HTC ONE E8 mı HTC DESIRE EYE mı ?

mstfarich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar HTC ONE E8 ve HTC Desire Eye arasında kaldım.

HTC Desire Eye ile başlamak istiyorum

Arka ve ön kamera aynı 13 Mp Dual Flaş SnapDragon 801 2.3 Ghz 1080 P ekran 2400 mAH batarya BoomSound
Eksisi
İçinden çıkan kulaklık çöp

HTC ONE E8

Ön kamera 5 Mp arka 13 Mp led flaş SnapDragon 801 2.3 Ghz 1080 P ekran 2600 mAH batarya BoomSound

eksisi
dual flaş yok

HTC Desire Eye 1800 TL
HTC ONE E8 1600 TL

Birde Android telefonlarda 32 ve 64 bit olayı nedir çok önemli midir ? Açıklarsanız sevinirim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben Eye öneriyorum, bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alabilirsiniz her iki telefonda tatmin edicidir.

32 bit ve 64 bit olayı şöyle 64 bitli işlemciye sahip telefonlar daha performanslı daha stabil çalışıyorlar daha hızlı çalışıyorlar.

Çok takılmamak lazım 32de iyi 64 de iyi, apple 5s ile geçti androidde yavaş yavaş geçiş yapıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eyeden çıkan kulaklık baktım tipine pazarda satılan 5tl lik kulaklıklara benziyor ama performansı nasıldır tartışılır.

Kulaklığa bu kadar takılmamak gerek 100tl verip süper kulaklıklar alabilirsiniz o kadar pahalı aksesuarlar değil.

Nyks o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tercihim e8 den yana. One ailesinden olma avantajı var.Güncelleme daha kolay ve erken gelebilir diye düşünüyorum ve eye'ın kutusundan çıkan kulaklıkta itici. Ama eğer kamera benim için çok önemli diyorsan düşünmeden Eye alabilirsin.

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Desire Eye ve E8 modelleri. İki modelde de Snapdragon 801 2.3 Ghz işlemci, Adreno 330 GPU gibi performans açısından özellikleri aynı.
Desire Eye adından da belli olacağı gibi ön kamerasının özellikleri doğrultusunda çıkmış bi telefon. En büyük farkıda bu zaten. Ön kamerası, 13 mpx ve çift led flaşlı. Arka kamerası ise 13 mpx ve çift led flaş bulunmakta. 5.2 inc boyutunda ekranı, 2400 mah pili bulunmakta. Sony modelleri kadar olmasada suya ve toza karşı dayanıklı bi model.

E8 modeli ise M8 modelinin ucuz versiyonu olarak çıktı. M8'den farkları ise; Kasası plastikten yapılmış ama dandiklik hissi uyandırmıyor kaliteli bir malzeme kullanılmış. İkinci olarak kamerası. M8'de bulunan 4 Ultrapiksellik kameraya karşın E8'de 13 mpx'lik kamera mevcut. Ön kameraları ikisinde de 5 mpx. 5 inc ekran ve 2600 mah pil bulunmakta.

Desire Eye'mı One E8'mi sorusuna ise ikisinin farklılıklarını karşılaştırarak cevap vereyim.

Desire Eye'ın en büyük avantajı dediğim gibi 13 mpx'lik bir ön kamerasının bulunması. Bu kamera ile yüksek çözünürlükte selfieler çekebilirsiniz ama farklı açıdan düşüncek olursak zaten telefonla yüzünüzü çekeceksiniz. O kadar yüksek çözünürlüğe gerek var mı ? Bu telefonu düşünen arkadaşların kendilerine sorması lazım.
Ekranı 5.2 inc ve 2400 mah. Bu ekran boyutuna göre bu pil oldukça küçük. Ve bildiğiniz gibi ekran ne kadar büyürse işlemci o kadar zorlanır.
Toza ve suya dayanıklı bir telefon olması avantajına.
E8 ise 5 inc ve 2600 mah pili mevcut. Orantılı bir seçim. En azından 2800 gibi büyüklükte olsaymış daha olabilirmiş. Desire Eye'daki 13 mpx karşın 5 mpx ön kamerası mevcut. 5 mpx bile şu an için gayet yüksek ve yeterli bi çözünürlük.
Zaten düşünüldüğü zaman çoğunuz instagrama falan atıyor fotoğraflarını. Instagram'a atarken küçülceği için 13 mpx ön kameranın bi anlamı kalmıyor.

Sizin seçiminiz hangisi olurdu ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
M8 der geçerim. Neticede amiral gemisi. Bu bağlamda en uzun süre destek alacak olan cihaz. Fiyatı da bundan dolayı diğerlerine nazaran birazcık daha yüksek.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Desire Eye
daha şık
daha renkli
daha iyi ön kamera
su geçirmezlik

E8'in tek artısı ucuz.