Internet Explorer 9 Yarışıyor Video

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Tarayıcı pazarındaki eski gücünü kazanmak isteyen Microsoft, Internet Explorer 9'a ayrı bir önem vermeye başladı. İşte firmanın kendi yayınladığı testlere göre GPU kullanım gücü.

Geçtiğimiz aylarda Avrupa Komisyonu'nun aldığı karar doğrultusunda Internet Explorer Windows işletim sistemlerinin standart tarayıcısı olma özelliğini kaybetmişti. Microsoft şu sıralar denediği yeni sisteminde kullanıcılara bilinen tüm tarayıcıları seçme şansı sunacak. (Internet Explorer 9'dan Yeni Detaylar)

[SDNTV]http://video.shiftdelete.net/y/84a6bd3958fe95e793a179de90003d0f.flv[/SDNTV]

IE 9 vaad ettiği kadar başarılı mı?
Pazardaki payını kaybetmek istemeyen Microsoft, Internet Explorer 9'a daha fazla önem vermeye başladı. Kullanıcıların eleştirilerini dinleyen firma, web sitesine koyduğu hız testleriyle de rakiplerine meydan okuyor. (IE, Firefox'u Alt Edecek mi?)
IE 9'un en büyük özelliklerinden biriyse Java sistemi resim animasyonlarına vereceği destek olacak. Yayınladığımız videoda GPU gücü testleriyle IE 9, Chrome, Opera ve FireFox bir birleriyle yarışıyor.(2010 Bu Programların Elinde)

:: Bu testlerin sonuçları sizi tatmin etti mi? IE 9'u kendiniz de test edecek misiniz?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Elbette test edeceğim. Sadece gpu testleriyle bitmiyor iş, bakalım motor nasıl, hız nasıl olmuş. Ben bu defa umutluyum.:)

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
html 5 testi için ilk testte firefox kullanılmış.(firefox'un html 5 desteği yok.yanlış biliyorda olabilirim.)
java ağırlıklı testler içinde chrome kullanılmış. (chrome'un zayıf karnı java).
3.test teki web sitesini (adını unuttum gerekirse yazarım.) bazen geziyorum.chrome'da hiç bir kasma görmedim.ie 8 de de kasmıyordu.

bu microsoft milleti enayi sanıyor.çıkınca millet görecek ie'yi.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
yani videodaki kadar hızlı çalışırsa süper bir iş çıkarmış olur microsoft..

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bu microsftun son çabası artık. tutturdu tutturdu, tutturamadı elvada ie

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Çıkmamış bir tarayıcıyı kullanımda olan tarayıcılarla karşılaştırmak saçma. ie9 çıkana kadar diğerleri daha ileri bir aşamaya geçebilir. Di mi.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
ie den o kadar bıkmış tiksinmişim ki...

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Vay be firefox ile chrome nasıl yavaş grafiklerde internet explorer 9 çok hızlı müthiş bu test beni oldukça tatmin etti hemen bende test edeceğim...

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
sonucta kalite benim icin önemli su an firefox kulanıyorsam kaliteli oldugu icin eger ie 9 iyi olursa hemen ona gececegim

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
herkesin kendisi test etmesi lazim. microsoft kendi browserini hizli gostermek icin hile yapmis olabilir. (optimasyon mesala)

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
microsoft bu işi bence kıvıramayacak:)

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bu microsftun son çabası artık. tutturdu tutturdu, tutturamadı elvada ie
Herkes gelecek windows 7 sürümlerinede öyle diyordu ama adamlar nasıl işletim sistemi çıkardı herkes gördü ve ertesi gün övmeye başladılar kısacası microsoft tarafınıda tutmuyorum ama adamlar yapınca yapıyor.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Komik Derim bu Duruma

Kullanımdaki Tarayıcılar ile Kendi Test Aşamasındaki Tarayıcıları Yarıştırmışlar Ve Video Çekmişler

