Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Yıl olmuş 2015 sizce iphone 5 alınır mı ? fiyatı 900tlye falan bulabilirim ? Siz ne diyorsunuz :cursing:
daha sonra iphone 4 gibi falan olmaz inşallah , tamam her telefon yavaşlar ama özellik falan çok sağlam telefon.alınır min32gb ve ötesi alınır ekonomik durumlara karışmam.
LG G2 derimpeki sizce s4 mü iphone 5 mi desem ?
LG G2 derim
Discovery 4G hariç GM'nin hiçbir telefonuna bulaşmayın. Güncelleme sıfır. Bence Zenfone 2'yi bekleyin.sarı ekran sorunları var diyorlar ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
son olarak discovery elite'ide bu listeye eklesek ? sonuç ne olur f/p olarak. discoery elite <?> lg g2>s4>iphone5
sarı ekran sorunu felan yok discovery eliteyi hiç ekleme yazılım desteği sıfır önceden kullanmıştım donanımı iyi ancak yazılımı berbat LG G2 al rahatlasarı ekran sorunları var diyorlar ?
son olarak discovery elite'ide bu listeye eklesek ? sonuç ne olur f/p olarak. discoery elite <?> lg g2>s4>iphone5
Şarj ve batarya problem olmayacaksa alınır. Hâlâ çok iyi bir telefon. (En azından bana göre öyle.)
daha sonra iphone 4 gibi falan olmaz inşallah , tamam her telefon yavaşlar ama özellik falan çok sağlam telefon.
iphone diye konuyu açtım ama iphone 5 artık aklımın ucundan bile geçmiyor.Sony xperia m4 aqua'ya sitesinden baktım , 8 çekirdek yazısın görünce zaten bi hoş oldum :clap: 2gb ram'de cabası bir tek tasarım olarak xperia hiç sevmiyorum(zevk meselesi), bide neden bu kadar ucuz anlam veremedim ?"Ucuzsa vadır bi illeti" demeden edemedim :biggrin:iPhone 5S'den aşağısı alınmaz
Fiyat aralığınıza göre de kesinlikle M4 Aqua'yı bekleyin. 1-2 haftaya satışta. Snapdragon 800 tarihe karıştı zaten. Bu sene sonunda da 801 ile 805 güncelleme desteği almak dışında piyasaya sürülmeyecek. Snapdragon 615 daha genç bir işlemci ve 64 bit olması bile büyük bir artı.
Ve Snapdragon 615'i ezik bir işlemci olarak görmeyin. Orta seviyenin en üst performansını sunan işlemci. Ve daha üstüne bir işlemci çıkmadı. Snapdragon 800'ün pabucu dama atıldı. Üzerine 801-805-808&810 çıktı.
Galaxy A7 1699 TL
Desire 820 1399 TL
Xperia M4 Aqua 1099 TL
Buna bakacak olursak S615 cihazlar arasında en ekonomik olanı M4 Aqua.
iPhone almayı göze koymuşsanız dahili depolamasının düşük olması büyük bir sorun teşkil etmiyor. Ve kitkattan itibaren Sony cihazlara SD karta uygulama taşıma izni geldi. 8 GB dahili depolama gözünüzü korkutmasın yani.
Bence Xperia m4 Aqua'yı düşünün.
Touch İd sorunu olmasa onlarda alınabilecek telefon zamanında çok gicik olup satmistim. Okumamazlik yapıyordu.iphone 5s gold aldım bende temiz.1000 liraya uyguna geldi.
paran varsa iphone alıcaksın , ama bi kere alıcam sağlam alıcam dersen "LG" derim.Şuan tam karar veremedim. LG G2 , Discovery Elite , Meizu MX4 .
Meizu MX4 : meizu yeni telefonlar çıkartıcak (mx5,mx4 pro,m2 note vs.) zaten güncellemede gelmedi hala.(Belki mx5 ile birlikte flyme os 4.5 lollipop alabilir) Bunun dışında telefona birşey olsa , yedek parça falan çok büyük sıkıntı.
Discovery Elite:Adı üstünde general mobile , güncelleme desteği gerçekten çok kötür ram olarak 3GB , lg g2'den daha iyi.Kamerası çok başarılı , tasarım biraz sıkıntılı.
LG G2 :Çok başarılı telefon , fazla söylenecek söz yok , güncellemede geldi.
ama en iyi seçenek LG G2 gibi geldi.
birde meizu mx4 ekran olarak gerçekten çok başarılı 15x9 gibi bir ekranı var hasta oldum :drool: LG G2'nin sanal tuşları oyunlarda rahat olmuyor.Yinede LG G2 son tercihimdir.
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-M4-Aqua-vs-LG-G2 kısaylamaya bakınca G2 üstün geliyor hatta açık ara diyebiliriz
Kıyaslama siteleri genel özellikleri kıyaslar. Kağıttaki bilgileri oraya geçirir hangi özellik hangisinde var yok diye bakar.iphone diye konuyu açtım ama iphone 5 artık aklımın ucundan bile geçmiyor.Sony xperia m4 aqua'ya sitesinden baktım , 8 çekirdek yazısın görünce zaten bi hoş oldum :clap: 2gb ram'de cabası bir tek tasarım olarak xperia hiç sevmiyorum(zevk meselesi), bide neden bu kadar ucuz anlam veremedim ?"Ucuzsa vadır bi illeti" demeden edemedim [emoji3]
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-M4-Aqua-vs-LG-G2 kısaylamaya bakınca G2 üstün geliyor hatta açık ara diyebiliriz
son olarak m4 aqua , samsung s4'ten daha iyi olduğunu söyleyebilir miyiz ?