52SakocaN52
Profesör
Tamam da arkadaşım her tezin bir anti tezi vardır. Muhalif her zaman olunacak. Niye olumsuz taraflarını dile getirince zorunuza gidiyor? Ayfon benim hayatta kullanamayacağım bir sistem. Bak dikkatini çekerim kullanmayacağım demiyorum. Kullanamayacağım diyorum arada büyük fark var. Siz bu son derece kısıtlı, tuhaf sistemi kullanmaya ve Apple tarafından her zaman kazıklanmaya alışmışsınız. Size doğruları göstermemiz mümkün değil. Çünkü sistemli bir şekilde gözleriniz kör edilmiş görmeniz mümkün değil. Zaten sizin gibiler olmasa bu Apple nereden para kazanacak?
Apple aslında bu Ayfondan önce Microsoft tarafından kurtarılmış bir firma idi. Yıllar öncesinde batıyordu. Steve Jobs, kankası Bill Gates tarafından kurtarıldı. Bir efsaneye göre bu Apple'ın hissesinin bilmem kaçta kaçı Bill Gates'in (Yada Microsoft'un derler şehir efsanesi midir nedir bilemem?) Diyeceğim o dur ki bu adamlar babamızın oğlu değil. ABD'nin kukla kullanıcı geliştirmek için üzerinde çalıştığı proje firmalarıdır. Bak bu Facebook'ta öyle. Person Of Interest diye bir dizi var adamlar dünyayı izlemek için tezgah kurmuşlar bu dizinin bazı bölümlerinde anlatıyordu. İstersen hangi bölümünde anlatıyordu onu da bulurum.
Ben bu bilişim dünyasında herkesi bilinçlendirmeye çalıştıkça millet babasının firması gibi sahipleniyor. Aslında babasının firması olsa böyle sahiplenmez.
Trajik bir durum. Aksini yapana da asıl siz fanboy'sunu falan diyorsunuz. Uyanmak istemiyorsanız siz bilirsiniz uyumaya devam edin. Ben görevimi yapayım da.
Sen kimsin de beni bilinçlendirecen. Azıcık haddini bil yeter.
Çok Dede Korkut okuyorsun herhalde