o kadar araştırdım bir sürü yere baktım doğru dürüst bi internet sitesi yapmak için çağra bulamadım bana yardım edermisiniz
--- Mesaj Güncellendi ---
kimse mi bilimiyor
öğrendik diyelim bunları nerey yazacazÖncelikle sıfırdan istiyorsanız veya hazır paket istemiyorsanız bazı kodlama dilleri öğrenmeniz laızm.
Tercihen PHP/ASP CSS HTML Jquery/Ajax gibi. Host gerekiyor . Web alanı diyebiliriz buna , domain gerekiyor bunada isim hakkı diyebiliriz abc.com gibi. Biraz uğraşmanız gerekicek. Videolu dersler vs izlemelisiniz. Ama okadar kolay değildir. Haftaya programlama yapmayı beklemeyin.
Paralı ama ücretsiz var .tk domainler örneğin istediğin isim.tk ücretsiz. Öylesine yapacaksanız bazı hazır yazılımlar var onlarla yapın. Yokl ben bunları öğrenmek istiyorum derseniz araştırma yapmalısınız.öğrendik diyelim bunları nerey yazacaz
ben şöyle bişiy duydum ama
http://www.facebook.com/#!/wsyteam
amic pro diye bi program yapıp yayınlayacaklarmış ve yapılımı videolardaki kadar kolaymış sizce nasıl?
(iş için değil kendim için sadece beleş bi web sitesi kurmak için çözüm arıyorum)
domain paralımı?
Wampserver gibi programlarla localhostta çalışmalısın. Ayrıca öyle 10 gün sonra bekleme .Önce bi site yapmayı öğren.
Site ismini alma ve bunu yayınlayacak bi host bulma en son işin olsun.
Sen yürümeden koşmak istiyorsun ama bu böyle sorularak olacak bişey değil.
Gir web eğitimi sitelerine bol bol video izle ama izlerkende orda yapılanları kendi bilgisayarında yap.
arkadaşlar www.vuslathaber.com gibi bi site ne kadara malolur
arkadaşlar www.vuslathaber.com gibi bi site ne kadara malolur
150 - 200 liraya yapılır hocam. Daha azını söyleyen sizi kandırır.
Ah be koçum ne yaptın. 150-200 liraya IDE'nin ikonuna tek bile tıklamam. Düşürmeyin piyasayı gözünüzü seveyim...
Abi, ben düşürmedim piyasayı. Piyasanın hali bu.. Ben zaten yapamam, vakit sıkıntısı yaşıyorum. Ama r10 ve diğer webmaster forumlarında piyasa bu. 50-60 liraya bi haber teması alıyor. Geriye kalan 150 lirayı yiyor adam. Ben napim.
![]()
Tam eğitimli site arıyorsun bideişte tam eğitimli bir site bulamıyorum siz biliyormusunuz