İos 11.0.1 Rehberdeki Ekran kayması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SafaAncz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SafaAncz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Herkese merhaba arkadaşlar.Gecenlerde yayınlanan ios11 ve ardindan yayinlanan ios11.0.1’i yayınlandığı gibi kurdum ve rehberde sağa doğru çekerken ekranda çizgiler ve görüntü bozukluğu oluyor.Telefonun iphone7.Sizce sorun nedir.Resimide paylaşıyorum.Simdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• E8FBA54D-8896-4159-8B4B-952E27EC9BD1.jpeg
    E8FBA54D-8896-4159-8B4B-952E27EC9BD1.jpeg
    267.8 KB · Görüntüleme: 824

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bu sorunu hiç yaşamadım ben.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Rehberden kisilere gir,oradan herhangi bir kayitli numarayi tikla ekranin solundan yavasca saga dogru kaydir(yani yavasca kisilere geri gel).kaydirma esnasinda hemen ust kisminda:))
Haklısınız ben buna dikkat etmemiştim bende de aynı oluyor şu an gördüm bulanıklık billurluk oluyor ama elzem değil şarj sıkıntının yanında.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Haklısınız ben buna dikkat etmemiştim bende de aynı oluyor şu an gördüm bulanıklık billurluk oluyor ama elzem değil şarj sıkıntının yanında.

Bende forumda basligini gordukten sonra fark ettim zaten.ya cogu iphone kullanicisi harbi boyle incik gincik dikkat eden tipler:))nasil goruyosunuz arkadas

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Arkadaslar bu hata yerine hesap makinasi hatasina odaklanin.en kesin cozum makinayi silip appstoredan baska indirmek.insan onemli bi yerde kullanir ipe goturur adami Allah korusun.

SafaAncz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bende forumda basligini gordukten sonra fark ettim zaten.ya cogu iphone kullanicisi harbi boyle incik gincik dikkat eden tipler:))nasil goruyosunuz arkadas
Güldürdün kardeşim.Üslubun biraz yanlış.Burasi bir forum ve ben bu durumu paylasmak istedim.Dikkatli olmalısın bu hayatta sanada tavsiyem elindekindende olursun mazallah;) iyi forumlar...
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaslar bu hata yerine hesap makinasi hatasina odaklanin.en kesin cozum makinayi silip appstoredan baska indirmek.insan onemli bi yerde kullanir ipe goturur adami Allah korusun.
O zaman bambaska bi sorun ama böyle bir hatada var bunuda görmezden gelemeyiz.Ben görünüme önem veriyorum.İnsallah hepimizin sıkıntıları çözülür.
evet biraz daha bekliycez anlaşılan düzelmesi için
Aynen kardeşim halimden anlayan bi sen varsın teşekkürler :)

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Güldürdün kardeşim.Üslubun biraz yanlış.Burasi bir forum ve ben bu durumu paylasmak istedim.Dikkatli olmalısın bu hayatta sanada tavsiyem elindekindende olursun mazallah;) iyi forumlar...

Yok karalama olmasi icin yazmadim yanlis anlasildiysa,anlayanlardan ozur dilerim o baska:)genel itibariyle hafif takintili diyeyim.elimdekinden nasil olacagim?

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168

O zaman bambaska bi sorun ama böyle bir hatada var bunuda görmezden gelemeyiz.Ben görünüme önem veriyorum.İnsallah hepimizin sıkıntıları çözülür.

Aynen kardeşim halimden anlayan bi sen varsın teşekkürler :)

Rica ederim ne demek birbirimizi anlamazsak ne önemi var burda olmanın

Hesap makinası hatası 11.2 beta ile çözüldü onu beklemek yerine başka uygulama indirilebilir tabi haklısın

SafaAncz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yok karalama olmasi icin yazmadim yanlis anlasildiysa,anlayanlardan ozur dilerim o baska:)genel itibariyle hafif takintili diyeyim.elimdekinden nasil olacagim?
Karalama yaptığından degil dedinya ufak ayrıntılara takılıyorsunuz bu ithafen dedim.Elindekin olursun dememin sebebi bu gibi hatalar bazen büyük sorunlar açabilir başına.İyi forumlar.;)

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Karalama yaptığından degil dedinya ufak ayrıntılara takılıyorsunuz bu ithafen dedim.Elindekin olursun dememin sebebi bu gibi hatalar bazen büyük sorunlar açabilir başına.İyi forumlar.;)

Tamam anladim buyuk sorunlarla karsilasmak ne alaka :))hatam yukarda yazdigim yazida sanki samimiyet ortami sezdigim icin samimi yazdim olay bu.seninle ilgili degil yani.bende fark ettim sonradan.icten yazmiyacaksin.

