iPHONE 5 Alınır mı?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Yıl olmuş 2015 sizce iphone 5 alınır mı ? fiyatı 900tlye falan bulabilirim ? Siz ne diyorsunuz :cursing:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
alınır min32gb ve ötesi alınır ekonomik durumlara karışmam.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
sarı ekran sorunları var diyorlar ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

son olarak discovery elite'ide bu listeye eklesek ? sonuç ne olur f/p olarak. discoery elite <?> lg g2>s4>iphone5
Discovery 4G hariç GM'nin hiçbir telefonuna bulaşmayın. Güncelleme sıfır. Bence Zenfone 2'yi bekleyin. :)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sarı ekran sorunları var diyorlar ?

son olarak discovery elite'ide bu listeye eklesek ? sonuç ne olur f/p olarak. discoery elite <?> lg g2>s4>iphone5
sarı ekran sorunu felan yok discovery eliteyi hiç ekleme yazılım desteği sıfır önceden kullanmıştım donanımı iyi ancak yazılımı berbat LG G2 al rahatla

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
yardımlarınız için teşekkürler. umarım başka insanlara da kaynak olur

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kısaca iphone5 siyah 32gb yada 64gb hediye edilirse redetmem.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ne için kullanacağına bağlı ama İphone gösteriş telefonu.Ya da şöyle diyelim yavaş ve sağlam geliyor yani donanımları güçlü ama özellikleri düşük :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
turkcelltv+ için iyi ama benim ihtiyacım da bu.

less

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Whatsapp , face, twitter kullanimi ile 1 saatte bir sarj edersin. Birde aliyosan 16 gb sakin alma

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şarj ve batarya problem olmayacaksa alınır. Hâlâ çok iyi bir telefon. (En azından bana göre öyle.)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şarj ve batarya problem olmayacaksa alınır. Hâlâ çok iyi bir telefon. (En azından bana göre öyle.)

Edit:Küçük ekran ve batarya problem olmayacaksa alınır. (Düzenleyemediğim için alıntı yaptım.)
Yalnız, dediğin fiyat veya civarı için alınır dedim. Çünkü, piyasadaki fiyatı fazla.

Jönturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bence hic girme yakındır yazılımdan düşer oda

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iPhone 5 ve 5S bana göre en güzel tasarımlı telefonlardı fakat iPhone 5 pek o kadar tutmadı.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
daha sonra iphone 4 gibi falan olmaz inşallah , tamam her telefon yavaşlar ama özellik falan çok sağlam telefon.

Hesaplara göre 2 yıl sonra o da takoza dönecek ondan sonraki bir iki sene sonra 5s de

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
paran varsa iphone alıcaksın , ama bi kere alıcam sağlam alıcam dersen "LG" derim.Şuan tam karar veremedim. LG G2 , Discovery Elite , Meizu MX4 .

Meizu MX4 : meizu yeni telefonlar çıkartıcak (mx5,mx4 pro,m2 note vs.) zaten güncellemede gelmedi hala.(Belki mx5 ile birlikte flyme os 4.5 lollipop alabilir) Bunun dışında telefona birşey olsa , yedek parça falan çok büyük sıkıntı.

Discovery Elite:Adı üstünde general mobile , güncelleme desteği gerçekten çok kötür ram olarak 3GB , lg g2'den daha iyi.Kamerası çok başarılı , tasarım biraz sıkıntılı.

LG G2 :Çok başarılı telefon , fazla söylenecek söz yok , güncellemede geldi.

ama en iyi seçenek LG G2 gibi geldi.

birde meizu mx4 ekran olarak gerçekten çok başarılı 15x9 gibi bir ekranı var hasta oldum :drool: LG G2'nin sanal tuşları oyunlarda rahat olmuyor.Yinede LG G2 son tercihimdir.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
iPhone 5S'den aşağısı alınmaz

Fiyat aralığınıza göre de kesinlikle M4 Aqua'yı bekleyin. 1-2 haftaya satışta. Snapdragon 800 tarihe karıştı zaten. Bu sene sonunda da 801 ile 805 güncelleme desteği almak dışında piyasaya sürülmeyecek. Snapdragon 615 daha genç bir işlemci ve 64 bit olması bile büyük bir artı.

