eve ilk defa internet bağlatacağım. bulunduğum yerde fiber desteklemiyor. Turkcell superonline yalın adsl (16 mbit 50 gb akk) bağlatmak istiyorum. sizce bir sıkıntı çıkarmı ? bağlatmalımıyım ? bazı forumlarda yazıldığı gibi hız sorunu yaşarmıyım ?
50mbit + 200gb 74 liraya alıyorum. vdsl turk telekomBen 16Mbit+50GB paketini kullanıyordum 13.65mbit hız alıyordum sonra hattımın 50mbit VDSL desteklediğini öğrendim ve ücretsiz bir şekilde VDSL'e (24Mbit+50GB 60₺) geçtim. 23mbit hız alıyorum memnunum. Siz yinede detaylıca kontrol ettirin bize en başta 16Mbit destekliyor demişlerdi. Sonradan VDSL olayını öğrendim ama üst pakete geçiş ücretsiz.![]()
Peki ne kadar hız alıyorsunuz!?50mbit + 200gb 74 liraya alıyorum. vdsl turk telekom![]()
yalın adsl bağlatma süreci nasıl geçiyor ? kaç gün sürüyor ? adsl paket fiyatına ek bir fiyat ödüyor musunuz ? @mazruf
Bina içi tesisatınız var mı? Yalın adsl hizmetini superonline dan alacaksanız türk telekom bina ya kadar kabloyu çeker gerisine bakmaz benden demesi.
3 katli binadayiz sadece en alt katta internet var oda superonline adslSuperonline adsl hizmetinde hep yapiyormu öyle?
Zaten öyle büyük bir apartmanda oturmuyorsanız ve kablo camdan çekilirse sıkıntı olmaz onlar sahadan dolabından kabloyu çeker bahçeye bırakır sizde içeriye alırsınız camdan falan. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Başvuruyu yaptınız mı?yeterki dediğin gibi düzgün bağlantı yapsınlar. kabloyu çeksin camdan önemli değil. en alt katın ki de dışardan çekilmiş zamanında.
Hayir daha yapmadimZaten öyle büyük bir apartmanda oturmuyorsanız ve kablo camdan çekilirse sıkıntı olmaz onlar sahadan dolabından kabloyu çeker bahçeye bırakır sizde içeriye alırsınız camdan falan. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Başvuruyu yaptınız mı?
Evle alakalı olabilir. Port ile alakalı olsa altyapı var ama port yok derlerdi. Diğer sağlayıcılardan sorgulatmayı deneyin. Bizede telefonda evde altyapı var demişlerdi ekip geldi altyapı falan yok dedi. Sonra dolaptan kablo çektiler.ulan arıyorum superonline'ı fakat altyapı bulunmuyor, telekomu aramanız gerekiyor diyor. bu tarz durumlarla karşılaşan oldumu ? port olayıyla alakalı olabilirmi ?
diğer sağlayıcılarda altyapı bulunmuyor diyor. evde sıkıntı var herhaldeEvle alakalı olabilir. Port ile alakalı olsa altyapı var ama port yok derlerdi. Diğer sağlayıcılardan sorgulatmayı deneyin. Bizede telefonda evde altyapı var demişlerdi ekip geldi altyapı falan yok dedi. Sonra dolaptan kablo çektiler.
Bizde de evde tesisat/altyapı yok kablo camdan geliyor. Bulunduğunuz bölgede bu tür durumlar var mı? Bizim bölgede kablolar hep dışarıdan geliyor mesela.diğer sağlayıcılarda altyapı bulunmuyor diyor. evde sıkıntı var herhalde
3 katlı binada oturuyoruz. 1. kattaki internette dışarıdan geliyor dediğiniz gibiBizde de evde tesisat/altyapı yok kablo camdan geliyor. Bulunduğunuz bölgede bu tür durumlar var mı? Bizim bölgede kablolar hep dışarıdan geliyor mesela.
Saha dolabı yakınsa camdan verebilirler.
O zaman bu durumu Superonline'a anlatın o şekilde başvuru yapın.3 katlı binada oturuyoruz. 1. kattaki internette dışarıdan geliyor dediğiniz gibi