İphone 3g de büyük problem..

gaberdey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende iphone 3g var.app storeden indirdiğim bağzı uygulamaları açmıyor.daha cok gafik açısından kaliteli olan oyunlar mesala.telefon açmak için kendini kasıyo açamayınca tekrar menüye dönüyor. galiba telefonun ekranında yada işlemcisinde bi problem var ne yapmamı önerirsiniz.?:huh:

Reaksiyon puanı
1
bende de 3g ve aynı problem var ..
bu pes 2012 yi p.3 windows 98 yüklü bilgisayara yüklemeye çalışmaya benziyor....
4 ... 4 .... 4 diye kudurcam yakında

gaberdey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galiba bunun tek çözümü var servise iyi bi para bayılıcan onlarda yapıcak telefonu. :) ama yeni telefon alırsam ipohone almıcam arastırdım iphone vericegim 2 bin tl ye HTC alırım sensation xl alırım ipohone 4 den cok daha iyi..[h=2][/h]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hele şükür.Androidin farkına vardın.

gaberdey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galiba benim bu telefona yapabiliceğim bişi yok servis yapıcak ne yapıcaksa ..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
servis ne yapabilir telefonuna, bilgisayar mı bu ekran kartını değiştirsin upgrade yaptın daha yükseğini taksın. 3G nin ram'i çok düşük bir kere senin sorunun ordan kaynaklanıyor. fakat yine bilgisayar değil ki bu ram taktırasın üstüne. board'unun üzerinde tümleşiktir bunlar. boşuna uğraşma servisle falan. ben de esksi bir 3g kullanıcısıyım ordan yapıyorum bu yorumları.

facebook'a twitter'a bile 30 35 saniye bekliyor girmek için, mesajların biraz doluysa onu da bekle ki açılsın. sen bir de grafik bakımından kaliteli oyunlardan bahsediyorsun

gaberdey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani telefonada bi problem yok. apple iphone 3g olanlar yeni telefon alsınlar yoksa yeni uygulamaları kullanamaz mı demek istiyo :)

efecans61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam ben de 3g kullanıyorum ta ilk çıktıklarından beri . Telefonun bozulmasını bekliyorum ama bozulmuyor dediğin gibi bir çok uygulamayı çalıştırmıyor . Bunun bir nedeni de versiyonlarının yetersiz olması benmki 3.1.3 mesela ayrıca 412 MHZ 128 mb ram ile teknolojinin biraz gerisinde kaldık sanırım =)

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonda bir problem yok elinde tutmuş oldugun telefon yaklasik 4 yillik telefon yeni oyunları nasıl açmasını planlıyosun iphone 4 al.

gaberdey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karar verdim htc sensetion xl alıcam.türkcell den alıcam bi tanıdıgım zaten ayda 100 tl fatura ödüyo türkcelle onun hattı uzerinden ben telefonu alıcam her ay 70 tl vericem ona böyle baya bi geride kalıyoz teknelojinin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Iphone nokia veya samsungdan daha berbat bi telefon ben çiktiğindan beri kullaniyorum lanet bi telefon bu kadarda olmaz bi rehberi bile kopyalamak başka bi telefona aktarmak ölüm gibi

MrtOzler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
artık destek kesiliyor efsanenin müzeye gidişi yakında sinemalarda :)