İos 11.0.1 Rehberdeki Ekran kayması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SafaAncz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SafaAncz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
O hesap makinasiyla hic ugrasma.sil magazadan hangini begenirsen onu kur.sabikaladim artik apple’i.hicbir ios surumunde stok makineyi kullanmam bundan sonra:))
Yükledim yükledim merak etme .Ögrenciyiz Allah muhafaza hesap kitap islerinde batırır bizi mazallah :) Merak ediyorum tüm sorunlarimiz acaba cozume kavuşabilecekmi.Birde reset atsam duzelirmi acaba ???

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
O hesap makinasiyla hic ugrasma.sil magazadan hangini begenirsen onu kur.sabikaladim artik apple’i.hicbir ios surumunde stok makineyi kullanmam bundan sonra:))
Ayrıca bende App Store' ye güncelleme gelince tıkladığımda gelen güncellemeyi göremiyorum ta ki telefonu açıp kapayınca App Store' ye girdiğimde gelen güncellemeyi görüyorum. İOS 11' den beri hep böyle siz yaşadınız mı bu durumu?

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yükledim yükledim merak etme .Ögrenciyiz Allah muhafaza hesap kitap islerinde batırır bizi mazallah :) Merak ediyorum tüm sorunlarimiz acaba cozume kavuşabilecekmi.Birde reset atsam duzelirmi acaba ???

Benim icin apple agziyla kis tutsa hesap makinesinde bu saatten sonra bitti gitti uctu.apple hesap makinasi gibi hayati olabilecek birseyde boyle bir hata yapabiliyorsa default omru billah koymasin ios’a.

Yedeklemesiz temiz kurulum yap,yeni bir iphone olarak ayarla.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Benim icin apple agziyla kis tutsa hesap makinesinde bu saatten sonra bitti gitti uctu.apple hesap makinasi gibi hayati olabilecek birseyde boyle bir hata yapabiliyorsa default omru billah koymasin ios’a.

Yedeklemesiz temiz kurulum nasıl oluyor?

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yedeklemesiz temiz kurulum nasıl oluyor?

Fotolarini pc’ye atiyorsun.varsa kaydettigin sifrelerini filan notlar vs uygulamalarindan baska bir yere kaydediyorsun.hicbir sekilde varsa yedegin geri yuklemiyorsun.en son yeni bir iphone olarak ayarliyorsun.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Fotolarini pc’ye atiyorsun.varsa kaydettigin sifrelerini filan notlar vs uygulamalarindan baska bir yere kaydediyorsun.hicbir sekilde varsa yedegin geri yuklemiyorsun.en son yeni bir iphone olarak ayarliyorsun.
Bu işlemi Ayarlar + Genel + Sıfırla Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil bölümünden mi yapacağız?

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
android deki Rehber yavaşlamaları derken ıos tada çıktı ne bu rehberden çektiğimiz arkadaş en önemli uygulama nasıl yavaşlar bug olur onu hiç anlayamadım

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Iphone' nin cazibeliği kalmadı artık İOS 11 gerçekten vasat çıktı

SafaAncz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

Eyvallah