iPHONE 5 Alınır mı?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben söyleyebilirim. En azından Galaxy S4 eskidi.

Tertemiz Xperia Z3 Compact 1000 Tl'ye bulabilirsiniz. Biraz daha araştırın, olmadı pazarlık teklif edersiniz. :)
sahibinden'e baktım :D zaten alacağımda belli değil ama bir şeyler belirlensin istiyorum

Emre Krcgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone 5 kullanılan malzeme olarak kalitelidir fiyatını düşüremediklerinden 5S çıktıktan kısa bir süre sonra çoğu yerde satışı durdu ancak şuan piyasada ondan daha iyi telefonlar var,elma mı armut mu istiyosun ona göre seçenekler değişir :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
LG G2 ya da Huawei Ascend G7 öneririm huawei ye güvenin kendi islemcisi ve super arayuzu var etrafmda kullananda var iphone da benziyor kaliteli malzeme kamera filan iyi arayuz hız hersey iyi G2 de plastik sorun olmassa tercih edebilirsiniz bu arada g7 android 5 alacak eylul gibi sanırsam cunku 64 bit islemcisi var.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence bu saaten sonra G2 alınmaz. G3 gibi birtakım kronik sorunları var. M4 Aquayı her konuda söylüyordum, yine söylüyorum G2 yi verip alıcam artık şu telefonu çok güzel duruyor :clap:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bence bu saaten sonra G2 alınmaz. G3 gibi birtakım kronik sorunları var. M4 Aquayı her konuda söylüyordum, yine söylüyorum G2 yi verip alıcam artık şu telefonu çok güzel duruyor :clap:
1 sene 1.5 ay gecti çatlama haric bir sorun yok ne sorunundan bahsediyonuz ekran sararması demeyin 10 g2 nin 1 inde zor gorulur. Onlarda eski uretim.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 sene 1.5 ay gecti çatlama haric bir sorun yok ne sorunundan bahsediyonuz ekran sararması demeyin 10 g2 nin 1 inde zor gorulur. Onlarda eski uretim.

Ekran sararma sorunum yok çok şükür. Fakat;
Videoda odaklayamama
Aşırı ısınma ve performans düşüşü
Gece veya az ışıklı ortamda kamerada ve videoda 10 20 fps çekme ve kumlanma
Dünyanın en zayıf hoparlörü.
Aşırı kalitesiz kasa.

Beni rahatsız eden özellikleri bunlar ve sırf bu sebeplerden dolayı telefondan soğumak üzereyim. Yoksa haklısınız çok iyi telefon. Ayrıca telefonu 1 senedir kullanıyorum eski üretim değil.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Videoda odaklayamama
Aşırı kalitesiz kasa.

Beni rahatsız eden özellikleri bunlar ve sırf bu sebeplerden dolayı telefondan soğumak üzereyim. Yoksa haklısınız çok iyi telefon. Ayrıca telefonu 1 senedir kullanıyorum eski üretim değil.
Videoda evet odak arada gidiyor haklısınız
Asırı ısınma yok ısınma var her ust duzey telde oldugu gibi
Gece kisminda dogrusunuz ama flashi tam yakina atnca guzel cekiyor arkada isik filan varsa abartili aliyor ve foto batiyor
Hoparlör çok iyi siz bundan ne sesi bekliyorsunuz sesi kisik gelse bile en kalitelilerden
Plastik olarak kaliteli bir plastik tabi g3 teki gibi kadar deil tabi metal telefon filan istiyorsanz zaten basta cogu telefon elenmistir.
Neyse ben kısa kestim telden yazıyom 😄
Videoda odaklayamama
Aşırı kalitesiz kasa.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Belkide benim telefonun hoparlöründe bir sorun vardır. En az 10 kez düşürdüm mikrofon kısmı kırıldı :D