İnternet Hızım

selocan01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
12160.png

Arkadaşlar İnternet Tarifem 8 Mbps'ye Kadar Göründüğü Gibide 6'yı Geçiyor Ama İndirme Hızında Bazen 200 Bazen 500 Bazen 750 görüyorum , ama o resimdeki hep öyle aceba nasıl o resimdeki hıza çıkmasını sağlayabilirim ?

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
750 oluyormuş işte.. resimdeki hızdan fazla..

selocan01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş normal indirmede 700 duman , 200 300 anca.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Nereden indirirerek test ediyorsun hızı?

selocan01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Bildiğin İndirme Tarayıcı Chrome.

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
8Mbit'e kadardan ne bekliyorsun kardeşim :D .

Yapabileceğin en iyi şey, ttneti aramak ve sorununu belirtmek. O zaman artar. İlgilenmiyorlar çünkü genelde.. Haberleri olmuyor..

trsm

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende 200 250 ile indiriyordum, dün alt yapı yenilendi şuan 800-900 görüyorum çok mutluyum :)

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim torrent kaynaklı birşey indir 800 ü geçsin :)

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ec6Km.png

Cloakengaged'in söylediği programı microsoftun sitesinden indirdim,ben de 8Mbite kadar netlimitsiz tarife kullanıyorum..Hızın genelde de böyle.Torrent kullanırken 1200kb'lara çıktığı da oluyor.Fakat dediğiniz gibi benim de bazen 200-300kb ile indirme hızım oluyor.Nedeninin indirme adresinin server ı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.Ayrıca ben hotfile'dan ücretsiz indirme yaparken 100kb ı geçmiyor.Arkadasımın bilgisayarında denedim 300-400kb ile iniyor.Sorun benim modemimde olabilir mi bunun için de yardımlarınızı bekliyorum saygılar.(Modemim Huawei HG521)

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim tam 8 oluyor. hatta 8.04 oluyor. indirme hızı 1 MB/sn olabiliyor. genelde 970-980 KB/sn. tam verim alabilmek için. kayıt defteri temizleme programları kullan. Tweaknow RegCleaner programıyla "Optimize Internet/Network Settings" 'e tıklayıp optimize now dedik mi, sonra programı kapat log off yap, bak nasıl oluyor internet. ben denedim. çalışıyor.

atakan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WolfeXtreme,dediğin program nasıl yapıyor da işe yarıyor?Yani Kayıt defterinde neleri siliyor yada düzeltiyor.Ben Advanced System Care kullanıyorum onda da internet optimizasyon aracı var ve işe yarıyor fakat kayıt defteriyle internet verimini hızlandırmayı ilk kez duyuyorum...

bekir32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim birkaç haftadır 700-800 civarında dolaşıyor

---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 12:34 ----------

Ttnetin hız testi bozuk galiba.Benim download hızını 21 mbit gösterdi.

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
netlimitsiz paketini kullanıyorum lakin hız testlerinde sonuç 2 megabiti geçmiyor. hotfile,fileserve gibi sitelerden 10-15 kb ile download yaparken microsoftsun sitesinden download yapınca 600 kb ile indiriyor. hiç sevmedim ben bu işi

Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle bir konuyu açıklığa getirelim. İnternetten çektiğiniz dosyanın sunucusu size hangi hızda verirse siz o hızda dosya aktırımı yapabilirsiniz. Yani diyelim bir film indiriyorsunuz hotfile premium üyelerine maksimum 1.2 mb/sn hızında veriyor ise maksimum o hızda download yapabilirsiniz. Şu an internette en hızlı download hızına sahip olan site microsfttur. Siz bilgisayarınıza özel internet hızlandırma donanımı taksanız bile sunucu tarafından verilen download hızından fazlasını çekemezsiniz. Tabi bilgisayarda açık bulunan online oyun ve bazı programlar tarafından bile internet hızınız düşük çıkıyor olabilir.

Fakat torrent direk olarak pc ler arasında veya özel sunucular tarafından download yaptığı için torrent ile kendi internet download hızınızda bile yani 8 mb/sn ile indirme yapabilirsiniz. Ama eğer sizin aldığınız hizmet 8mb/sn fakat evde yaptığınız testte daha düşük çıkıyor ise ttnet müşteri hzmetlerini arayarak bu sorunu dile getirin ve sizin hattınızın desteklediği maksimum hızı alın ve o hıza göre ücretlendirilmenizi sağlayın.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Bulunduğun bölgenin altyapısı en önemli etken bu konuda. Yeni bir alt yapı ise xMB/s üstüne çıkabilirsin. Ama eğer eski bir alt yapı mevcut ise 200~800 civarında dolaşır durursun. Bu hız düşmelerinde TTNet'in de büyük bir suçu var. Şimdi normalde her porta 1 abone almak zorundalar. Ama yeni santral kuracağına 1 porta 5-6 kişi atıyor. Durum böyle olunca da internet hızınız ister istemez düşüyor. Benim bir aralar sürekli 1MB/s yakındı hızım. Çok küçük bir zaman diliminde 1.7MB/s çıktı :) Şuan 400KB/s ~ 1MB/s arasında gidip geliyor. Karşındaki hosta, hostun internet bağlantısına ve senin ordan aldığın hıza bağlı.

Eğer indirme yapacak isen ya torrentden yap yada MediaFire'dan indir. MediaFire diğer sitelere göre en iyisi ;)

Saygılar.

Kolay gelsin.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Torent Ve IDm DISINDA Net Tam Hız Vermıyor

Mılletle Resmen Dalga Gecılıyorlar..

Turk TeLeKom Hangımıze Adam Gıbı Net Verdı..

Hepımızı Kandırıyolar Ve Hepımıze ADAM GIBI NET VERILMIYOR

SayGıLaR..