jaanki07
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Merhaba arkadaşlar bir süredir sürücü güncellemesi optimize araçları vs ile sorunuma çözüm aramaktayım ama bulabilmiş değilim. Evimde masaüstü ve laptop olmak üzere 2 yerden internete bağlanıyorum online oyun oynuyorum. Yalnız masaüstü pc de oyunlarda ve nette sorunsuz hızlı bir şekilde kullanabiliyorum, laptop da çok yavaşlama oluyor oyun oynarken aşırı ping oluşuyor bu da ara ara oluyor bu sorunumun kaynağını bulamadım ben laptop ile wifi üzerinden bağlanıyorum modem aynı odada ve seviye full çekiyor. Bu konuda tavsiyeleriniz ve çözümlerinizi beklyorum.
Sürücüleri güncelledim her türlü antivirüs vs kontrol ettim pc deki gibi Microsoft security essential kullanıyorum yani oynadığım oyuna kadar herşey aynı ama ping sürelerinde ve nette dolanma sürelerinde aşırı donma oluyor.Oynadığım oyun LOL
yARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Sürücüleri güncelledim her türlü antivirüs vs kontrol ettim pc deki gibi Microsoft security essential kullanıyorum yani oynadığım oyuna kadar herşey aynı ama ping sürelerinde ve nette dolanma sürelerinde aşırı donma oluyor.Oynadığım oyun LOL