Internet Explorer 8 Tamam!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Microsoft'un uzun zamandır beklenen tarayıcısı Internet Explorer 8, bugün tam 25 dilde birden final sürüm olarak duyuruldu. Ne zaman indirileceğini açıklıyoruz.

Firefox, Google Chrome, Safari ve Opera gibi güçlü rakiplerin kullanıcılara sunduğu yeniliklere karşı, yarışta biraz geride kalan Internet Explorer, yeni sürümüyle oldukça iddialı geliyor. Eski sürümlere göre çok daha güvenli, hızlı ve yetenekli olan Internet Explorer 8, 25 dilde kullanılmaya hazır. Bu diller arasında Türkçe de bulunuyor. Microsoft, yaptığı açıklamada, bugün öğle saatlerinde Internet Explorer 8'in final sürümünün indirileceğini söyledi.

Internet Explorer 8'in Türkçe sürümü, ilk önce ShiftDelete.Net'te olacak...

:: Internet Explorer 8'i bekliyor muydunuz?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
merakla bekliyorum i.e 8'i ....

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ingilizcesini nereden download edeceğiz. Kontrol ettiğiniz yerin linkini vermeniz mümkün mü?

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
7 den ne hayır gördüm 8 ne verecek her sürüm dahada yavaş çalışır oldu Allaha şükür google duruma el attıda chrome çıktı

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
7'den çok daha iyi ve hızlı arkadaşlar. mutlaka geçin ;)

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bekliyordum final sürümü,çünkü ne firefox ne de google chrome hala benim istediğim düzeyde değil...

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Bende merakla bekliyorum. Ama diğerleri gibi bununda beni Opera'dan vazgeçireceğini sanmıyorum.

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
opera'nın, chrome'un, firefox'un olduğu ideal bir ortamda ie8'in ne işi var allasen? :) isterse 9 olsun. özelleştirmeden yoksun, katı, işlevsel değil, tema desteği yok. ohooo.

aliozkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Web programcılarının test yapmak zorunda olduğu bir başka tarayıcı daha :(. İnanın Türkiye'deki kullanıcıların çoğu hala ie6 kullanıyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ama gerçekten google chrome çok hızlı ve bu yüzden ben google chromeden giriyorum ama 2 ya da 3 ay önce ie8i ilk duyduğumda baya oldu kullandım iyiydi ama sildim sonra canım istemedi 7 ye döndüm.Bence ie8 gerçekten hızlı ama şuan en hızlısı (bana göre)
1.google chrome
2.firefox
3.ie7
eh 8 gelince firefoxla kapıştırabilirim onları ya da google chrome ile.Linkini verirsiniz türkçe ie8in inşaallah bugün.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Web programcılarının test yapmak zorunda olduğu bir başka tarayıcı daha :(. İnanın Türkiye'deki kullanıcıların çoğu hala ie6 kullanıyor.

Tanıdık arkadaşların bazılarına ie7 ne desem cevap veremezler ya da internet explorer 7 var bende internet explorer 8i yüklücem desem hadi valla mı ne zaman çıktı lan onlar gibi şeyler.

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
RC1'i ve önceki release'i kullandım.Gerçekten eskiye göre bir hızlanma var.Bu sürüm firefox'un kullanıcı sayısından çalacak gibi görünüyor.İlk yazımda Opera'nın hakkını vermeyi unutmuşum,eğer yayılma konusunda daha çok çalışırsa opera ile ie8 favorilerim...

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ustalara saygı duymak lazım. Önce onlar vardı İnternet Explorer.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Çıksın bakalım deneyelim...:)

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ie8 mükemmel olmuş arkadaşlar, çok hızlı ve gayet kullanışlı.

Anasayfası full resim olan siteyi bile şak diye açtı. Firefoxtaki herşeyi gördü ve içine aktardı. Sekmeler falanda firefox gibi olmuş, firefox daha hantal kalmış ie8 in yanında.

Buda ekran görüntüsü;

adsztpw.png

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ie8 mükemmel olmuş arkadaşlar, çok hızlı ve gayet kullanışlı.

Anasayfası full resim olan siteyi bile şak diye açtı. Firefoxtaki herşeyi gördü ve içine aktardı. Sekmeler falanda firefox gibi olmuş, firefox daha hantal kalmış ie8 in yanında.

sen nerden yükledin bunu. çünkü bildiğim kadarıyla hala hiç bir servera düşmedide.

ayrıca bu siteyi nerden buldun :D çok enteresan bir siteymiş.

ahmet_d

Asistan
Reaksiyon puanı
3
windows7 den kullandıgım kadarı ile biraz değişik ve sık sık hata veriyordu.tabi o beta sürümü idi.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
öğlen oldu hala çımadı. sabırsızlıkla bekliyoruz.

Lykan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sayın editör şu anda saat 16:10 dalgamı geçiyorsunuz yoksa adam mı seçiyorsunuz öğlen geçeli saatler oldu hayırdır.....................!!!!?

lincoln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saat öğleyi çoktan geçti hala bir şey yok.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Çok kolaydı sanki bu işler bir de tenkit etmeyin milleti. Çıksa yayınlanır zaten. Nedir bu acele bilmem...

Black_King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki Amerika saat dilimine göre söylemiştir editor alalala saat daha Amerikada 09:45 :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Akşam 9 gibi ulaşır sanırsam elimize..:D

Lykan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sayın editör şu anda saat 16:10 dalgamı geçiyorsunuz yoksa adam mı seçiyorsunuz öğlen geçeli saatler oldu hayırdır.....................!!!!?

Sözümü geri alıyorum sayın editör arkadaşın dediği gibi Amerikada saat şu anda 10:00 civarı, belki o yüzdendir. Bu akşam 22:00 sularında umarım download'a sunulur... :happy::icon_:

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
:D :))
Yaff bi çok yerde sordum soruşturdum, hala yüklesem mi yüklemesemmi karasısım. Ben ie7 den memnundum aslında :))