İngilizce Tatil Planı (Yardım)

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Selam arkadaşlar,

İngilizce proje ödevimin içeriği bu tatilde ne yapmak istediğim.tatil planımı hazırlamam gerekiyor.Ama benim bunu yazıp ve Çevirmek için fazla vaktim ve daha önemlisi yeterli ingilizce bilgim yok :D

aranızda daha önce tatil planı hazırlayan (türkçe ve ya ingilizce farketmez, 1 sayfa olsa bile yeter) varsa bana ulaştırabilir mi ? ve ya link de olabilir.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Türkçesi olsa çevirisi için denerdim ama sıfırdan yaratamam.

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Türkçesi olsa çevirisi için denerdim ama sıfırdan yaratamam.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.doğan o verdiğin sitedekiler çok kısa , birleştirmek ayrı bir dert. zaten hazırlamıştım ödevimi. @erenberk ilgilendiğin için teşekkür ederim.bi daha çeviri işim olursa sana danışacağımdan emin olabilirsin :D

ödevim burada. isterseniz bakabilirsiniz :D

http://www.2shared.com/document/78QFJQTO/First_of_all_I_am_going_to_be_.html

nası olmuş ? :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Of bu nasıl bir yazı olmuş, bu İngilizce falan değil haberin olsun :D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Benim anadilim ingilizce ve ben dahi anlamakta zorluk çekiyorum bu planı haha :)

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benim anadilim ingilizce ve ben dahi anlamakta zorluk çekiyorum bu planı haha :)

düzeltilmiş halini tekrar upload etsen ? yapar mısın böyle bi güzellik bana ? :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Hasta pek fazla yaşamaz. :) Öyle cümleler var ki hani burada şunu demiş olmalı diye tahmin bile yürütemedim.

oysaki profesyonel bi çeviri programı kullanmıştım :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kod:
[FONT=Comic Sans MS]Firstof all I am going to be the most important issue for me where theholiday.[/FONT]

tatil yapacağım yer çok önemli bir konu benim için, bunu mu demeye çalışmışsın burada :D türkçe cümle cümle yazarsan forum olarak yardımcı oluruz çeviride

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kod:
[FONT=Comic Sans MS]Firstof all I am going to be the most important issue for me where theholiday.[/FONT]

tatil yapacağım yer çok önemli bir konu benim için, bunu mu demeye çalışmışsın burada :D türkçe cümle cümle yazarsan forum olarak yardımcı oluruz çeviride

evet öyle demeye çalışmıştım :D

Türkçe halinin birazı elimde duruyor. diğer kısımlarının türkçeleri yok.

"Öncelikle yapacağım tatilin nerede olacağı benim için en önemli konudur.Çünkü tatil yapacağım bölgenin coğrafi şartları ve bunun gibi bazı koşullar tatilin nasıl geçeceği hakkında bazı bilgiler verir.

Ben marmarise gitmek istiyorum. Çünkü orası hem sıcaklık bakımından uygun hem de o bölgedeki turist sayısı fazla.
Yapacağım tatile uçakla gitmeyi planlıyorum.

oraya vardığımda yapacağım ilk şey oteldeki odama yerleşmek olacak.
Tatile okuldan bir arkadaşımla gitmeyi planlıyorum. Gideceğim otelde mutlaka havuz olmalı.sabahları geç kalkmayı planlıyorum. Yapacağım kahvaltı da mükemmel olmalı.aynı şekilde öğle yemekleri ve akşam yemekleri de tam istediğim şekilde mükemmel olmalı.otelde büyük ve şık bir kafe olmalı.çünkü bazen sıkıldığımda o kafede oturup arkadaşımla bir çay içmem gerekebilir.
Orada farklı ülkelerden insanlar olacak.onlarla tanışıp yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Özellikle çin ülkesinden gelen kişilerle tanışmak istiyorum."

geri kalanında otelin odalarından , havuzlarından, denizinden, fotoğraf makinemden bahsetmeye çalıştım :D

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
the most impotant where I will go for holiday for me. yeterli olur diye düşünüyorum.

