iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ablukaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5s almayı düşünüyorum bu konuda da yeterince bilgiye sahibim çevremdeki arkadaşlarım 1500 tl ona verene kadar diyip kendilerince önerilerde bulunuyolar bende bu çelişkiden dolayı kullanıcı deneyimi olan sizlere sormak istiyorum tabi gönül isterki 6s alalım malesef maddi yetersizliklerden dolayı.
5s üzmez ama 2. el temiz bi 6 almak daha iyi gibi . Fakat ikinci el kullanmak istemiyorsanız 5sde gayet stabil bir telefon .

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Beni 4-5 yıl idare edermi 5s.Yoksa o zamana çok eskimi olur

Ben 5S i ilk çıktığı zaman almıştım ve hala beton gibi :) Ne takılma ne kasma hiçbir şey yok sadece oyun oynarken ısınıyor normal olarak. Yazın yeni iphone modeline geçmeyi düşünüyorum 5S i ömürlük olarak saklayacağım :)

rcpkzl

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 5s almayı planlıyorum. Oyun fazla oynamam ipad den oynuyorum.Şuan alınır mı sizce ? Çünkü android den sıkıldım ve değişiklik istiyorum.

mertmustafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone 5s kullanıcısıyım telefonumun ekranın yarısı birden bire karıncalanmaya başladı nedendir,çözümü varmı bilen varmı arkadaşlar?

I

iPhone 5s

SDN Okuru
Selam arkadaşlar herkesin burda 5s kullanması çok güzel her hangi bi sorunuz olursa benimle iletişime geçmeniz yeter elimden geldiği kadar yardımcı olurum

nights35

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Arkadaşlar öncelikle herkese Selam. 2 yıldır 5s kullanıcısıyım telefonumdan memnundum fakat 3 aydır falan ekranın çevresinde küçük küçük kum gibi lekeler oluştu :( ve 2. sorunum ise wifi bağlıyken bildirimler 3-4 dk geç geliyor. yardımlarınızı bekliyorum :(

Fast Furious

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5s' Seri Numarıma Ulaşamıyorum ?

Arkadaşlar sorum yukardaki gibi acaba neden ulaşamıyorum nedenleri nelerdir ?

rcpkzl

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Ayarlar/Genel/Hakkında kısmında yazıyor seri numarası.Onun dışında cihazun kutusunun üzerinde var.

Rookie2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dMerhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım 2 gün önce İphone 5s Uzay Grisi Aldım Aldığım Satış Temsilcisi 12 Saat Kapalı Şarj Etmemi İstedi Neyse 12 Saat Kapalı Şarj Etmeye Çalışsamda Malesef İphone 5s Kapalı Şarj Olmuyordu 12 Saat Sarj Ettikten Sonra Telefonu Elime Aldığımda Sarjın Acaip Bir Şekilde Hızlı Boşaldığını Gördüm 1 Saatlik Wifiye Bağlanarak İnternette Gezindikten Sonra Sarjımın %20 Cıvarı Azaldığını Gördüm Sonra Youtu'be Uygulamasına Girdim Siyah Klavyede Büyültme Kücültme Tuşuna Basarken Bir Parlaklız azalıp Çoğaldığını Gördüm sonra orta tuşa basarken çıt çıt ses geliyordu daha sonra apple temsilcisini aradım gizlilikten bir programla wifi üzerinden benden rapor aldı telefonum ile ilgili ve yazılımsal olduğunu ve teknik servise göndermemi söyledi sonra iphonumu bul özelliğimi kapatmamı istedi kapattım herneyse gittim aldığım yere telefonumu sıfırlamadan teslim ettim ve birde aklıma ne gelsin parmak izini kapatmadığım ve icloud adlı programın kapatmadığım aklıma geldi arkadaşlar değişim talep ettim şimdi sizde demin belirtiğim kapatmayı unuttuğum icloud ve parmak izi okuyucusu (Touch ID?) kapatmadığım için bir sıkıntı çıkarmı ve bu durumlar yüzünden değişim yaparlarmı ? şimdiden teşekkürler

Erbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar herkesin burda 5s kullanması çok güzel her hangi bi sorunuz olursa benimle iletişime geçmeniz yeter elimden geldiği kadar yardımcı olurum
note 4 mü iphone 5s mi önerirsiniz ?5s inizi ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? beni 3-4 yıl idare edebilirmi o zamana çok mu eskir

Apple Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
dMerhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım 2 gün önce İphone 5s Uzay Grisi Aldım Aldığım Satış Temsilcisi 12 Saat Kapalı Şarj Etmemi İstedi Neyse 12 Saat Kapalı Şarj Etmeye Çalışsamda Malesef İphone 5s Kapalı Şarj Olmuyordu 12 Saat Sarj Ettikten Sonra Telefonu Elime Aldığımda Sarjın Acaip Bir Şekilde Hızlı Boşaldığını Gördüm 1 Saatlik Wifiye Bağlanarak İnternette Gezindikten Sonra Sarjımın %20 Cıvarı Azaldığını Gördüm Sonra Youtu'be Uygulamasına Girdim Siyah Klavyede Büyültme Kücültme Tuşuna Basarken Bir Parlaklız azalıp Çoğaldığını Gördüm sonra orta tuşa basarken çıt çıt ses geliyordu daha sonra apple temsilcisini aradım gizlilikten bir programla wifi üzerinden benden rapor aldı telefonum ile ilgili ve yazılımsal olduğunu ve teknik servise göndermemi söyledi sonra iphonumu bul özelliğimi kapatmamı istedi kapattım herneyse gittim aldığım yere telefonumu sıfırlamadan teslim ettim ve birde aklıma ne gelsin parmak izini kapatmadığım ve icloud adlı programın kapatmadığım aklıma geldi arkadaşlar değişim talep ettim şimdi sizde demin belirtiğim kapatmayı unuttuğum icloud ve parmak izi okuyucusu (Touch ID?) kapatmadığım için bir sıkıntı çıkarmı ve bu durumlar yüzünden değişim yaparlarmı ? şimdiden teşekkürler

1. Cihazı kapalı şarj etmene gerek yok.
2. 12 saat şarj süresi uzun
3. Telefonun yeni sarjının tam performansa erişmesi 1 hafta sürer. 1 hafta sonra normale döner merak etme.
4. Parmak izi mühim değil ama iPhone mu bul açıksa bakmazlar cihaza.
5. Parlaklık artıp azalması otomatik parlaklık ile ilgili olabilir.

Rookie2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. Cihazı kapalı şarj etmene gerek yok.
2. 12 saat şarj süresi uzun
3. Telefonun yeni sarjının tam performansa erişmesi 1 hafta sürer. 1 hafta sonra normale döner merak etme.
4. Parmak izi mühim değil ama iPhone mu bul açıksa bakmazlar cihaza.
5. Parlaklık artıp azalması otomatik parlaklık ile ilgili olabilir.
teşekkür ederim dostum 2 gündür adam gibi biri cevap vermedi zaten servise yolladım inşallah bir çözüm bulurlar.

Erbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 4 mü iphone 5s mi önerirsiniz ?5s inizi ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? beni 3-4 yıl idare edebilirmi o zamana çok mu eskir

Erbek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cumartesi alıcam lütfen cevaplayın,kararsızım

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
9 ay kadar kullandım dahada kullanmam nasıl kullandım okadar hayret ediyorum