İnternet kafede altıma etmiştim

Reaksiyon puanı
427
Küçükken babamla genelde internet kafeye giderdik yine bir gün gittik mahallemizin internet kafesine oturdum sandalyeye oyun oynuyorum konum olarak babam benim solumda oturuyor sağ tarafımdada başka bir çocuk var babamın solunda başka bir çocuk var sağında ben varım neyse efendim benim bir anda aşırı derecede büyük tuvaletim geldi genelde bu tip yerlerde çiş dışında tuvaleti kullanmazdım tuvaletede gitmeyince önce sessiz bir osuruk tabi o zaman biraz ishal olduğum için osurduğumda o dışkıyı fışkırttım biraz her neyse hocam sonrası malum dışkıyı salmaya başladım salıncada o malum koku yükselmeye başladı babam hatta bu olaydan yıllar sonra solundaki çocuğun altına ettiğini hatta içinden sövdüğünü falan söyledi :D her neyse süremiz bitti çıkıcaz internet kafeden altıma yaptığım için tabi penguen gibi yürüyorum parayı ödedik çıktık işte internet kafeden babam bana niye öyle yürüyosun dedi cevap vermedim sonra bir kez daha söyledi bende altıma yaptım baba dedim sonra babamda bana Allah belanı versin yürü lan yürü eve dedi evimizde yakındı internet kafeye eve geldik hocam babam çabuk duşa banyoya götür şunu dedi annemde ne oldu dedi babamda altına etmiş dedi annemde bana duşa duşa çabuk dedi pantolonla üstümde tişörtle duşakabine girdim hocam annem pantolonu bi indirdi o malum şaheser ortaya çıktı paçalara kadar gelmişti dışkım hatta pantolon biraz dar olduğu için içerde ezilmişti falan sonrasında banyo yapmıştım bu olayda geçti gitti hayatımda asla unutamayacağım efsane anılarımdan biriydi buda buraya kadar okuduysanız hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız herkese iyi forumlar.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Çok fazla detaylarıyla anlatmışsın.
Okuyanlar kendinden geçecektir Aferim. Böyle devam et. ?
Favori konu açanlardan biride sen olursun.