Valla sorunun buyugi kucugu baglamaz cok karsilastik.

SafaAncz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Tamam anladim buyuk sorunlarla karsilasmak ne alaka :))hatam yukarda yazdigim yazida sanki samimiyet ortami sezdigim icin samimi yazdim olay bu.seninle ilgili degil yani.bende fark ettim sonradan.icten yazmiyacaksin.

Valla sorunun buyugi kucugu baglamaz cok karsilastik.
İyi forumlar kardeşim kendine iyi bak yanlış anlaşıldıysam kusura bakma

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
İyi forumlar kardeşim kendine iyi bak yanlış anlaşıldıysam kusura bakma

Yok estagfurullah.sende iyi bak.
Anlatmak istedigim o kategorinin icine bende giriyorum:))tamamen denebilecek sekilde sosyal medya+internet kullanicisiyim.misal lg q6 alsam bana cok bile ama acaba bi yerde takilir mi gibilerinden gereksiz takintilarim var.benim gozlemledigim iphone kullanicilari genel itibariyle boyle.en guzelini salih arkadas yapiyor gayet resmi soyliyecegini soyleyip geciyor.kanka-pampa tarzinda muhabbete gerek yokmus :))

SafaAncz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yok estagfurullah.sende iyi bak.
Anlatmak istedigim o kategorinin icine bende giriyorum:))tamamen denebilecek sekilde sosyal medya+internet kullanicisiyim.misal lg q6 alsam bana cok bile ama acaba bi yerde takilir mi gibilerinden gereksiz takintilarim var.benim gozlemledigim iphone kullanicilari genel itibariyle boyle.en guzelini salih arkadas yapiyor gayet resmi soyliyecegini soyleyip geciyor.kanka-pampa tarzinda muhabbete gerek yokmus :))
Haklısın eskide kaldı artık kardeşimHakkını helal et başka konularda karşılaşırız insallah.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hesap makinesindeki bu sorunu buraya tam yazacak bir arkadaş var mı acaba?

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Çok teşekkür ederim videodaki sorun bende de mevcut böyle olmaz gerçekten hiç İOS' a yakışmıyor bu kadar basit bir şey, Windows kullanırken hesap makinesinde yok yoktu valla ayrıca İphone' nin hesap makinesi çok ama çok basit.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Çok teşekkür ederim videodaki sorun bende de mevcut böyle olmaz gerçekten hiç İOS' a yakışmıyor bu kadar basit bir şey, Windows kullanırken hesap makinesinde yok yoktu valla ayrıca İphone' nin hesap makinesi çok ama çok basit.

Zaten bu sorunu gormemle silmem bir oldu.appstoredan baska hesap makinasi indir.ustunde geleno direk sil.dusunsene iste-okulda filan kullandigini bilmeden.

SafaAncz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Valla 11.1.1 bekleyeceğiz artık :D Benim ilk güncellediğimde touch ıd çalışmadı sonra düzeldi.Şimdi rehberde ve hesap makinesinde sorun var.Sabredelim ne demişler sabreden derviş muradına ermiş.::D

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
iphone hesap makinesini actiktan sonra teli yatay konuma getirin.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Valla 11.1.1 bekleyeceğiz artık :D Benim ilk güncellediğimde touch ıd çalışmadı sonra düzeldi.Şimdi rehberde ve hesap makinesinde sorun var.Sabredelim ne demişler sabreden derviş muradına ermiş.::D
Rehberde ne gibi bir sorun var gözüme çarpan bir şey görmedim bu arada sabreden derviş beklemekten gebermiş:D

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
Rehberde ne gibi bir sorun var gözüme çarpan bir şey görmedim bu arada sabreden derviş beklemekten gebermiş:D

Kayıtlı bir rehbere tıkladığında isminin baş harfi yazan yerde siyah beyaz çizgiler oluşuyor ve geri gelirken sol taraftan sağa doğru çektiğimizdede o çizgiler oluşuyor ve değişik bulanık bir hal alıyor dediğim bölüm

SafaAncz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7