internetten radyo programi yapmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aakgok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aakgok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle arkadaslar yapicamiz yayinin iceriyi sadece müzik olmicak bi program gibi 2 kisi ve telefon baglantisi alinicak web sitemizi kurup ise baslicaz ama bu yayini nasıl yapabiliriz bilgi aktarabilicek arkadaslara cok tessekurler simdiden

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Flatcast ile radyonu kurduktan sonra çift mikrofon ile 2 kişi programa dahil olabilirsiniz ayrıca telefonu da bilgisayara bağlayıp bilgisayardan konuşma yöntemleri vardır mutlaka o sistemi kurduktan sonra bilgisayarınız ses ayarlarından stereo geliştirme açık olmalıdır. Bu bilgisayarınız sistem seslerini karşıya iletmek için gerekli ayardır. Daha sonra gelen telefon direk radyoda duyulacaktır. Üstü kapalı bir şekilde yazdım bir araştır olmadı ayrıntıya inmeye çalışırım :)

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk önce google amcada araştırma yap burda radyo programcılığını bilen pek yok ama kendine ip adresi vs açarak kuruyorsun uzun iş biraz. bende bir ara merak salmıştım.Hatta bunun üzerine siteler bile olması lazım eğitim amaçlı.dediğim gibi ingilizcen varsa yabancı sitelerde çok var.

aakgok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flatcast ile radyonu kurduktan sonra çift mikrofon ile 2 kişi programa dahil olabilirsiniz ayrıca telefonu da bilgisayara bağlayıp bilgisayardan konuşma yöntemleri vardır mutlaka o sistemi kurduktan sonra bilgisayarınız ses ayarlarından stereo geliştirme açık olmalıdır. Bu bilgisayarınız sistem seslerini karşıya iletmek için gerekli ayardır. Daha sonra gelen telefon direk radyoda duyulacaktır. Üstü kapalı bir şekilde yazdım bir araştır olmadı ayrıntıya inmeye çalışırım :)
sagolun bilgilendirme için

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İlk önce google amcada araştırma yap burda radyo programcılığını bilen pek yok ama kendine ip adresi vs açarak kuruyorsun uzun iş biraz. bende bir ara merak salmıştım.Hatta bunun üzerine siteler bile olması lazım eğitim amaçlı.dediğim gibi ingilizcen varsa yabancı sitelerde çok var.
sagol bilgi almaya calisiyorum baharda hazırlıklara baslicam insallah yaza yayindayiz bakalim

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yayında olduğunuz zaman bilgilendirin bende takılırım sizin radyoya yazın insanın pek işi olmadığndan :)

aakgok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne demek bütün sdn forumunu bekleriz :D