Ve Snapdragon 615'i ezik bir işlemci olarak görmeyin. Orta seviyenin en üst performansını sunan işlemci. Ve daha üstüne bir işlemci çıkmadı. Snapdragon 800'ün pabucu dama atıldı. Üzerine 801-805-808&810 çıktı.

Galaxy A7 1699 TL
Desire 820 1399 TL
Xperia M4 Aqua 1099 TL

Buna bakacak olursak S615 cihazlar arasında en ekonomik olanı M4 Aqua.

iPhone almayı göze koymuşsanız dahili depolamasının düşük olması büyük bir sorun teşkil etmiyor. Ve kitkattan itibaren Sony cihazlara SD karta uygulama taşıma izni geldi. 8 GB dahili depolama gözünüzü korkutmasın yani.

Bence Xperia m4 Aqua'yı düşünün.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 5 kullanıyorum hücesel veri açık sosyal ağları takip ederken falan rahat bir gün zorlarsan birbuçuk gün gidiyo şarjı ve sağlam telefon

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
iPhone 5S'den aşağısı alınmaz

Fiyat aralığınıza göre de kesinlikle M4 Aqua'yı bekleyin. 1-2 haftaya satışta. Snapdragon 800 tarihe karıştı zaten. Bu sene sonunda da 801 ile 805 güncelleme desteği almak dışında piyasaya sürülmeyecek. Snapdragon 615 daha genç bir işlemci ve 64 bit olması bile büyük bir artı.

Ve Snapdragon 615'i ezik bir işlemci olarak görmeyin. Orta seviyenin en üst performansını sunan işlemci. Ve daha üstüne bir işlemci çıkmadı. Snapdragon 800'ün pabucu dama atıldı. Üzerine 801-805-808&810 çıktı.

Galaxy A7 1699 TL
Desire 820 1399 TL
Xperia M4 Aqua 1099 TL

Buna bakacak olursak S615 cihazlar arasında en ekonomik olanı M4 Aqua.

iPhone almayı göze koymuşsanız dahili depolamasının düşük olması büyük bir sorun teşkil etmiyor. Ve kitkattan itibaren Sony cihazlara SD karta uygulama taşıma izni geldi. 8 GB dahili depolama gözünüzü korkutmasın yani.

Bence Xperia m4 Aqua'yı düşünün.
iphone diye konuyu açtım ama iphone 5 artık aklımın ucundan bile geçmiyor.Sony xperia m4 aqua'ya sitesinden baktım , 8 çekirdek yazısın görünce zaten bi hoş oldum :clap: 2gb ram'de cabası bir tek tasarım olarak xperia hiç sevmiyorum(zevk meselesi), bide neden bu kadar ucuz anlam veremedim ?"Ucuzsa vadır bi illeti" demeden edemedim :biggrin:

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-M4-Aqua-vs-LG-G2 kısaylamaya bakınca G2 üstün geliyor hatta açık ara diyebiliriz

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
paran varsa iphone alıcaksın , ama bi kere alıcam sağlam alıcam dersen "LG" derim.Şuan tam karar veremedim. LG G2 , Discovery Elite , Meizu MX4 .

Meizu MX4 : meizu yeni telefonlar çıkartıcak (mx5,mx4 pro,m2 note vs.) zaten güncellemede gelmedi hala.(Belki mx5 ile birlikte flyme os 4.5 lollipop alabilir) Bunun dışında telefona birşey olsa , yedek parça falan çok büyük sıkıntı.

Discovery Elite:Adı üstünde general mobile , güncelleme desteği gerçekten çok kötür ram olarak 3GB , lg g2'den daha iyi.Kamerası çok başarılı , tasarım biraz sıkıntılı.

