Galaxy Note 4, LG G3, Iphone 6 Telefon Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arda91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arda91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonumu değiştireceğim ancak ne alacağım konusunda hala bir fikre sahip olamadım. Sizlerin yardımlarını bekliyorum. Şu anda Iphone 5S kullanmaktayım. Iphone 6 yı sabırsızlıkla bekliyordum ancak telefon piyasaya çıktığı andan itibaren hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Tasarım bakımından gerçekten hiç hoşuma gitmedi ve de iyileştirme bakımından 5S modellerine göre pek bir artılarını, yeniliklerini göremedim. Iphone 6 alma konusunda tereddütte kaldım. Bunun yanında aklımda soru işareti olarak kalan iki cihaz var. Bunlar Samsung Galaxy Note 4 ve de LG G3. Tasarım bakımından LG G3 gerçekten güzel bir tasarıma sahip. Note 4 klasik tasarımıyla ve ortada yer alan tuşu ile devam etmekte. Ancak forumlardan okuduğum konulara dayanarak Note 4 ün performans ve bazı birkaç özellik bakımından daha üstün olduğunu gördüm. Sizlerin önerisini almak istiyorum. Ekran dayanıklılık bakımından olsun, kasa yapısı bakımından olsun, cihaz performansı ve de teknik servis bakımından sizin önereceğiniz cihaz hangisidir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. (Iphone teknik servis bakımından gerçekten çok iyi. Samsung da bir çok sorunun kullanıcı hatası olarak geri döndüğü duyumunu aldım. Sizlerin görüşlerini ve varsa deneyimlerini almak istiyorum.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...