iPhone 3G S - Tarihi Eser Gördüm Bugün

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bugün yolda bir adamın elindeydi gittim sordum merak edip 32gb 6.1.6 sürümü yüklüydü adam memnunum her işi görüyor dedi cihazda gayet sağlamdı gerçekten ilginç değil mi böyle bir tarihi eserin günlük telefon olarak kullanılması gerçekten adam olurmu bu telefondan ? (almayı düşünmüyorum sizde düşünmeyin)

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Bugün yolda bir adamın elindeydi gittim sordum merak edip 32gb 6.1.6 sürümü yüklüydü adam memnunum her işi görüyor dedi cihazda gayet sağlamdı gerçekten ilginç değil mi böyle bir tarihi eserin günlük telefon olarak kullanılması gerçekten adam olurmu bu telefondan ? (almayı düşünmüyorum sizde düşünmeyin)
İphonelar o yüzden bilenler için çok tutuluyor.

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bana verin ben hala kullanırım 3GS ama 6.1.6 yerine 4.1.2 olsun kasmasın.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Bana verin ben hala kullanırım 3GS ama 6.1.6 yerine 4.1.2 olsun kasmasın.
Ben iki sene acı çektim zamanında 3G S ile o zaman bile uygulama kıtlığı vardı yavaş yavaş şimdi ne olmuştur allah bilir fakat bugün gördüğümde menülerde kasma falan yoktu

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
O telefondan ne beklediğinize bakan bir durum.Telefonlar en başından konuşmak için yapılan aletler.Sonra mesajlaşma çıktı vs.Şimdi ise elimizde mini pc haline geldiler.İphone 4 bile şuanda çok şık bir telefon tam baba telefonu.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Eski kabadayılardan.;):D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
O da bir şey mi bende şuan iphone 3G var hala çalışıyor.Altı üstü Whatsapp yüklemek için gecelerce uykusuz kalmıştım sonuç yükleyememiştim tabi. Jailbreak falan yapıyordum ama android daha rahat.Tamam dokunmatik 3310 niyetine kullanırsın ama başka bir şey yapamazsın.Ha bide şu vardı 3G'nin müzik performansını şuanki telefonumdan alamıyorum.Ama market yazılım olarak kesinlikle çok acımasız Apple.Sırf bu yüzden android sevgim ağır basıyor.Bu kadarda cimri olunmaz ki ! Daha önce kurulan bir uygulamayı daha sonra kuramıyorsun böyle (çok afedersiniz) şeref yoksunu bir firma Apple. Neymiş sürüm yetmiyormuş.Yesinler senin ios'unu.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Kullanan insan çok hala hepside memnun

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
O da bir şey mi bende şuan iphone 3G var hala çalışıyor.Altı üstü Whatsapp yüklemek için gecelerce uykusuz kalmıştım sonuç yükleyememiştim tabi. Jailbreak falan yapıyordum ama android daha rahat.Tamam dokunmatik 3310 niyetine kullanırsın ama başka bir şey yapamazsın.Ha bide şu vardı 3G'nin müzik performansını şuanki telefonumdan alamıyorum.Ama market yazılım olarak kesinlikle çok acımasız Apple.Sırf bu yüzden android sevgim ağır basıyor.Bu kadarda cimri olunmaz ki ! Daha önce kurulan bir uygulamayı daha sonra kuramıyorsun böyle (çok afedersiniz) şeref yoksunu bir firma Apple. Neymiş sürüm yetmiyormuş.Yesinler senin ios'unu.
Bunun destek ile alakası yok zaten isteseler verirler ama önceki telefondan desteği çekip güncellemelerle o cihazı yavaşlatıcaklar ki sende onu satıp yeni cihazı alasın yoksa hepimiz 4S alırız 3G S alırız zaten bu apple'ın en sevmediğim yanı işte hepimiz zengin değiliz ki hadi öyl diyelim buna hiçbirimiz mecbur değiliz.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
6.1.6 uygulama desteği kesilmişti nasıl facebook twitter'a giriyor bu vatandaş

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Jailbreak kurmuş olabilir. Temada değişiklik falan var mıydı (Default iOS 6'ya göre)
Bak onu sormayı unutmuşum ya çeşke soraydım, gerçi adamda çok jb den anlayacak bir tip yoktu ama belki oğlu falandır yapan adam modele (ayfon 3 es 32gb) dedi :) görüntüsü normsl ios 6 teması idi bir farklılık yok ama gayet akıcıydı muhtemelen jb vardı dediğiniz gibi.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Bak onu sormayı unutmuşum ya çeşke soraydım, gerçi adamda çok jb den anlayacak bir tip yoktu ama belki oğlu falandır yapan adam modele (ayfon 3 es 32gb) dedi :) görüntüsü normsl ios 6 teması idi bir farklılık yok ama gayet akıcıydı muhtemelen jb vardı dediğiniz gibi.
Jb ile performans mı artıyormuş..