Mr.Unknown
Asistan
çok haklısın da ne bileyim eskiden böyle şeyler nadir rastlanıyordu o sebepten ben beklerim komple çıksın indiririm betada uğraşmak istemiyorumYani o gelen ek güncellemeler optimizasyon güncellemesi oluyor
çok haklısın da ne bileyim eskiden böyle şeyler nadir rastlanıyordu o sebepten ben beklerim komple çıksın indiririm betada uğraşmak istemiyorumYani o gelen ek güncellemeler optimizasyon güncellemesi oluyor
Noldu hayırdır?İOS bana tek birşey öğretti çoğunluk indirip kurmadan ilk önce sen indirip kurma tabi geliştirici değilsen![]()
Dostum yeni sistemlerde ios 9'daki her hafta gelmez gibi. Daha public beta açılmadı. Gerçi çıkabilir ancak bence 1-2 hafta sonra bekliyorum.Yarın ios 10 beta 2 gelmesi lazım umarım aksaklıklar düzeltilmiş şekilde gelir.
iOS 9 ve önceki sürümlerde geliştirici betasında uygulanan takvim baz alınırsa bugün.Dostum yeni sistemlerde ios 9'daki her hafta gelmez gibi. Daha public beta açılmadı. Gerçi çıkabilir ancak bence 1-2 hafta sonra bekliyorum.
Yani doğru. Keşke çıksa bakabilirim hemen. Ancak Public betayı bekliyeceğim.iOS 9 ve önceki sürümlerde geliştirici betasında uygulanan takvim baz alınırsa bugün.
İyi bi güncelleme olur umarım.Public beta temmuz ayında gelecek, bence güncelleme public beta ile aynı gün verilir
Benim tablet 2 gün gidiyordu şimdi 1 gün zor gidiyor.Son şarj süresi. Parlaklık oto WiFi 4G açık.
![]()
aynen çok haklısın bemimde anladığım olay tam olarak oİOS bana tek birşey öğretti çoğunluk indirip kurmadan ilk önce sen indirip kurma tabi geliştirici değilsen![]()
Her betada vardı zatenHey anam hey Apple aşmış kendini. Home screen'e feedback diye birşey gelmiş
![]()
iOS 10 beta 1 de yoktu.Her betada vardı zaten
Bir de iOS 9'un kararlı final sürümünde vardı sanırım. Geçen yıl yayınlandığında.iOS 10 beta 1 de yoktu.
Tüm beta sürümlerinde vardı. Tam sürümde bug reporter olmaz.Bir de iOS 9'un kararlı final sürümünde vardı sanırım. Geçen yıl yayınlandığında.
Benim aklımda 9.0'da var diye kalmış. Ben yanlış hatırlıyorum. Size kısa bir sorum olucaktı da pm atmamın sakıncası var mı?Tüm beta sürümlerinde vardı. Tam sürümde bug reporter olmaz.
Önceki betada ya da iOS 8-9 betalarında hiç görmemiştim.Her betada vardı zaten
Ben hep kullandım hepsinde vardıÖnceki betada ya da iOS 8-9 betalarında hiç görmemiştim.
Dark mode yokDark Mode geçebilen oldu mu ?