Tarayıcıların Hızını Güvenlik Önlemleri Etkiler. Yoksa Güvenlik Kodlarını Sil Her Tarayıcı Uçuş Hızına Geçsin .Şimdi Bu Testin Neresine Bakalım Microsoft Bey
Görüntülemede Başarılı Olmak Bir Tarayıcı İçin Kriterdir Ama Bağlayıcı Asla Değildir . Sayfa Yükleme Hızları, Uyumluluk ,Sayfa Görüntüleme Ne Alemde !?
HTML5 Olarak Deniyorsun Ve Laboratuvar Aşamasında Olan Tarayıcını . Karşına Aldığın Tarayıcının Bu Yazılım Üzerine Desteği Yok :)

Komedi Diyorum Başka Bişey Demiyorum!

Yalnız Windows 7'den Sonra Microsoft Mühendislerine Güveniyorum Başarılı Bir Yazılım Çıkacaktır Ama Böyle Stand-Up Showlara Gerek Yok!

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Herkes kendi yoğurdum tatlı diye satar... Yoğurdum ekşi diyen varmı???... Ama ben o yoğurdu tadarım öyle alırım arkadaş...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Yok aga bu ie logosunu değiştirmediği sürece geçmem heralde ie 'ye :)

Yavaşlığının yanında bu logosu da sinir ediyor beni :D

xxx3yyy3zzz3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hile yaptığını düşünüyorrum microsoft un...
sonra google ms a fark atabilecek tek şirket...

sonuç olarak "microsoft google ile yarışamaz"

bekleyin ve görün...:dil:

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Yiğidi öldür hakkını yeme derler IE9 iyi olacak bu videoda biraz hile olabilir donanım yüksektir IE de donanımdan destek aldığı için biraz diğerlerinden farklı olabilir ama yinede iyi diğer testlerde göz önüne alındığında

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
firefox 4 de gpu dan faydalanacak ,bu arada internette ben oyunmu oynayacam da bu seyleri gösteriyor bana internet hizli acmasi lazim

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
chrome a tutup flash tabanlı şey koyuyo
firefoxa tutup html 5 koyuyo

:D dalga geçiyolar resmen
chromeda flash sorunu olduğu herkesce bilinir firefoxunda html5 i desteklemediği (Yanlış hatırlamıyosam desteklemiyodu)
ondan sonra biz bunda iyiyiz şunda iyiyiz :D aç bakalım flashı firefoxta operada sorun oluyo mu

Event

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İE9 Beklendiğinden de fazlası olacak! Bunu hepiniz göreceksiniz. Yılların İE'ı bu yeni yetmelere halt olacak değildir. Unutmayın ki hayatta her zaman tecrübe daha önemlidir. Tecrübe kimde ise o her zaman daha ileridedir. İE da daima diğerlerinden daha ileride. Hız konusuna bazılarınız önem veriyor değil mi? 8Mbit sınırsız bağlantıyı cimrilik edip tek başınıza kullanın ve İE tarayıcıyı bir de bu hızlarda deneyin. Diğer tarayıcılar daha hızlı olabilir ama uygulamalar konusunda yüksek bağlantı hızlarında İE'nin başarısı gözle görülür farkla daha iyidir. Üstelik 64 bit konusuna da bir bakmak lazım. Umarım bu cümlelerden sonra kimse benim gibi kafasına göre konuşmaz. Saygılarımla...

Gel artık İE9 en çok beklediğim şey olduğunu söylemek istiyorum!

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147

BaRoL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde anlamadiğim neden 3 testi 3 tarayıcı ya da uygulamayip HTML5 de Firefox, diğer 2 Java uyg da Chrome u rakip olarak karşısına aldığını çözemedim. Burada rakibini sen secebilirsin ama gercek hayatta bu böyle olmayacak ve IE9 cikana kadar heralde Mozilla ve Goggle in da eli armut toplamayacak dimi. Test ortamini ben oluşturmadıkça açıkcası güvenemiyorum arkadaş bu MS ye...