Internet hiz problemi

safaalabas18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende 20 megabit internet var. Ama 3 megabit gibi çok yavaş.
Geçenlerde ttnet'den bi müşteri geldi dedi ki sizin mahallenin altyapisi 20 megabite göre uygun değil.
Bu 20 megabit hizi 8 megabite düşürürseniz internetiniz hizlanir dedi.
Düşürmeli miyim düşürmemeli miyim sizce?
Dedikleri ne kadar doğru acaba?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Haklı olabilir. Ttnet altyapısının büyük bir kısmı çok eski. Hepsinin elden geçmesi lazım ama hala düzgün bir rakibi olmadığı için bununla uğraşmıyorlar. Süperonline ne zaman kendi altyapısı ile Türkiyenin birçok yerinde hizmet vermeye başlar kullanıcılar oraya kaymaya başlar o zaman altyapılarını yenilemeye başlarlar işte.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam bizim eskiden ttnet 8 mb paket vardı alt yapı yakındı ama kötüydü 6 geliyordu bu sene yenilettim paketi bide yenilemişlerdi burayı 23 mps den 22 alıyorum haklı olabilir

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Benim eski evde şöyle olmuştu. 100 megabit'e geçirmiştim. Hat desteklemediği için dsl ışığı yanıp sönüyordu internet hattımla Bağlantı kurulamıyordu. Eski haline çevirdim. Şimdi ki evde 100 megabit'e süper.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
sen ttnet çalışanlarının dediğine bakma sen hat değerleirni gönder bakalım bi ona göre herşeyi göreceğim ve yorumlayacagım :)

beldeki hat kaldırıyor ne malum :D

Hat değerlerini öğrenmek için modem arayüzüne girmen gerek biraz kurcala bulursun

snr marjin
hat zayıflaması
hız
max hız
güç

yazan bir liste olması gerekiyor