LG G2 :Çok başarılı telefon , fazla söylenecek söz yok , güncellemede geldi.

ama en iyi seçenek LG G2 gibi geldi.

birde meizu mx4 ekran olarak gerçekten çok başarılı 15x9 gibi bir ekranı var hasta oldum :drool: LG G2'nin sanal tuşları oyunlarda rahat olmuyor.Yinede LG G2 son tercihimdir.

Öz konuşucam. Discovery Elite kamera konusunda çok başarılı değil. Ayrıca malzeme kalitesi ve yazılım desteğinde çok kötü desem yeridir. Meizu Mx4 alınmasına da pek sıcak bakmıyorum. Bu üç telefon arasında en iyi seçenek LG G2.

Bütçenizi eğer 1000 Tl'ye ayarlayabilirseniz tertermiz Xperia Z3 Compact bulabilirsiniz. (İkinci el fikrine açık olduğunuz için söylüyorum.) Böylece gerçekten iyi bir seçim yapmış olursunuz.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-M4-Aqua-vs-LG-G2 kısaylamaya bakınca G2 üstün geliyor hatta açık ara diyebiliriz

Bu tür sitelere bakıp, telefon kıyaslamayın.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
iphone diye konuyu açtım ama iphone 5 artık aklımın ucundan bile geçmiyor.Sony xperia m4 aqua'ya sitesinden baktım , 8 çekirdek yazısın görünce zaten bi hoş oldum :clap: 2gb ram'de cabası bir tek tasarım olarak xperia hiç sevmiyorum(zevk meselesi), bide neden bu kadar ucuz anlam veremedim ?"Ucuzsa vadır bi illeti" demeden edemedim [emoji3]

Kıyaslama siteleri genel özellikleri kıyaslar. Kağıttaki bilgileri oraya geçirir hangi özellik hangisinde var yok diye bakar.

Bence önemli olan kullanıcı yorumu. Bu kıyas sitelerini 2. Plana alın.

G2 iyi de eskimedi mi sizce de?

Güzel özellikler barındırıyor ama artık 32 bit cihazların da tozlu raflarda yerlerini bulması lazım diye düşünüyorum ben. Çünkü google//android kendisini 64 bit işlemcilere tam olarak hazırlamak istiyor ki zaten şu an bir tek çinli çip üreticileri (Spreadtrum...) MTK 6595 ve Qualcomm sadece Snapdragon 200/400 de 32 bit işlemcileri piyasaya sürüyor.

M4 Aquadaki eksiği söylememişim söyleyeyim.

Desire 820 ile Galaxy A7 16 GB dahili depolamaya sahipken M4 Aqua'da 8 GB dahili depolama var.
Uygulamalar Sd karta taşınabiliyor.

Ama hiç değilse suya dayanıklı, numarası da şarj girişi de dahil kapakların kaldırılmış olması.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
kıyaslama sitelerinin mantığını biliyorum elbet , xperiz z3 compact 2.el fiyatları 1.200-300 civarı belki adam gibi bişey bulunur.M4 Aqua aslında hoşuma gitti ama sitelerde yazan orta segment yazısını hiç beğenmedim :D (tamam 2 liraya telefon olduğunuda biliyorum ama 1 lira'nın asgeri maaş'tan fazla olduğunu düşününce insan bi dur bakalım falan oluyor :mellow: )

Bu arada ben LG G2'yi sekiz çekirdek diye bakıyordum :lol: m4 aqua'dan üstün kabul ederek konuşuyordum.Şimdi işler değişti :D

son olarak m4 aqua , samsung s4'ten daha iyi olduğunu söyleyebilir miyiz ?

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
son olarak m4 aqua , samsung s4'ten daha iyi olduğunu söyleyebilir miyiz ?

Ben söyleyebilirim. En azından Galaxy S4 eskidi.

Tertemiz Xperia Z3 Compact 1000 Tl'ye bulabilirsiniz. Biraz daha araştırın, olmadı pazarlık teklif edersiniz. :)