İnternet aynı fakat 2 bilgisayarın hızları farklı?

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bir süredir sürücü güncellemesi optimize araçları vs ile sorunuma çözüm aramaktayım ama bulabilmiş değilim. Evimde masaüstü ve laptop olmak üzere 2 yerden internete bağlanıyorum online oyun oynuyorum. Yalnız masaüstü pc de oyunlarda ve nette sorunsuz hızlı bir şekilde kullanabiliyorum, laptop da çok yavaşlama oluyor oyun oynarken aşırı ping oluşuyor bu da ara ara oluyor bu sorunumun kaynağını bulamadım ben laptop ile wifi üzerinden bağlanıyorum modem aynı odada ve seviye full çekiyor. Bu konuda tavsiyeleriniz ve çözümlerinizi beklyorum.

Sürücüleri güncelledim her türlü antivirüs vs kontrol ettim pc deki gibi Microsoft security essential kullanıyorum yani oynadığım oyuna kadar herşey aynı ama ping sürelerinde ve nette dolanma sürelerinde aşırı donma oluyor.Oynadığım oyun LOL :) yARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bilgisayarınız kablo ile bağlı ise daha hızlı bağlanması normal isterseniz kabloyu birde laptopa takıp deneyin o zaman laptoptaki internet hız artısını görüceksinizdir

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bilgisayarınız kablo ile bağlı ise daha hızlı bağlanması normal isterseniz kabloyu birde laptopa takıp deneyin o zaman laptoptaki internet hız artısını görüceksinizdir

Yorumunuz için teşekkür ederim o şekilde deneyeceğim, peki eğer düzelirse modem den çıkan ethernet kablosunu çoğaltıcı yoluyla 2 bilgisayara bağlasam herhangi bir sorun olur mu. Yani intenet hızım o şekilde yapsam bile artış gösterir mi?

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
başka önerisi olan var mı arkadaşlar??