İphone 4S , Galaxy S3 çok kararsız kaldım

soner1231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamn aleykm kolay gelsin , arkadaslar ben yarın s3 veya 4s almayı dusunuyorum. şu saate kadar s3 aklımda bile yoktu. ancak bir kaç karşılaştırma videosu izledigimde 4s ten üstün oldugunu gördüm ama tasarım ve hız olarak 4s daha iyi gibi geliyor sizce ne yapmalıyım

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bizce ne yapmalısın?
forumda güzel bir arama yapmalısın ki senin soruyu soran onlarca kişi var zaten.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş ilk önce Allah'ın Selamı'nı adam gibi yaz (mesajı düzenle)
teli ne için kullanacaksın bu arada şu an 4s için en kötü zaman bekle 5 gelsin sonra al ben senin yerinde olsam yeni modelleri beklerdim malum bu aralar baya tel çıkcak

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Amaca göre degişir telefonu cıkardıgında aaa iphone vb. bir tepki bekliyorsan İphone alacaksın cünkü 3GS bile olsa telefonun özelliklerini bilmeden etmeden İphone daha iyi gibisinden yorumlar yapılabiliyor (Başıma geldi.) Ee senin de canın sıkılıyor haliyle :D En azından bende öyle oldu,S3 cok iyi bir telefon her türlü 4S ten üstün ancak 4S in gereksinimleri ayrı S3 ün gereksinimleri ayrı.4S çift cekirdek 512 mb ram (sanırım) ile güzel kullanım saglıyor.Ancak S3 android oldugu için ram vb. şeyler onun için önemli bir de o gözden bak derim.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Galaxy al ben olsam iphone almam Galaxy s3 alırım kişiden kişiye değişir..

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
iPhone 5 den bile galaxy s3 iyi bence çok düşünme

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben derimki boyut benim için önemli değil gider s3 alırım ben büyük telefonla oğrasamam dersen git iphone al 4s de s3 de ikiside senin işini fazlasıyla görürher türlü oyunu uygulamayı ikisindede rahatlıkla oynarsın ama benim tavsiyem s3 bende bir s3 kulanıcısıyım ve de memnunum

soner1231

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlar için tesekkür ederım s3 almaya karar verdım beyazından çekeriz mediamarkt dan :D

e|2hNx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yahu gidipde daha 4 5 ayda 1000 liraya düşen cihazımı alıcaksın ?

iphone 5 çıktı 4s fiyatı hala 1800

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
yahu gidipde daha 4 5 ayda 1000 liraya düşen cihazımı alıcaksın ?

iphone 5 çıktı 4s fiyatı hala 1800

İşte biz buna insanları kazıklamak diyoruz. İş insanlarda buna uyuyor ya neyse ;)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İşte biz buna insanları kazıklamak diyoruz. İş insanlarda buna uyuyor ya neyse ;)
Bunun gibilere acıyorum ben. :) O piyasada pahalı kalıyorsa iyidir mantığı nedir ya.
Satıcılar bunları bildiği için indirmez tabi o fiyatları.

tayfun0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 aldım, İphone 4s veya 5 pekfark yok arada. S3 kesinlikle çok doyurucu bir telefon. S3 le kıyaslamanız bile yersiz. İphona para verip sakın kazıklanma.. O fiyatı düştü diyen arkadaşada cevabım, İphone 3g leri bedava verseler kimse almıyor. Pil sorunu gene devam..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daha dün kapaklı açılır kapanır mobil telefon üreticisi olan samsung ne ara bu kadar yüceldi S3 ü çıkarttı diye mi?:mad: Bırakın bu yüceltme politikasını samsung kimm apple kim? Telefonlar ikiye ayrılır Iphone ve diğerleri....:thumbup:

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
daha dün kapaklı açılır kapanır mobil telefon üreticisi olan samsung ne ara bu kadar yüceldi S3 ü çıkarttı diye mi?:mad: Bırakın bu yüceltme politikasını samsung kimm apple kim? Telefonlar ikiye ayrılır Iphone ve diğerleri....:thumbup:

Katılıyorum arkadaşıma... Adamlar telefonlarına yazılım desteği veremiyor daha amiral gemisi olsa ne yazar. Apple yapıyor ya:)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:) Aynen iphone kraldır IOS yeter :) yok android yok çok ram yiyor cart curt ios iphonelere stabil bir işletim sistemi ama android öyle değil :) iphone de 512 ram varmış :) aynı özelliklerde bir android cihazla kıyaslayın android tıkanır :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
her şeye yatırım aracı muamelesi yapmak, aldıkdan sonra aylar boyunca fiyatını takip etmek düşünce üzülmek henüz şifası bulunmamış bir türk hastalığı olsa gerek.

asıl fiyatının düşmemesi saçmalıktır. teknoloji sürekli gelişiyor. android cephesinde çok daha fazla yeni model çıktığından telefonlar haliyle çabuk geride kalıyor.

değeri düşmesin veya değer kazansın istiyorsanız 3310 alıp paranızın geri kalanıyla minik külçe altınlardan alın.

fakat amaç teknolojiyi takip etmekse android cephesinden galaxy s3'ü öneririm. özellikle iphone 4s'in ekranı çok minik kalıyor artık. iphone 5'in ekranı 1 satır daha büyük çok farlı değil.

