- Konuyu başlatan
Cihazda kılıf da varmış o yüzden öyle duruyor.İyide kardeşim ekran üstü çentiği anladık kamera iris falan derken yapıştı kaldı da köşelerdeki çerçeveler niye bu kadar kalın ??????????????????????????????
Cihazda kılıf da varmış o yüzden öyle duruyor.İyide kardeşim ekran üstü çentiği anladık kamera iris falan derken yapıştı kaldı da köşelerdeki çerçeveler niye bu kadar kalın ??????????????????????????????
Yakında göreceğiz bakalım az kaldı artık.Ben zannetmiyorum gene büyüktür
Benim artık ilgimi cekmiyor hocam lansmanları izlemiyorum bile cunku heyecan diye bisi kalmadıYakında göreceğiz bakalım az kaldı artık.
Ben heyecanlanıyorum şahsen adamlar lansman işini beceriyor.Benim artık ilgimi cekmiyor hocam lansmanları izlemiyorum bile cunku heyecan diye bisi kalmadı
6s'ten sonra hicbir lansman beni heyecanlandırmadıBen heyecanlanıyorum şahsen adamlar lansman işini beceriyor.
Keşke 4 modeldede 120 Hz ekran hızı olsa.Maalesef 12 Pro ile 12 Pro Max de 120 Hz ekran hızı olucak.12 ile 12 Max de 60 Hz ekran hızı olucak.12 Pro da 15000 TL den piyasaya girer.Bu cihazları almak bizler için hayal.Ekli dosyayı görüntüle 113679
Uzun süredir iPhone 12 serisinin ekranlarının 120hz destekli olacağı konuşuluyordu ve az önce iOS 14 Beta 6 ile ayarlar kısmında 120hz desteği ortaya çıkmış oldu. Bunu da daha önceden de iPhone 12 serisinin 4 modelden oluşacağını, SE modelinin tanıtımdan önce sızdıran, Apple'ın sızdırmacısı diyebileceğimiz Jon Prosser ortaya çıkardı.
Ekli dosyayı görüntüle 113681
Bunun yanında da iPad Pro'da gördüğümüz LiDAR lensin de yeni seride kendine yer bulacağı da kesinleşti. Serinin en büyük ekranlı cihazı olacak iPhone 12 Pro Max'te 6.7 inçlik ekran boyutuyla bu zamanda kadar ki en büyük ekranlı iPhone olacak.
120hz desteğe hangi modellerin sahip olacağı bilinmezliğini korurken iddialar sadece Pro Max modelinde olacağı yönünde.
4 modelde o çok zor olur zaten. Öyle olsaydı ucuz iPhone da olmazdı. Ama dediğiniz gibi bizim için artık sadece iPhone değil tüm cihazlar biraz hayalKeşke 4 modeldede 120 Hz ekran hızı olsa.Maalesef 12 Pro ile 12 Pro Max de 120 Hz ekran hızı olucak.12 ile 12 Max de 60 Hz ekran hızı olucak.12 Pro da 15000 TL den piyasaya girer.Bu cihazları almak bizler için hayal.
Muhtemelen. Android cihazlar bile 10000'e yaklaştı.Desene bu yıl 10 binde başlar fiyatlar
Fark oldukça anlaşılır aslında hatta 120hz'e bakınca 60hz sanki takılıyormuş gibi geliyor.Açıkçası ben telefon ekranında 120hz ile 60 hz farkını anlayamıyorum. tamam benim gözlerim problemli olabilir belki ama bana telefonda olmaz ise olmaz dedirtecek bir seçenek değil.
Android cihazlar çok çabuk değer kaybediyor neden 10 bin 13 bin liradan satılıyor aklım almıyor ben fiyat konusunda Apple ile sidik yarıştırdıklarını düşünüyorumMuhtemelen. Android cihazlar bile 10000'e yaklaştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fark oldukça anlaşılır aslında hatta 120hz'e bakınca 60hz sanki takılıyormuş gibi geliyor.
Yarışmak değil de döviz ve vergiler eklenince hepsi aynı fiyata geliyor sonuçta.Android cihazlar çok çabuk değer kaybediyor neden 10 bin 13 bin liradan satılıyor aklım almıyor ben fiyat konusunda Apple ile sidik yarıştırdıklarını düşünüyorum
devlet vergi koymasın 1 aylık maaşımızla gidip alabilelim neden ben bir telefona 5-6 asgari ücret ödeyim haksız mıyım ?Yarışmak değil de döviz ve vergiler eklenince hepsi aynı fiyata geliyor sonuçta.
