MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498

Pil sağlığı nasıl iPhone 5s.
arkadaşlar diyelim ikinci el 5s aldık bayiden. parmak izi okuyucuya kendimizi nasıl tanıtacağız önceki sahibinimi bulmak gerekir?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] 5s aldım nihayet, sağ kulaklığı pert ettim lehim tutar mı? yenisi mi almak gerek.
orijinal için varsa da satın almak için bir adres öner kardeşim.
15 liradan 100 liraya kadar buldum da çakma gelmesin orta halli almaya razıyım. :mrgreen:
kaça diyosun aldım ama bi pm gönder kardeşim.Bende kutusuyla iphone 5s kulaklığı var orjinal. İstersen uygun fiyata verebilirim? kırığı kopuğu vs yok gözüm gibi bakmıştım, aslında her şeyime gözüm gibi bakarım orası ayrı konu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada 5s hayırlı olsun güle güle kullanBen g4'e geçtim, iphone 5s ve aksesuarları kenarda duruyor
![]()
Vallahi bende baktım jb gelmiyor G4 e geçtim memnunum tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar telefonumu (Ip5s) aldıktan 5 ay sonra telefonun sag ustunde eziklik oldu 5 ay sonra camı esnedi 1 ay sonra orta tusu bozuldu ve dun servise gönderdim ve değişim talep ettim bunun için ücret öder miyim? Veya iphone 6 ile değişim yaparlarsa kac TL isterler?
Merhaba aradığın kişi benim, lg g2 den denize girmek nedeniyle 5s e geçtim,o güzel muhteşem büyük ekranı bırakmak canımı acıttı fakat iphonun kolay ve hızlı kullanımı sonrasında biraz nötrlemiş oldu,çok video izleyen biri olarak g2 yi geri istiyorum,fakat geri kalan herşeyde 6 olmasa bile 5s imle herşeyi kolaylıkla halledebiliyorum,o garageband o imovie her işimin çaresine bakıyor.. Bir arkadaşında var ise bir kac saat kullanmayı denemelisin..Herkese merhaba arkadaşlar. Şuanki telefonum G2. Sarı leke çıktı. Isınma sorunu var. Android'in sorunları ile uğraşmaktan bıktım.
Sizce iPhone 5S e geçmeye değer mi?
Ekranı küçük belki bu bana dezavantaj gelebilir. Şarjı ne kadar gidiyor? Geçmeme değer söyleyebileceğiniz nedenler var mı?
Artık bir kere telefon alayım 4-5 sene kullanayım istiyorum.
Kullanım amacım bol bol müzik dinlemek, internette takılmak, sosyal medyada paylaşımlara bakmak.
Oyun pek oymamam.