iPhone 4s panic.plist wi-fi problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erotero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erotero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunum şu şekilde; dün facebookta dolanırken aniden wireless bağlantım koptu modeme biraz uzaktaydım ve modemi sonradan yanıma getirdim. Baktım hala olmuyor bir de ayarlara girip bakıyım dedim. Sonra ise gri ve soluk bir yazı ile wi-fi yazıyordu ve pasifleştiğini anladım. Hemen panic.plist olup olmadığına bakıyım dedim ve maalesef onu gördüm. Bu sorun donanımsal ve benim garantim sona ermiş durumda apple buna hala bir müdahale yapabilir mi? Acil bir cevap gelirse çok sevinirim ona göre birkaç gün içinde telefonu tamirciye götürmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler
smile.png

Temsili olarak :

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Telefonu restore edebilecek durumdaysanız restore edin restore ile panic.plistin ortadan kalkıp tekrarlanmadığı oluyor bazen. Müdahale konusunda birşey diyemem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim babam ın da aynısı başına geldi birincisinde garantiye verdi cihazı değiştirdiler 1 2 hafta sonra tekrar aynısı oldu öyle öyle telefon tam 4 kere garantiye gitti 3 kere değiştirildi ama şu an bir problem yok

erotero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Restore için aşırı sıcak bakmıyorum elimde kalma gibi bir durum olabilir mi?
Bu arada garanti geçse de alırlar mı garantiye ve bunun için kimle iletişime geçmeliyim?