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S3 almalısın iphone 4s eskimeye başladı bile.

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet yapıyor sizi öyle bir kazıklıyorki say say bitmez şirketi zengin ettiniz. :D

Apple ürünleri pahalı olabilir ama hakkını veriyor. En azından 3-4 sene destek görüyor.

Evet yapıyor sizi öyle bir kazıklıyorki say say bitmez şirketi zengin ettiniz. :D

Apple ürünleri pahalı olabilir ama hakkını veriyor. En azından 3-4 sene destek görüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi kere 2 gb lik filmi saniyeler içinde arkadaşına gönder o keyfi yaşa sonra tekrar iphone almayı başar gelde elinden öpeyim (=

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İkisini de al kullan, sana şunu bunu al diyen herkes kendi tercihini söylüyor, sana ne milletin tercihinden? =)

Kullanım karakteristiği olarak S3 ile 4S son derece farklı telefonlar. Bunları bir arkadaşında, operatör bayiinde vs deneyip ona göre karar vermen lazım. kullanım şekli hoşuna gitmediği halde daha hızlı diye herhangi bir telefonu almanın hiç bir anlamı yok, zira biz nerd milletinin takıldığı o performans testleri her zaman ufak tefek farklılılkara işaret etmekte.
teknoloji ve performans olarak S3 4S'in önünde bir telefon elbette. Ancak misal kimi kullanıcılar için "yağ gibi akma, smooth olma" gibi kriterler önemlidir ki burada da S3 asla 4S'in yanına yaklaşamaz, yaklaşamayacaktır da teknolojisi gereği.

İki telefonu da kurcala, beğendiğini al.
4s alacağına 5 al diyen çok olacaktır. Ancak ben 5 konusunda biraz temkinliyim.. Maps olsun kamera olsun.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
adam konuyu bırakmış gitmiş boşuna mesaj yazmayın bence:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S3 cok iyi bir makine gercekten video olsun film olsun oyun olsun hepsini rahatlikla yapabilirsin ve de cok hizli ama iphone 4S yi de es gecmeyelim karizma goruntusu yetiyor zaten hizliligina yine hizli kameresi oyle. ama iphone 5 i tavsiye etmem eksik ve acele yapmislar zaten denemelik bisey gibiydi ama 5s harika bir telefon olucak seneye gorucez bakalim. benim tavsiyem kesinlikle iphone 4s. hangi marka telefonu alirsan al daha simdiden gule gule kullan saygilar

kanikutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone mu? ben hayatımda bu kadar kötü bi tel. görmedim. s3 ezer geçer. insanlar bas bas bağırıyo s3 bu senenin amiral gemisi diye. aslına bakarsan bence 2013 ün amiral i lumia serisi olucak. kararını vermeden önce iyice araştırmanı tavsiye ederim.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
iphone mu? ben hayatımda bu kadar kötü bi tel. görmedim. s3 ezer geçer. insanlar bas bas bağırıyo s3 bu senenin amiral gemisi diye. aslına bakarsan bence 2013 ün amiral i lumia serisi olucak. kararını vermeden önce iyice araştırmanı tavsiye ederim.

iPhoneda ne kötü özellik gördün acaba çok merak ediyorum? :D S3 iyi bir donanıma sahip ancak android yüzünden pek bir tutarsız. Açılışlarda kasan bir telefon oldu çıktı başımıza. Nerde o bench testleri dedirtiyor artık. W8 li hiçbir telefon tutmaz bütün üreticiler vazgeçtiler bu yola baş koymaktan tabi Nokia bırakırmı hiç illa batacak :) HTC bari bu sene bir sürü model çıkarmasa da iyi bir telefon ile piyasanın hakimi olsa.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle ıphone 4s dünyanın en iyi telfonu galaxy s3 kullanırken ıphone sevmezdim galaxyi maddi sıkıntıdan sattım ıphon aldım ama aman allahım ııphone 4s on numara kesinlikle ıphone gözü kapalı gözü kapalı bakın diom

rocknroll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3'ün tercih edilmemesi için tek neden dokunmatik kontrol. Menüyü sağdan sola doğru yavaşça çekerken afedersiniz g.tü başı ayrı oynuyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Iphone 4S kullanıyorum gayet memnunun fakat Iphone5 'de 20 uygulama varsa 19 unu indiircen diğerleri çalışmıyor daha çok iş adamlarına göre tercihim Iphone4s