tengribizmenemen
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 485
Nereden bakıyoruz ona ?
Battery life ile baktım.Şarjda yoğun kullandığımdan merak ettim de.Hangi program bu dostum bu arada değer iyi %18 cok degil.
Nereden bakıyoruz ona ?
Battery life ile baktım.Şarjda yoğun kullandığımdan merak ettim de.Hangi program bu dostum bu arada değer iyi %18 cok degil.
Dostum bende %4 yaziyor wear level ama uygulamanin dogrulugundan emin olamadım bende daha fazla kayip var gibiArkadaşlar iPad 4 2013 Kasım gibi almıştım sonuçlar nasıl batarya için?Ya da sizler de paylaşır mısınız kıyaslarız hem.%18 kapasitesi azalmış bataryanınEkli dosyayı görüntüle 8830
Battery Life'tan baktığımda %8lik bir düşüş var benim iPad minimde. Bu arada benim ipad acayip kasıyor bunun çözümü varmıdır ? Klavye 1-2 saniye geç işliyor yazacağım şeyi bitiriyorum elimi çektiğimde yazmaya başlıyor bazen. ve çok yavaş açılıyor kronometre tutmadım ama 1 dakikaya yakın sürede açılıyor. Bu arada çok dolu değil içi.
Ota nedir hocam ? Direk ayarlardaki güncelleme sekmesinden yaptım.Büyük güncellemeleri ota üzerinden yaptıysan ondan dolayı kasma olabilir pc üzerinden tableti dfu moda alarak sistemi baştan yükleyebilirsin bir miktar hızda artış olur
Benim 4s te öyle.Eskimiş artık ne diyim.Benim 4s aynı şekilde 1 dakikayı geçiyor açılması.Battery Life'tan baktığımda %8lik bir düşüş var benim iPad minimde. Bu arada benim ipad acayip kasıyor bunun çözümü varmıdır ? Klavye 1-2 saniye geç işliyor yazacağım şeyi bitiriyorum elimi çektiğimde yazmaya başlıyor bazen. ve çok yavaş açılıyor kronometre tutmadım ama 1 dakikaya yakın sürede açılıyor. Bu arada çok dolu değil içi.
Hocam iyide İOS kasmaz kasmaz dediler diye almıştım. Daha 1,5-2 yıllık alet. Ki okadar doldurmadım.Benim 4s te öyle.Eskimiş artık ne diyim.Benim 4s aynı şekilde 1 dakikayı geçiyor açılması.
iTunes'dan yapmaktan bahsediyor.Ota dan kurarsan cihaz hiç sıfırlanmıyor.Bundan dolayı önerim iTunes.Ota nedir hocam ? Direk ayarlardaki güncelleme sekmesinden yaptım.
Bunun resimli anlatımı vs varmı ? Nasıl yapabilirim ?iTunes'dan yapmaktan bahsediyor.Ota dan kurarsan cihaz hiç sıfırlanmıyor.Bundan dolayı önerim iTunes.
Ilk nesil iPad mini ise olabilir işlemci Güçsüz ram 512 mb.Donması normal.Garanti bitmediyse destek hattıyla Konuş bir ama iOS 9 güncellemen Şart oluyor adam başının etini yiyor bundan dolayı Sürümü daha düşükse arama hiç.Hocam iyide İOS kasmaz kasmaz dediler diye almıştım. Daha 1,5-2 yıllık alet. Ki okadar doldurmadım.
Bir bak Google amcaya amaBunun resimli anlatımı vs varmı ? Nasıl yapabilirim ?
Hocam cihaz en güncel sürümde şuan. 9.3.4Ilk nesil iPad mini ise olabilir işlemci Güçsüz ram 512 mb.Donması normal.Garanti bitmediyse destek hattıyla Konuş bir ama iOS 9 güncellemen Şart oluyor adam başının etini yiyor bundan dolayı Sürümü daha düşükse arama hiç.
Aman İOS'a ellemem hocam ben bidaha da apple almam herşeyi dertmiş bu meretin.Bir bak Google amcaya ama
1. bilgisayara iTunes kur.
2.Cihazı yeniden yükle gibi bişey vardı.Ya da DFU moda alarak yapacaksan çok bir bilgim yok ve ben biraz korkuyorum açıkçası yapmak konusunda çünkü DFU moda alırken cihazı kilitledim ben.
Ota nedir hocam ? Direk ayarlardaki güncelleme sekmesinden yaptım.
Ben dfu moduna alamam. Home tuşu bozuk benimkinin. İpad 1 sanırım. Neyse iyice bozulana kadar devam edicez bi şekilde.Sürekli ayarlardan güncelleme yapınca bir süre sonra sistem şişebiliyor bu yüzden tavsiyem ipsw.me adresinden tabletinizin yazılımını indirip dfu moda alarak kurmak. Bunu internette araştırarakda videolu şekilde bılabilirsin. Diğer arkadaşın dediği gibi ilk ipad mini ise ios 9 dan dolayıda kasma yapıyor cihaz.
Merhaba, ben ipad 2 kullanıyorum. İpad mini 4 almayı düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz? Hala alınabilir mi? Mİni 5 eylül veya ekimde tanıtılır mı?
Sanmıyorum.Merhaba arkadaşlar herhangi bir cihazla video çekip onu bilgisayara aktarıp ordan da icloud a yükleyip icloud dan ipad e indirirsem kalite kaybı olur mu bilgisi olan var mı? Ben pek emin olamadım.
VLC uygulamasıyla direkt iPad'e atabilirsin.Merhaba arkadaşlar herhangi bir cihazla video çekip onu bilgisayara aktarıp ordan da icloud a yükleyip icloud dan ipad e indirirsem kalite kaybı olur mu bilgisi olan var mı? Ben pek emin olamadım.
Banada lazımdı sağolVLC uygulamasıyla direkt iPad'e atabilirsin.
Ben bilgisayarımdaki dizileri bu uygulamayla telefona atıp öyle izlemiştim.
iPad ve bilgisayarındaki iTunes için: VLC for Mobile on the App Store
Windows için: VideoLAN - Download official VLC media player for Windows
Konuyla alakalı olarak: iPhone'da Devrim Yaratan Uygulama - ShiftDelete.Net
Nasıl Yapılır:
Durmayın yükleyinSizce iPad 4'e iOS 10 yüklemelimiyim?Şu an 8.3 yüklü.Bazen uygulamalarda hata ile karşılaşıyorum.Ya da sürümden dolayı çalıştıramadığım uygulamalar var.Ne tavsiye edersiniz?
Sebepte isterim yumurta,neden yükleyeyim yani neden iOS 10'da 8.3 değilDurmayın yükleyin![]()
Allahın eski iPad'ini dünyanın en rezalet ios sürümüne kadar yükseltmişsin be hocam bari gayet stabil olan sağlam bir sürüme yükselt için rahat etsin nasıl olsa seneye kullanamayacaksın bilirim o acıyıSebepte isterim yumurta,neden yükleyeyim yani neden iOS 10'da 8.3 değil![]()
iOS 8'de gayet hızlı,bence rezalet denecek bir şey yok.Allahın eski iPad'ini dünyanın en rezalet ios sürümüne kadar yükseltmişsin be hocam bari gayet stabil olan sağlam bir sürüme yükselt için rahat etsin nasıl olsa seneye kullanamayacaksın bilirim o acıyı)
![]()
Yok hızından değil ios 10 olan bir videoyu yada ios 8 vs 7 videosu izlersen yada direk piline bakarsan anlarsın durumuiOS 8'de gayet hızlı,bence rezalet denecek bir şey yok.
Yapmıyım öyleyseYok hızından değil ios 10 olan bir videoyu yada ios 8 vs 7 videosu izlersen yada direk piline bakarsan anlarsın durumuama bu kadar için rahat etmeyecekse yapmayıver
![]()