Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,381
Teşekkürler.Umarım yakın zamanda yükseltirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu söyleyebilirim ki Asphlat 9 grafikler ve araba çeşitliliği dışında çok kötü, rezalet bir oyun. Zorluk seviyesi çok fazla. Hayvan gibi para biriktiriyorsunuz ama 1 tane araba bile araba alamıyorsunuz. İlla ki kartlar ile araba almanızı istiyor. 300 takoz (veya elmas) verip A sınıfı bir araba için aldığınız paketten 1 tane A sınıfı araç kartı çıkmayabiliyor ki bana hiç çıkmadı. Yani kartları biriktirmek için illa ki kesinlikle ama kesinlikle para vermeniz gerekiyor. Tamamen para üzerine kurulmuş bir oyun. Aşırı p2w. Ve ileri seviyelerde yani B sınıfı kategorisine yavaş yavaş gelmeye başladığınızda 1 araba için istediği kart sayısı 30-40 falan ki çok daha fazla olanlar da 60 tane istenilen var. Ve bir arabayı geliştirmeniz gerekiyor. Bunun için istediği kart sayısı daha fazla. Aslında p2w belirtisi yok baya tamamen para üzerine kurulmuş. Fizikler yok. Ben gaza basma olayının bile olmadığını gördüm oynarken. Sadece aracı döndürebiliyorsunuz. Fren yapamıyorsunuz. Dönüşlerin %99'unu drift ile geçmek zorunda kalıyorsunuz. Şu benzin sistemi çok kötü ve 1 benzin için hayvan gibi takoz istiyor. Özellikle çok hyper araçlarda benzin sayısı 3'e düşüyor ve 1 benzin için en az 3 katını istiyor. Bazı süreli yarışlar için verilen süreler çok çok kısa. Bir de arabanın seviyesi var. O seviye için parçaları para vererek artırıyorsunuz ve parçanın yükseltmesi tamamlanınca daha fazla yükseltme için kart istiyor. Kartları toplayınca yıldız seviyesi yükseliyor ve 1 yıldız ise 2 yıldız oluyor. Sonra tekrar para verip yükseltmeniz gerekiyor. Amaçok fazla pahallı oluyor. S sınıfı araçlar delirtiyor.
Son düzenleme: