hacicavcav dedi ki:*Neden tek gezegen(dünya) yaratılmamış da,yanına diğer gezegenler de yaratılmış?
yaratan allahın elbet bir nedeni vardır yaratırken, ha çok merak ediyorsan git bilimsel arastırmalara giris muhakkak bir mantıklı bir sonca ulasırsın

hacicavcav dedi ki:*Allah tüm canlıları ayrı ayrı yaratmıştır, insan da bunların en üstündür. diyorsunuz.Ama diğer canlılarla insan neden aynı malzemelerden yaratılmış.Mesela şeytan ateşten yaratılmış.
insanin yaratılışındaki en büyük özellik ve ayrıcalık cüzi iradeye sahip olmasıdır diğer canlıların neden yaratıldıkları ve bu farklılık niye orasını allah bilir nede olsa yaratıcı o o her şeyin en iyisini bilir
bu soruyu cehennemde şeytan yanarken şeytana sorsan daha makbul gecer ;D.ayrıca allah şeytana uygun bi ates veya bi eziyet yaratmıştır rahat ol sen düsünme böyle seylerhacicavcav dedi ki:*Şeytan ateşten yaratıldıysa cehennemde yanar mı? Yansa da acı duyar mı?

hacicavcav dedi ki:*Vucudumuzdaki kıllar bir işe yaramadığı halde Allah bizi niye kıllı yarattı?Yoksa evrimleşme sonucu kıllarımız mı azaldı? (A)
demi yani kılların üzerinde gereksiztir istenildiğin yoluna bilir ibaresi yazıyor demi

hacicavcav dedi ki:*İnsanların bazıları kulak kaslarını oynatabilmekle beraber bu bir işe yaramamaktadır, eskiden düşmanın veya avın yaklaştıgını anlamak için hassas duymayı sağlıyor olabilir mi?
tabe ya ben zaman makinesiyle yolculuk yaptım evrimlesmeden önceki atalarımız kendilerini yemeye gelen dinazor vb. bilumum hayvanların yaklastığını öğrenmek icin öyle yapıyorlardı ama o zaman kulakları daha büyüktü şimdiki kepce kulaklılar özbe öz bu soyan geldikleri söylenir ;D
hacicavcav dedi ki:*kuyruk sokumu insanda ne işe yarar.Bu da eskiden sahip oldugumuz bir kuyrugun kalıntısı olabülür mü? :L
işte ben buna kuyruklu yalan derim dedigin o saçma ötesi süper sacma teorine bi cevap verem barim

kuyruk sokumu kemiği, anatomik ve fizyolojik çalışmaların hiçbiri kuyruk sokumu kemiğinin kendine kuyruk arayan fonksiyonsuz bir güdük olmadığını gösteriyor. Tam tersine kuyruk sokumu kemiği, kendi başına mükemmel bir organ; ve eksiksiz bir işlevi yerine getiriyor. Evvela, kuyruk sokumu, omurganın en ucunda bulunarak insanın yürüyüşünü dengeliyor. İnsan yürüyüşünün pürüzsüz ve sorunsuz olması için kuyruk sokumu kemiğine bağlı kaslar ve bacaklara bağlı kaslar arasında detayları hâlâ daha çözülememiş eşsiz bir âhenk var. Kuyruk sokumu kemiğine bağlı kaslar ve bağ dokuları insanın oturma, eğilme ve doğrulma gibi hareketlerine zerafet ve süreklilik kazandırıyor. İnsan vücudunun aldığı tüm pozisyonlarda omurga hareketlerine destek veriyor.
Kuyruk sokumu kemiği insanlarda, omurganın parçalı yapısının aksine yekparedir, birbirine kaynamış kemiklerden oluşur. Kuyruk sokumu kemiğinin bu özelliği hepimizin ana rahmindeki misafirliğinin konforu içindir. Çünkü kadınların hem iki ayak üstünde olup hem de bedenlerinin ön kısmına eklenen bu ağırlığı taşıması için sağlam bir dayanağa ihtiyacı vardır. Kuyruk sokumu kemiğine bağlı güçlü kaslar hem bu sağlam dayanağa temellik etmekte, hem de mesane ve üreme organlarının muhafaza edildiği özel bir pelvis boşluğunun çevresini tamamlamaktadır.
hacicavcav dedi ki:*Her şeyi bir nedene istinaden yaratan güzel Allahınız ,soyu tükenen canlıları neden yaratıp da sonra yok etti.Yoksa bu doğal seçilim yoluyla uyum sağlayamayanlar yok mu oldular?
*Kullanamadıkları halde neden yarasalara ve termitlere(karınca benzeri bir böcek) göz vermiş güzel Allahım.Acaba neden... (&
*Tanrı ozon tabakasını neden yaratmış, güneşi zararsız yapsaydı ya.
bu üç sacma ötesi süpersonik sacma sorularına

hacicavcav dedi ki:*Bütün gezegenler güneşin çevresinde güzel güzel aynı yönde dönerken,Merkür diğer gezegenlerin aksi yönde dönüyor?Burda da Allahın bir hikmeti var ama ben bulamadım.Nolur yardımcı olun...
sana yardımcı olam evladım

hacicavcav dedi ki:*Allah herşeyi bir düzen içinde yarattı ve hiçbir değişiklik olmuyorsa neden galaksiler çarpışıyor?Neden Allhım...![]()
yaw ben demistim bu galaksilere zincir vuralımda şu çarpışmalarını engelleyelim ama ak sakalım yokki sözüm gecsin allah beni dinlesin ;D ;D töbe töbe