- Konuyu başlatan
Matthew Bellamy
Profesör
sahibinden'e baktımBen söyleyebilirim. En azından Galaxy S4 eskidi.
Tertemiz Xperia Z3 Compact 1000 Tl'ye bulabilirsiniz. Biraz daha araştırın, olmadı pazarlık teklif edersiniz.![]()

sahibinden'e baktımBen söyleyebilirim. En azından Galaxy S4 eskidi.
Tertemiz Xperia Z3 Compact 1000 Tl'ye bulabilirsiniz. Biraz daha araştırın, olmadı pazarlık teklif edersiniz.![]()
sahibinden'e baktımzaten alacağımda belli değil ama bir şeyler belirlensin istiyorum
1 sene 1.5 ay gecti çatlama haric bir sorun yok ne sorunundan bahsediyonuz ekran sararması demeyin 10 g2 nin 1 inde zor gorulur. Onlarda eski uretim.Bence bu saaten sonra G2 alınmaz. G3 gibi birtakım kronik sorunları var. M4 Aquayı her konuda söylüyordum, yine söylüyorum G2 yi verip alıcam artık şu telefonu çok güzel duruyor :clap:
1 sene 1.5 ay gecti çatlama haric bir sorun yok ne sorunundan bahsediyonuz ekran sararması demeyin 10 g2 nin 1 inde zor gorulur. Onlarda eski uretim.
Videoda evet odak arada gidiyor haklısınızEkran sararma sorunum yok çok şükür. Fakat;
Videoda odaklayamama
Aşırı ısınma ve performans düşüşü
Gece veya az ışıklı ortamda kamerada ve videoda 10 20 fps çekme ve kumlanma
Dünyanın en zayıf hoparlörü.
Aşırı kalitesiz kasa.
Beni rahatsız eden özellikleri bunlar ve sırf bu sebeplerden dolayı telefondan soğumak üzereyim. Yoksa haklısınız çok iyi telefon. Ayrıca telefonu 1 senedir kullanıyorum eski üretim değil.
Ekran sararma sorunum yok çok şükür. Fakat;
Videoda odaklayamama
Aşırı ısınma ve performans düşüşü
Gece veya az ışıklı ortamda kamerada ve videoda 10 20 fps çekme ve kumlanma
Dünyanın en zayıf hoparlörü.
Aşırı kalitesiz kasa.
Beni rahatsız eden özellikleri bunlar ve sırf bu sebeplerden dolayı telefondan soğumak üzereyim. Yoksa haklısınız çok iyi telefon. Ayrıca telefonu 1 senedir kullanıyorum eski üretim değil.