teknikercnyt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 250
O hata olmuyormu bu durumda
O bakimdan degilde basit olmasi bakimindan dedim.yatay konuma getirince bilimsele geciyor.
O hata olmuyormu bu durumda
Hmm anladım .Kisa süreli bi heyecanO bakimdan degilde basit olmasi bakimindan dedim.yatay konuma getirince bilimsele geciyor.
Hmm anladım .Kisa süreli bi heyecan![]()
Yükledim yükledim merak etme .Ögrenciyiz Allah muhafaza hesap kitap islerinde batırır bizi mazallahO hesap makinasiyla hic ugrasma.sil magazadan hangini begenirsen onu kur.sabikaladim artik apple’i.hicbir ios surumunde stok makineyi kullanmam bundan sonra)
Ayrıca bende App Store' ye güncelleme gelince tıkladığımda gelen güncellemeyi göremiyorum ta ki telefonu açıp kapayınca App Store' ye girdiğimde gelen güncellemeyi görüyorum. İOS 11' den beri hep böyle siz yaşadınız mı bu durumu?O hesap makinasiyla hic ugrasma.sil magazadan hangini begenirsen onu kur.sabikaladim artik apple’i.hicbir ios surumunde stok makineyi kullanmam bundan sonra)
Yükledim yükledim merak etme .Ögrenciyiz Allah muhafaza hesap kitap islerinde batırır bizi mazallahMerak ediyorum tüm sorunlarimiz acaba cozume kavuşabilecekmi.Birde reset atsam duzelirmi acaba ???
Yedeklemesiz temiz kurulum nasıl oluyor?Benim icin apple agziyla kis tutsa hesap makinesinde bu saatten sonra bitti gitti uctu.apple hesap makinasi gibi hayati olabilecek birseyde boyle bir hata yapabiliyorsa default omru billah koymasin ios’a.
Yedeklemesiz temiz kurulum yap,yeni bir iphone olarak ayarla.
Yedeklemesiz temiz kurulum nasıl oluyor?
Bu işlemi Ayarlar + Genel + Sıfırla Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil bölümünden mi yapacağız?Fotolarini pc’ye atiyorsun.varsa kaydettigin sifrelerini filan notlar vs uygulamalarindan baska bir yere kaydediyorsun.hicbir sekilde varsa yedegin geri yuklemiyorsun.en son yeni bir iphone olarak ayarliyorsun.
android deki Rehber yavaşlamaları derken ıos tada çıktı ne bu rehberden çektiğimiz arkadaş en önemli uygulama nasıl yavaşlar bug olur onu hiç anlayamadım
EyvallahBenim icin apple agziyla kis tutsa hesap makinesinde bu saatten sonra bitti gitti uctu.apple hesap makinasi gibi hayati olabilecek birseyde boyle bir hata yapabiliyorsa default omru billah koymasin ios’a.
Yedeklemesiz temiz kurulum yap,yeni bir iphone olarak ayarla.