İp Adresinden Neler Yapılabilir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pasii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pasii

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar bana küfür eden bir kişinin ip adresini aldım. Ben buna ne yapabilir ? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim (Arkadaşlar kızmayın kalıcı hasar vermeyeceğim veya virüs yüklemiyeceğim.)

Weomi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kanka Hiç o işlerle uğraşma ne derse desin. Şöyle düşün adam sana gerizekalı diyince sen gerizekalı mı oluyorsun? Yani ben söylerim neler yaparsın ama kötüye kullanacağın için söylemicem ama mesela oyundan düşürebilirsin. Yada pc'sisine bağlanıp trolleyip kapatrısın fln

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Normal kullanıcı birşey yapamaz yani boşuna uğraşma varsayıyorum birşeyler yaptın bu suç o kişi seni dava etse zararlı sen çıkarsın..

pasii

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kanka Hiç o işlerle uğraşma ne derse desin. Şöyle düşün adam sana gerizekalı diyince sen gerizekalı mı oluyorsun? Yani ben söylerim neler yaparsın ama kötüye kullanacağın için söylemicem ama mesela oyundan düşürebilirsin. Yada pc'sisine bağlanıp trolleyip kapatrısın fln
Pc sinine nasıl bağlanabilirim ? Kötüye kullanmıyacağım sadece bir şeyler yapıp bir daha yapmayacağını söyleyeceğim.

Weomi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Pc sinine nasıl bağlanabilirim ? Kötüye kullanmıyacağım sadece bir şeyler yapıp bir daha yapmayacağını söyleyeceğim.
Kanka senin yaptığın veya yapmaya çalıştığın şey bir suç teşkil ediyor. Ayrıca yaptığın hoş bir şey değil birisi sana aynısı yapıp seni korkutsa hoş olur mu ? Bırak ne hali varsa görsün hee ama illaki ısrar ediyorsan youtube'dan biraz araştır. Bulursun

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Pc'ye bağlanamazsın onun için karşı tarafın onay vermesi gerek diğer türlü bağlanma illegal duruma girer onun içinde kodlama ve bilgisayar bilginin çok iyi olması gerekiyor yani boşuna uğraşma bilen biri bile olsa bu forumda sana yardımcı olmaz bu forumda illegal işlere yer yok..

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Daha önce bahsi geçen işlerle uğraşmadıysan önünde çok uzun bir süreç var.
Sızmaktan ziyade çok daha meşakkatli işler vardır. Ki tüm bunlar illegal olduğu için amatör bi şekilde sadece kendine zarar verirsin.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Statik IP değilse işine yaramaz.

Reaksiyon puanı
5,164
Kurumsal ip ler bilgi toplama amacıyla kullanılır. Kişisel ip ile sadece yaklaşık konumunu bulabilirsin. Ne yani 2020 yılında sadece ip bilerek hack yapabileceğini ciddi ciddi düşündün mü?

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Araya bir soru sormak istiyorum. Ben İzmir'de yaşamama rağmen IP adresim Ankara olarak gözüküyor. Süperonline kullanıyorum. Nedendir bu? Nedenini bilen var mı?

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Hersey Münkün Dinamik oldugu Sürece Dinamik değilse Farklı yontemler devreye Gırer..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araya bir soru sormak istiyorum. Ben İzmir'de yaşamama rağmen IP adresim Ankara olarak gözüküyor. Süperonline kullanıyorum. Nedendir bu? Nedenini bilen var mı?
SuperOnline Baz ıstasyon dagıtım yerı Ankaradır o yuzden..

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
IP lokasyonunuz bağlandığınız veri merkezinin konumuna göre değişir.