iOS 10 Touch ID Problemi

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi forumlar. iOS 10 güncellemesinden sonra Touch ID sıkıntım başladı. Şöyle ki eğer Home tuşunun kirliliğinden veya farklı bir sebepten dolayı ilk seferde parmak izinizi okumuyorsa daha da okumuyor. tekrar okuyabilmesi için şifre girmek lazım . yani size iki ya da üçüncü kez deneme hakkı vermiyor çünkü muhakkak okumuyor. aynı sorunu yaşayan arkadaşım var mı?

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Bende ilk sefer okumayinca tusu siliyorum okuyor oyle yapinca, ama 2 3 kere yanlis girince dokunduğunda direkt reddediyor

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi forumlar. iOS 10 güncellemesinden sonra Touch ID sıkıntım başladı. Şöyle ki eğer Home tuşunun kirliliğinden veya farklı bir sebepten dolayı ilk seferde parmak izinizi okumuyorsa daha da okumuyor. tekrar okuyabilmesi için şifre girmek lazım . yani size iki ya da üçüncü kez deneme hakkı vermiyor çünkü muhakkak okumuyor. aynı sorunu yaşayan arkadaşım var mı?
Benimkini korkudan okuyor çünkü kafa yiyeceğini biliyor:D

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Bendede aynı sorun vardı bi kafa attım home tuşuna bidaha sorun olmadı

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Bendede aynı sorun vardı bi kafa attım home tuşuna bidaha sorun olmadı

Bendeki ince nüans şu. Ben şimdi okumayınca şifre girip açmam lazım ya. Açtım ve geri kapadım. İşim düştü namerde tekrar açtım:) Bu sefer kabul edebiliyor. Kirle alakalı ama sanki hassasiyet artırılmış gibi. Neyse temiz tutalım biz yine :)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Bendeki ince nüans şu. Ben şimdi okumayınca şifre girip açmam lazım ya. Açtım ve geri kapadım. İşim düştü namerde tekrar açtım:) Bu sefer kabul edebiliyor. Kirle alakalı ama sanki hassasiyet artırılmış gibi. Neyse temiz tutalım biz yine :)
Temizlikle alakası YÖK bence 6s kullanırken aynı sıkıntı bendede vardı 7 plus geçince düzeldi

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Arkadaşlar bir şeyin farkına vardım bu bir sorun değil aslında. Bulunduğum bölge çok nemli bir bölge. Ordu'da yaşıyorum. Çok sık aralıklarla kullanırsanız nem fazla olduğundan dolayı daha henüz elinizdeki ter Home tuşu üzerinde kurumamış ise 1.-2 kullanımdan sonra zorlanıyor. Şimdi iyice kuruladım ayarları sıfırladım tekrar parmak izi tanıttım sıkıntı yok gibi görünüyor.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar bir şeyin farkına vardım bu bir sorun değil aslında. Bulunduğum bölge çok nemli bir bölge. Ordu'da yaşıyorum. Çok sık aralıklarla kullanırsanız nem fazla olduğundan dolayı daha henüz elinizdeki ter Home tuşu üzerinde kurumamış ise 1.-2 kullanımdan sonra zorlanıyor. Şimdi iyice kuruladım ayarları sıfırladım tekrar parmak izi tanıttım sıkıntı yok gibi görünüyor.
Kafa at düzelir:d

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Sokacan arkadasin yasadigi problem, aslinda bir problem degil. Sensor elleriniz nemli oldugunda tam randimanli calismiyor.
Bu bir de cakma kablo ve adaptor kullandiginizda da olabiliyor sarJdayken (J ile, Z ile degil, ) mfi sertifikasi olmayan kablolar parmak izi okuyucusunun calismasini engelliyorlar.