iPhone 5s Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
83f7f8081658ecf5375aef6a362e9fa6.jpg

Pil sağlığı nasıl iPhone 5s.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Babamın eski 5s i aldım ama küçük bir arızası var. Yandaki ses/sessiz anahatarı bazen sıkışıyor. İstanbulda oturmuyorum. Apple store'a kargo ile gönderip cihaza baktırabiyor muyum?

yusufuysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gokhan.utar even apple store gönderip cihazına tamir talebinde bulunabilirsin. Tamir etmeden evvel sana telefon ile ulaşıp maliyeti bildirip ve onayını aldıktan sonra onarım gerçekleştirirler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar diyelim ikinci el 5s aldık bayiden. parmak izi okuyucuya kendimizi nasıl tanıtacağız önceki sahibinimi bulmak gerekir?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar diyelim ikinci el 5s aldık bayiden. parmak izi okuyucuya kendimizi nasıl tanıtacağız önceki sahibinimi bulmak gerekir?

Parmak izi parola gibidir. Parmak izini silip farklı parmak izleri okutabiliyorsun, satın aldığında icloud, şifreler ve parmak izleri kontrolünü mutlaka yap.

onurbkck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 yıldır 5s kullanıcıyım ve çok memnunum bundan önce Android olarak Samsung ve HTC kullandım ve IOS farkını cok net ortaya koyuyor.
iPhone 6 bazı zamanlar hoşuma gidiyor ama tasarım olarak bence 5s kasası cok iyi. Umarım iPhone 7, 5s kasasını model alarak yapılır.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] 5s aldım nihayet, sağ kulaklığı pert ettim lehim tutar mı? yenisi mi almak gerek.
orijinal için varsa da satın almak için bir adres öner kardeşim. :)

15 liradan 100 liraya kadar buldum da çakma gelmesin orta halli almaya razıyım. :mrgreen:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] 5s aldım nihayet, sağ kulaklığı pert ettim lehim tutar mı? yenisi mi almak gerek.
orijinal için varsa da satın almak için bir adres öner kardeşim. :)

15 liradan 100 liraya kadar buldum da çakma gelmesin orta halli almaya razıyım. :mrgreen:

Bende kutusuyla iphone 5s kulaklığı var orjinal. İstersen uygun fiyata verebilirim? kırığı kopuğu vs yok gözüm gibi bakmıştım, aslında her şeyime gözüm gibi bakarım orası ayrı konu :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada 5s hayırlı olsun güle güle kullan :) Ben g4'e geçtim, iphone 5s ve aksesuarları kenarda duruyor :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Bende kutusuyla iphone 5s kulaklığı var orjinal. İstersen uygun fiyata verebilirim? kırığı kopuğu vs yok gözüm gibi bakmıştım, aslında her şeyime gözüm gibi bakarım orası ayrı konu :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada 5s hayırlı olsun güle güle kullan :) Ben g4'e geçtim, iphone 5s ve aksesuarları kenarda duruyor :D
kaça diyosun aldım ama bi pm gönder kardeşim. :)

berkgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallahi bende baktım jb gelmiyor G4 e geçtim memnunum tavsiye ederim

berkgnr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android deyip geçmemeliyiz Rootlandıktan sonra g4 veya herhangi android telefonun fonksiyonları artıyor ve bir jailbreak tadı alınabiliyor. Ben bile bunu gördüm . Başka bi açıdan artık iphone herkes de var. sıktı !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup::thumbup:Lütfen bana yardım eder misiniz samsung s6-sony xperia z3-z3+-iphone 5s-lg g4 bunların arasında kaldım. yardım eserseniz sevinirim. Şarj ve ekran boyutu benim için önemli değildir 1 günü kurtarsa yeter. Kamerası hız ve performanstan sonra baktığım ikinci özelliktir. Bana yardım ederbilirseniz sevinirim...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımın iphone 5s cihazı masa üzerinde dururken masaya su sızmış ve ekran su almış kararmalar var hemen cihazı kapatıp kurulayıp pirince koydum 1 gün beklettim iyice yayılmış düzelmeler olmamış şimdi yine koydum bekliyoruz kaç gün daha beklememiz gerekir ? Daha önce benzer problem yaşayanlar yardımcı olabilir mi ? Ekran değişimi kaç liradır ?

LGMAHMUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonumu (Ip5s) aldıktan 5 ay sonra telefonun sag ustunde eziklik oldu 5 ay sonra camı esnedi 1 ay sonra orta tusu bozuldu ve dun servise gönderdim ve değişim talep ettim bunun için ücret öder miyim? Veya iphone 6 ile değişim yaparlarsa kac TL isterler?

