Pc sinine nasıl bağlanabilirim ? Kötüye kullanmıyacağım sadece bir şeyler yapıp bir daha yapmayacağını söyleyeceğim.Kanka Hiç o işlerle uğraşma ne derse desin. Şöyle düşün adam sana gerizekalı diyince sen gerizekalı mı oluyorsun? Yani ben söylerim neler yaparsın ama kötüye kullanacağın için söylemicem ama mesela oyundan düşürebilirsin. Yada pc'sisine bağlanıp trolleyip kapatrısın fln
Kanka senin yaptığın veya yapmaya çalıştığın şey bir suç teşkil ediyor. Ayrıca yaptığın hoş bir şey değil birisi sana aynısı yapıp seni korkutsa hoş olur mu ? Bırak ne hali varsa görsün hee ama illaki ısrar ediyorsan youtube'dan biraz araştır. BulursunPc sinine nasıl bağlanabilirim ? Kötüye kullanmıyacağım sadece bir şeyler yapıp bir daha yapmayacağını söyleyeceğim.
SuperOnline Baz ıstasyon dagıtım yerı Ankaradır o yuzden..Araya bir soru sormak istiyorum. Ben İzmir'de yaşamama rağmen IP adresim Ankara olarak gözüküyor. Süperonline kullanıyorum. Nedendir bu? Nedenini bilen var mı?
Zor bir iş. Sadece IP ile olmaz o.Kurumsal ip ler bilgi toplama amacıyla kullanılır. Kişisel ip ile sadece yaklaşık konumunu bulabilirsin. Ne yani 2020 yılında sadece ip bilerek hack yapabileceğini ciddi ciddi düşündün mü?
IP lokasyonunuz bağlandığınız veri merkezinin konumuna göre değişir.Araya bir soru sormak istiyorum. Ben İzmir'de yaşamama rağmen IP adresim Ankara olarak gözüküyor. Süperonline kullanıyorum. Nedendir bu? Nedenini bilen var mı?