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
the most impotant where I will go for holiday for me. yeterli olur diye düşünüyorum.

düzelttim onu , senin cümleni yazdım eyw :)

peki ya bunlar :D Tam bir facia :D
Çünkü tatil yapacağım bölgenin coğrafi şartları ve bunun gibi bazı koşullar tatilin nasıl geçeceği hakkında bazı bilgiler verir.

Ben marmarise gitmek istiyorum. Çünkü orası hem sıcaklık bakımından uygun hem de o bölgedeki turist sayısı fazla.
Yapacağım tatile uçakla gitmeyi planlıyorum.

oraya vardığımda yapacağım ilk şey oteldeki odama yerleşmek olacak.
Tatile okuldan bir arkadaşımla gitmeyi planlıyorum. Gideceğim otelde mutlaka havuz olmalı.sabahları geç kalkmayı planlıyorum. Yapacağım kahvaltı da mükemmel olmalı.aynı şekilde öğle yemekleri ve akşam yemekleri de tam istediğim şekilde mükemmel olmalı.otelde büyük ve şık bir kafe olmalı.çünkü bazen sıkıldığımda o kafede oturup arkadaşımla bir çay içmem gerekebilir.
Orada farklı ülkelerden insanlar olacak.onlarla tanışıp yeni şeyler öğrenmek istiyorum. Özellikle çin ülkesinden gelen kişilerle tanışmak istiyorum."

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben şimdi çevirisini yaparım ama bu hem sana bir şey kazandırmayacak hem de senin bunu yazmadığını öğretmen anlayacak. Gene de olsun ya öğretmen anlarsa anlasın diyorsan biraz sonra yazarım buraya.

The most important thing when I go on a holiday is the place where I want to go because climate of that area is essential for understanding how my holiday would be. I decided to go to Marmaris since it has a suitable climate, and it is accompanied by influx of tourists. Moreover, I don't want to spend so much time on travelling, so I am planing to go by plane with one of my classmates. The first thing I am going to do when we arrive at our hotel is placing to my suit. The hotel I will choose for this vacation has to have good menus for brakfast and dinner. Having a large pool and an eligant cafe are also a must for me because if we got bored, my friend and I would want to drink a couple of tea. There will be lots of people from different countries, so I might meet them to learn new things. Especially, I would love to meet Chinese since I love Kung-Fu so much :D

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben şimdi çevirisini yaparım ama bu hem sana bir şey kazandırmayacak hem de senin bunu yazmadığını öğretmen anlayacak. Gene de olsun ya öğretmen anlarsa anlasın diyorsan biraz sonra yazarım buraya.

The most important thing when I go on a holiday is the place where I want to go because climate of that area is essential for understanding how my holiday would be. I decided to go to Marmaris since it has a suitable climate, and it is accompanied by influx of tourists. Moreover, I don't want to spend so much time on travelling, so I am planing to go by plane with one of my classmates. The first thing I am going to do when we arrive at our hotel is placing to my suit. The hotel I will choose for this vacation has to have good menus for brakfast and dinner. Having a large pool and an eligant cafe are also a must for me because if we got bored, my friend and I would want to drink a couple of tea. There will be lots of people from different countries, so I might meet them to learn new things. Especially, I would love to meet Chinese since I love Kung-Fu so much :D

teşekkürler Mod'um :) ödevimin başlangıcı olarak bu yazıyı kullanacağım :) Kung-fu olayı da iyi olmuş eline sağlık :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Orasını öyle doğaçlama birleştireyim dedim, aklıma başka bir şey gelmedi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynıı ödevv banada lazım ama bnkindee kiminle ve zaman,yer lazmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok iyi cümleler kurmuşsunuz diğer giren kişiler içinde yararli olcak bnin işime de yaradi çok saol bu siteyi kurana allah razi olsun:rolleyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sa ya bana tatil plani lazim mesala ben tatilde arjantine gittim orda gezdim ailemle falan gittim tarzinda ingilizce olarak bi tatil plani lazim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benimde ödevim var ingilizce dikiliye gidiyorum izmirde orada falan çok eğleniyorum denize giriyorum bisiklet sürüyorum günlerim çok güzel falan öyle yazabilecek varmı ?