Keşke ama yapacak bir şey yok maalesef. Zaten vergiler olmasa bile 7 ile çarpılıyordevlet vergi koymasın 1 aylık maaşımızla gidip alabilelim neden ben bir telefona 5-6 asgari ücret ödeyim haksız mıyım ?
zor bir şey mi istiyorum hocam Avrupalılar gibi aldığım ilk maaş ile gidip alabilmek istiyorum
5.4 inç lik iPhone 12 de 120hz olsaydı mükemmel olurdu.Keşke 4 modeldede 120 Hz ekran hızı olsa.Maalesef 12 Pro ile 12 Pro Max de 120 Hz ekran hızı olucak.12 ile 12 Max de 60 Hz ekran hızı olucak.12 Pro da 15000 TL den piyasaya girer.Bu cihazları almak bizler için hayal.
işte onu 7 ile değil de 2-3 ile çarpılmasını isterdim 7 çok ya bu arada 2.5 litre Coca Cola 7.5 tl şaka gibi ya 10 sene önce 2.5 litresini 3 tl'ye alıyorduk paramız ne kadar çok değer kaybetmiş böyleKeşke ama yapacak bir şey yok maalesef. Zaten vergiler olmasa bile 7 ile çarpılıyor![]()
OLED panel koyduklarına şükredelim5.4 inç lik iPhone 12 de 120hz olsaydı mükemmel olurdu.
bizde 6 tl hocam.işte onu 7 ile değil de 2-3 ile çarpılmasını isterdim 7 çok ya bu arada 2.5 litre Coca Cola 7.5 tl şaka gibi ya 10 sene önce 2.5 litresini 3 tl'ye alıyorduk paramız ne kadar çok değer kaybetmiş böyle
şükür ya rabbimOLED panel koyduklarına şükredelim![]()
ne önemi var sonuç olarak 2.5 litre Coca Cola gereksiz pahalı çok canın çekiyorsa 5.75'e 1.75 litresini al bu arada ben Zero'cuyum normal Coca Cola içemiyorum aşırı şekerli geliyor banabizde 6 tl hocam.
şükür ya rabbim![]()
o halde istediğimiz telefonu alabilmek için yurt dışına yerleşmek gerekiyor ben senin mesajından bunu anladımKeşke ama yapacak bir şey yok maalesef. Zaten vergiler olmasa bile 7 ile çarpılıyor![]()
boyut tam ablama göre ama fiyat konusunda aynı şeyi söyleyemem ayrıca 120hz kimse kullanmaz ki5.4 inç lik iPhone 12 de 120hz olsaydı mükemmel olurdu.
Yanine önemi var sonuç olarak 2.5 litre Coca Cola gereksiz pahalı çok canın çekiyorsa 5.75'e 1.75 litresini al bu arada ben Zero'cuyum normal Coca Cola içemiyorum aşırı şekerli geliyor bana
o halde istediğimiz telefonu alabilmek için yurt dışına yerleşmek gerekiyor ben senin mesajından bunu anladım
boyut tam ablama göre ama fiyat konusunda aynı şeyi söyleyemem ayrıca 120hz kimse kullanmaz ki
özele gel reis konuşmamız gerek
evet öyle diyorlar da ben fark edemiyorum.Muhtemelen. Android cihazlar bile 10000'e yaklaştı.
Fark oldukça anlaşılır aslında hatta 120hz'e bakınca 60hz sanki takılıyormuş gibi geliyor.
Vay vay vay. 4K 240fps yavaş çekim ve daha iyi gece modu.
Ön kameraya gece modu geldimi? Arka kamera gece modu devre dışı iken düşük ışıkta iyi fotoğraf çekebiliyormu? iPhone 11 ailesi gece modu devre dışı iken düşük ışıkta iyi fotoğraf çekemiyordu.12 ler iyi olacakta fiyatları görmek lazım.5,4 inç ekrana sahip İphone 12 7500-8000 TL den satılırsa çok talep olur diğer firmalarda bu fiyatlarda avucunu yalar.Vay vay vay. 4K 240fps yavaş çekim ve daha iyi gece modu.
A13 kullanan 11 serisi bile gizlice 4k’yı 120fps’te çekiyordu ama bu sefer o seçenek gelmiş. 120hz için güzel bir özellik ama 120hz kullanmayanlar için gereksiz yer kaplar.
Param olsa da alsak ?
Şahsen gece modu iyi ve hızlı olduğu sürece normal gece çekimi umrumda değil. Selfie kamerası ise genelde gece çok kötü oluyor (Gece asla selfie çekmem).Ön kameraya gece modu geldimi? Arka kamera gece modu devre dışı iken düşük ışıkta iyi fotoğraf çekebiliyormu? iPhone 11 ailesi gece modu devre dışı iken düşük ışıkta iyi fotoğraf çekemiyordu.12 ler iyi olacakta fiyatları görmek lazım.5,4 inç ekrana sahip İphone 12 7500-8000 TL den satılırsa çok talep olur diğer firmalarda bu fiyatlarda avucunu yalar.
Gece normalde selfie bende çekmem.Ön kameraya gece modu koydularmı? merak ettim.Bazı özellikler kullanılmasada konuşuluyor.Bide ultra geniş açılı kamerada gece modu olacakmı? Bu ön kameradan bana göre daha önemli.Şahsen gece modu iyi ve hızlı olduğu sürece normal gece çekimi umrumda değil. Selfie kamerası ise genelde gece çok kötü oluyor (Gece asla selfie çekmem).
Aynı zamanda iphone alacaksam Türkiye’de almam. Yasal ücretlerden bahsettiği vergi ise telefonun 1/3’ü vergi.