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar telefonumu (Ip5s) aldıktan 5 ay sonra telefonun sag ustunde eziklik oldu 5 ay sonra camı esnedi 1 ay sonra orta tusu bozuldu ve dun servise gönderdim ve değişim talep ettim bunun için ücret öder miyim? Veya iphone 6 ile değişim yaparlarsa kac TL isterler?

İp6 ile değişim yapmazlar telefonunun rengini bile değiştirmesin ne ise aynı renk veriyorlar ip5s hala Sıfır olarak piyasada olduğunu da düşünür isek ip6 bir hayal kırıklığı olabilir diye düşünüyorum Şahsi düşüncem tabii ki bu..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bi sorum olucak şimdi ios9 betayı 1.3 gb yer karşılığında yükledim sonra memnun kalmayıp ios 8.4.1 e döndüm tekrar ios 9 u yüklemek istesem yeniden 1.3 gb lük yer gidermi ?

staryum

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Beyler iphone 5s im orjinal kabloya sahte diyor sahteye orjinal diyor 2.el aldım telefonu acaba soket yada pille alakalı bir durum olabilir mi? İlk sahibi değiştirmiş olabilir mi?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Bende katıldım

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar cihazda animasyonlar geçiş efektleri kendiliğinden kapanıyor heralde kapatıp açana kadar neye bassam animasyonsuz tak diye açıyor nasıl androidde geliştirici seçeneklerinden ayarlardığımız gibi oluyor sorun nedir ?

Places

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı olsun yaşadığınız problem için hareketi azalt seçeneğini kapatınız

I

iceshockk

SDN Okuru
benim iphone 5s in ekranın içinde toz var.. garantili cihaz temizlenir mi bu telefoncu filan yapar mı ?

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Merhaba arkadaşlar. 5S 16 GB almayı düşünüyorum.
Gün içinde 3-4 saat whatapp,1-2 saat facebook,2-3 saat müzik dinlerim.Bataryası bu kullanımda bir günü çıkarır mı?Oyun oynamam.Şu kullanımda beni 2-3 sene minimum kasmayla idare edermi?(Sitede yeniyim,bi kusurum varsa aff ola)

Danceofeternity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba arkadaşlar. Şuanki telefonum G2. Sarı leke çıktı. Isınma sorunu var. Android'in sorunları ile uğraşmaktan bıktım.
Sizce iPhone 5S e geçmeye değer mi?
Ekranı küçük belki bu bana dezavantaj gelebilir. Şarjı ne kadar gidiyor? Geçmeme değer söyleyebileceğiniz nedenler var mı?
Artık bir kere telefon alayım 4-5 sene kullanayım istiyorum.
Kullanım amacım bol bol müzik dinlemek, internette takılmak, sosyal medyada paylaşımlara bakmak.
Oyun pek oymamam.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Herkese merhaba arkadaşlar. Şuanki telefonum G2. Sarı leke çıktı. Isınma sorunu var. Android'in sorunları ile uğraşmaktan bıktım.
Sizce iPhone 5S e geçmeye değer mi?
Ekranı küçük belki bu bana dezavantaj gelebilir. Şarjı ne kadar gidiyor? Geçmeme değer söyleyebileceğiniz nedenler var mı?
Artık bir kere telefon alayım 4-5 sene kullanayım istiyorum.
Kullanım amacım bol bol müzik dinlemek, internette takılmak, sosyal medyada paylaşımlara bakmak.
Oyun pek oymamam.
Merhaba aradığın kişi benim, lg g2 den denize girmek nedeniyle 5s e geçtim,o güzel muhteşem büyük ekranı bırakmak canımı acıttı fakat iphonun kolay ve hızlı kullanımı sonrasında biraz nötrlemiş oldu,çok video izleyen biri olarak g2 yi geri istiyorum,fakat geri kalan herşeyde 6 olmasa bile 5s imle herşeyi kolaylıkla halledebiliyorum,o garageband o imovie her işimin çaresine bakıyor.. Bir arkadaşında var ise bir kac saat kullanmayı denemelisin..

koray_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Herkese selamlar

İphone 5 16 gb(gri) ve 5s 16 gb(gold) telefonlarımı satıyorum ne kadar eder

İki telefonununda garantileri yeni bitti.Hiç bir hataları yok piyasa değerleri kaç liradır.. yarın nasip olursa satıp yerine yeni iphone almayı düşünüyorum..Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
%100 den %1 e 3g ile kullanımda max 2saat 30 dk-- ortalama 1saat 30dk- 2 saat -----kullanıma göre wifide yazı felan okunursa 3 saat