öncelikle arkadaslar yapicamiz yayinin iceriyi sadece müzik olmicak bi program gibi 2 kisi ve telefon baglantisi alinicak web sitemizi kurup ise baslicaz ama bu yayini nasıl yapabiliriz bilgi aktarabilicek arkadaslara cok tessekurler simdiden
sagolun bilgilendirme içinFlatcast ile radyonu kurduktan sonra çift mikrofon ile 2 kişi programa dahil olabilirsiniz ayrıca telefonu da bilgisayara bağlayıp bilgisayardan konuşma yöntemleri vardır mutlaka o sistemi kurduktan sonra bilgisayarınız ses ayarlarından stereo geliştirme açık olmalıdır. Bu bilgisayarınız sistem seslerini karşıya iletmek için gerekli ayardır. Daha sonra gelen telefon direk radyoda duyulacaktır. Üstü kapalı bir şekilde yazdım bir araştır olmadı ayrıntıya inmeye çalışırım![]()
sagol bilgi almaya calisiyorum baharda hazırlıklara baslicam insallah yaza yayindayiz bakalimİlk önce google amcada araştırma yap burda radyo programcılığını bilen pek yok ama kendine ip adresi vs açarak kuruyorsun uzun iş biraz. bende bir ara merak salmıştım.Hatta bunun üzerine siteler bile olması lazım eğitim amaçlı.dediğim gibi ingilizcen varsa yabancı sitelerde çok var.