrıca su geçirmez tasarımı var.Dediğim gibi bana göre 5sin eyeye karşı tek bir artısı bile yok.Alacak olsam 1sn bile kararsızlık yaşamadan alırım.5se dönüp bakmam bile.