barney
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
Mini 3 cihazımı sattım. Tekrardan almak istiyorum sizce air 2 alsam mı diyorum fazla büyük olması sıkıntı yaratır mı karar veremedim mini 4 ile arasında kaldım
Air 2 alınır güzel cihaz.Her yere taşımıyorsanız alınabilir.Mini 4 daha alt bir cihaz.Tabi daha kompakt.Mini 3 cihazımı sattım. Tekrardan almak istiyorum sizce air 2 alsam mı diyorum fazla büyük olması sıkıntı yaratır mı karar veremedim mini 4 ile arasında kaldım
Şimdiki sürümde kalir.Arkadaşlar ayarlar bölümünden ipadi sıfırlasam şimdiki sürümde mi kalır güncellenir mi?
Teşekkür ederim.Şimdiki sürümde kalir.
Air 2 cok ince ve hafif sorun olacagini sanmiyorum.Mini 3 cihazımı sattım. Tekrardan almak istiyorum sizce air 2 alsam mı diyorum fazla büyük olması sıkıntı yaratır mı karar veremedim mini 4 ile arasında kaldım
Hayırli olsun ama ikisi olacağına tek bir ipad air 2 64 gb alin çok daha iyiMerhaba dostlar.
İpad Mini 2 32 gb sim + İpad Air 32 gb sim ile aranızdayım
Hayırli olsun ama ikisi olacağına tek bir ipad air 2 64 gb alin çok daha iyi
Tamam.Nice! I just got a Minecraft card code for FREE!Get Your FREE Minecraft Gift Codes
Aynı şey bana 2 defa oldu. Ama ikisinde dipten kırıldı. Cımbızla çıkardım bende. Seninki iyice girmişEkli dosyayı görüntüle 18574 Ekli dosyayı görüntüle 18575 Ekli dosyayı görüntüle 18574 Ekli dosyayı görüntüle 18575 Arkadaşlar çok talihsiz bir kaza Başıma geldi.İpad şarjdaydı,çalışma koltuğuma takılmış kablosu görmedim.Çalışma koltuğunu masaya doğru çekince iPad yere düştü.Bir şey olmamıştır diye aldım bir baktım.Şarj aletini ucu ortadan ikiye ayrılmış.İşin kötü tarafı,kırılan tarafı ipadin içinde kalmış.Birde iyice girmiş,çıkmıyor.Kendim çıkaramam herhalde.Zarar veririm diye korkuyorum.Neresi yapar sizce?Fotoğraflar;
Aynı şey bana 2 defa oldu. Ama ikisinde dipten kırıldı. Cımbızla çıkardım bende. Seninki iyice girmişsoket değişimi gerekebilir.
Apple servisine götür. Bir fiyat belirtirler.Ne kadar tutar sizce? Çok şanssızım çok
![]()
Maddi olarak biraz dardayız da,apple servisi lüks kaçar.Güvendiğimiz bir telefon tamircisi var Ankara Kızılay'da oraya vereyim olmadı.Apple servisine götür. Bir fiyat belirtirler.
Sakın ha. Ekranı çıkarırken havyayı yakın tutar erir ekran. Demedi deme...Maddi olarak biraz dardayız da,apple servisi lüks kaçar.Güvendiğimiz bir telefon tamircisi var Ankara Kızılay'da oraya vereyim olmadı.
Bundan önce abimin telefonu (galaxy s4) şarj soketi bozulmuştu Oray'a verdik 40 tl gibi bir ücret ödedik sapasağlam ulaştı elimize sıkıntı olmadı.Apple servisine versem İos 10'a güncelleyip verecekler cihaz direk çöpe döner.Sakın ha. Ekranı çıkarırken havyayı yakın tutar erir ekran. Demedi deme...
bilgilerinizi yedekleyin güncelleyin sıfırlayınMerhaba herkese kolay gelsin . Ipad mini 1 tabletim var yaklaşık 3 senedir kullanıyorum şu son bir senedir kasıyor ve son aylarda acayip derecede kötü oldu bu durum yani kasmadan önceki durumunu göz önüne getirince mükemmel tablet diyorum ama bu en kötü tabetler gibi normal internette gezinirken bile kasıyor sizce ne yapmalıyım jelibreak falan mı gerekiyor. Teşekkür ederim şimdiden.
Benide yazıniPad ile ilgili sorunlar, görüşler, tavsiyeler bu konuda olacak.
![]()
Maddi olarak biraz dardayız da,apple servisi lüks kaçar.Güvendiğimiz bir telefon tamircisi var Ankara Kızılay'da oraya vereyim olmadı.
Efendim genpaya gittik.Garantisi olmamasına rağmen teknik bölüme gitti.Uğraşıldı fakat çıkartılamadı.İçine sıkışan parça da değişmeyen bir parçaymış 1200 tl takas parası dediler.Tanıdık bir telefoncuya vereceğiz yapacak bir şey yok.Sakık telefoncuya vereyim deme. Apple garantiye verme imkanınız yoksa bile premium reseller'lara başvurun sokak telefoncularına bulaşmayın.
Geçmiş olsun...Efendim genpaya gittik.Garantisi olmamasına rağmen teknik bölüme gitti.Uğraşıldı fakat çıkartılamadı.İçine sıkışan parça da değişmeyen bir parçaymış 1200 tl takas parası dediler.Tanıdık bir telefoncuya vereceğiz yapacak bir şey yok.
Efendim genpaya gittik.Garantisi olmamasına rağmen teknik bölüme gitti.Uğraşıldı fakat çıkartılamadı.İçine sıkışan parça da değişmeyen bir parçaymış 1200 tl takas parası dediler.Tanıdık bir telefoncuya vereceğiz yapacak bir şey yok.
Genpa bunlardan daha profesyonel çalışan bir firma.Hayal kırıklığına uğradım.Şarj soketini değiştirmekten acizlermiymiş şimdi? Kvk başarı lydia bunlar varsa onlara da başvurun.
Merhaba ben yeni iphone aldım en son kullandığım telefon 3310 . Bu iphone da fotoğraf çekebiliyormuşuz doğru mu acaba ?
İroni sanatı derim ben buna.
Fotoğraf çeker yeğenim, iyi de fotoğraf çeker... Lakin,
yeni çıkan Galaksi S8'in yanına koyunca da mum gibi söner.
Söner valla!![]()