iPhone 12 Pro Max kamera

llsbb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ios 15 deyim şuan. Kamera uygulaması geç açılıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Telefotoya geçtim ekran siyah oldu bi anda uzaklaşınca normale döndü. Kapatıp açtım normale döndü yazılımsalmı acaba yoksa donanımsalmıdır? Ek edit: şuan bazen kameradanda atıyor.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
ios 15 deyim şuan. Kamera uygulaması geç açılıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Telefotoya geçtim ekran siyah oldu bi anda uzaklaşınca normale döndü. Kapatıp açtım normale döndü yazılımsalmı acaba yoksa donanımsalmıdır? Ek edit: şuan bazen kameradanda atıyor.
İtunesdan Dfu mod ile sıfırla.Sorun devam ederse servise gönder yada Apple destek ile iletişime geç.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Cihaz çok yeni bakalım olmadı apple giderim
Şu aklında olsun.İos 15 desin.İos 15.1 geldi aynı sürüm olduğu için itunesdan güncelleme yapmak zorunda değilsin.Yedek alıp wifiden yapar,sonra sıfırlayıp temiz kurulum ile kullanabilirsin.İos 15.7 desin.İos 16 ya güncellemek istiyorsun.İos 16 büyük sürüm olduğu için İtunesdan Dfu mod ile temiz kurulum yapman lazım.Büyük sürümü wifiden yaparsan mevcut sürümün üzerine güncelleme yapacağı için sistem dosyaları çakışır, yazılımsal hatalar ortaya çıkar.

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Benim hiç başıma öyle bişi gelmedi bilmiyorum ama hiç ellemeden direk apple store’a götür zaten apple diğer markalar gibi sorun çıkarmıyor bir sorun varsa anında yeni cihaz veriyor