İos'tan Blackberry'ye Geçiş

fehmiakca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum. Ama çok sıkıldım bu işletim sisteminden. Kasma takılma derken android istemiyorum. Telefonda standart uygulamaları ve yoğun olarak mail kullanıyorum iş gereği. Blackberry'ye geçeyim diyorum. Tavsiye edecek, hata edersin diyecek ya da Blackberry modeli önerecek var mıdır aranızda? Teşekkürler şimdiden.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Blackberry'nin diğer modelleri çok kullanılmıyor artık. Diğer modelleri eskidi. Blackberry passport olmadı bence. Bi adam akıllı olan priv var. O da android

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iOS'tan sıkılıp Blackberry'ye geçince sıkıntın geçmeyecek.

fehmiakca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Z serisi ya da Leap araştırıyorum ama. Var mıdır fikriniz konu ile ilgili.

fehmiakca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aynen öyle. İkisi de kapalı işletim sistemi. İkisi de sıkabilir. Bence saf android bir akıllı telefona geçin.

Bir önceki telefonum nexus 5 idi. Nexusun son serileri girmedi Türkiye'ye ondan dolayı soğuğum hocam androide.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben iphone5c den lg g3 e geçtim gayet memnunum hocam eğer z5 gibi bi telefon alacaksanız tabikide geçin

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android i biraz araştırmak gerekiyor sıkıldın mi at bi root mübarek :)

aliemre26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kesinlikle blackberry önermiyorum hatta geçiş yapınca ios tan daha fazla sıkılacağını düşünüyorum.bence diğer arkadaşlarında yorumlarını dikkate alıp ya ios ta kalmalısın yada android'e geçmelisin :clap:

fehmiakca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
ben kesinlikle blackberry önermiyorum hatta geçiş yapınca ios tan daha fazla sıkılacağını düşünüyorum.bence diğer arkadaşlarında yorumlarını dikkate alıp ya ios ta kalmalısın yada android'e geçmelisin :clap:

Peki androidde kasmayacak, takılmayacak, Ios'u aratmayacak modeller nedir ?

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung hariç diğer markalar kasmaz nexus çabuk sıkıyor adamı

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iOS sıkıyor derken önemli olan uygulamalar. Telefon bu sonuçta.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İosdan BB ye geçmen mantıksız olur bence ya androide geçmelisin ya da iosta kalmalısın

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Note 5 kullanıyorum stabilite konusunda iosu aratmaz. Note 4 ve sonrasında stabilite sorunlarını çözdü samsung. HTC sense arayüzü ile ve kişiselleştirme seçenekleriyle A9 ve m9 modeli size uygun. LG ve Sony kullanmadım yorum yok. Blackberry uzak durman doğru olur. Sonuç olarak ya iosda kal ya da note 5, s6 edge, m9 veya A9 öneririm. Bunlar dışında z5 ve lg v10 incele derim.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
iOS'tan android'e geçmeyeceksen ve iOS'u bırakacaksan telefonu elinden bırak ve sakinleş.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Telefonun orjinalliğini bozma taraftarı değilim. Öyle bir niyetim olsa Jailbreak tüm hayatım sıkıcılıktan kurtarırdı :)
Ama jailbreakla yapabilecejlerinin 10 katini rootla yapabilirsun ben olsam rootlu bir androidden asla vaz gecmezdim;) zatende simdiye kadar hic gecmedim:)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Bende note 4 kullaniyorum siz burda konuşulanlara bakmayın her telefonun kendi kulübü var orda her şey acik acik yaziyor sorunlarindan artilarina kadar orda bide sorunua cözüm bulmak icin objektifce yazilan metinler var.Tavsiyem oraları okumadan gecmeyin