Internet Explorer 8 Tamam!

Black_King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yafff çıksa kaç yazar Opera yada Firefox hatta ve hatta Google Chrome bile Internet Explorer i 10 defa toplar 5 defa çarpar. :)

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yafff çıksa kaç yazar Opera yada Firefox hatta ve hatta Google Chrome bile Internet Explorer i 10 defa toplar 5 defa çarpar. :)
girdğim bazı siteleri explorerdan başkası düzgün göstermiyor ama :/
Yani eskiden öyleydii :)) bilgisayarım hızlı olduğu sürece IE ye devam derim.
Sadece firefox un eklentilerii lazım olunca kullanıyorum.

Black_King

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman Firefoxun IE Tab eklentisini kullan arkadaşım daha rahat edersin. Boş sekme açarken bekleten kaç tane Web tarayıcısı varki oda IE a has bi özellik olsa gerek :)

Birde bazı arkadaşlar emektar felan demiş IE hakkında eğer uzun geçmişi olan iyi oluyorsa Netscape kullanalım bu işin ağası oydu çünkü, Microsoft işletim sistemi alanındaki baskını buraya taşıyıp işletim sistemine entegre etti IE i hatta Windows 95 te Internet Expolorer yazmaz Internet yazar sanki internete bağlanmak için o şartmış gibi neyse bunu uzatmayayım fazla benim doğru düzgün gördüğüm bi IE 6 vardı onunda orasını yamaya burasını yamaya Amerikan yırtık kotlara döndü zavallı :)

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
opera'nın, chrome'un, firefox'un olduğu ideal bir ortamda ie8'in ne işi var allasen? :) isterse 9 olsun. özelleştirmeden yoksun, katı, işlevsel değil, tema desteği yok. ohooo.

Aynen katiliyorum..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Hakikaten iyimiş. Hızı süper.. Kullanırken zevk alacağımı hiç tahmin etmezdim ama gayet iyi.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Arkadaslarin hizlanmis die yazilarini okudukca sasiriyorum ie8 beta kullanmadilar kendileri galiba hic bir farki yok beta sindan ama ie7 den farkli..