İlkokul Aşkım Evleniyor Iyi Mi...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
İlk aşk hiç unutulmaz ilk aşık olduğum kızı sokakta başka bi erkekle gördüğümde bi tuaf oluyorum üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen.

Benim de ilk aşkımın çocuğunu kucağıma alıp "Eğer beraber olsaydık bu bizim olacaktı" diyesim geliyor ama yapmıyorum. bırakın bu işleri artık aaaaaaaa... :flowers:

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Benim de ilk aşkımın çocuğunu kucağıma alıp "Eğer beraber olsaydık bu bizim olacaktı" diyesim geliyor ama yapmıyorum. bırakın bu işleri artık aaaaaaaa... :flowers:

:4::4:

ya power kızın kulaklarını çınlattın bu gece :D

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gölgelerin içinde gibi hissedersin
bende hissetmiştim

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Beyaz bi takım elbise giy git, şöyle ortada bi oyna kollarını aça aça:)

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Git tabi de kız seni gorunce evlenmekten vazgecmesin :D

Reaksiyon puanı
189
Ben olayı geç okudum ama şunu düşün "Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmak" ne kadar doğru olurdu ki? Ha sen diyosan ki bana da yapsınlar orasını bilemem tabi :D

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
power ya şimdiki kız arkadaşın şaş kaza bu konuyu okursa :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Leyn heyecan yarattınız bee :)

Gitmedim arkadaşlar gitmedim :) Yoksa giyeydim beyazları, gideydim düğüne, açaydım gollarımı, evlenme leyn diyeydimmm evlenemezdi o vakıt :D

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Ben ilk aşkımı gördüm geçenlerde.Çocuğu ile dolaşıyordu parkta :D.Olur böle vakalar.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
benim durumum daha kotu benim eski erkek arkadasimda yakinda evleniyo:(

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Leyn heyecan yarattınız bee :)

Gitmedim arkadaşlar gitmedim :) Yoksa giyeydim beyazları, gideydim düğüne, açaydım gollarımı, evlenme leyn diyeydimmm evlenemezdi o vakıt :D

O da üzerine doğru koşup sana omuz attıktan sonra kocasının kollarına atsaydı kendini, napardın o vakıt:)

Eyupoqlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence birbirinize açılamamanız çok iyi olmuş.Bu bıle senin için bi heyecan,mutluluk..İlerde anlatacagın cok guzel bır anın var artık.Herşeyde bi hayır vardır diceksin hayatı yaşamaya devam ediceksin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Benimkisi evlenmiş bile çocuğu olmuştur belki de :D
Arkadaşlar o kadar biraraya getirmeye çalışmıştı olum seni seviyo falan filan, ben de seviyodum ama kimse bilmiyodu benimkini öyle kaldı ne mallık :D ilk okulda ne anlayacam ki zaten :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bütün bu olanlar düşününce "Hayat tuhaf" demekten alamıyorum kendimi. Benzeri olayı yaşayan çok kişi var demek ki :)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bunlar normal haller ki. Dediğin gibi hemen herkesin başına geliyor. Normalliği abartmaktan başka birşey değil bu. Herkes kendisini özel zannediyor :) Narsist kişiliklerimiz var hayata karşı. Gülün arkadaşlar :) :flowers:

Gülmek iyidir. Ahhh ah... Bir de kendim gülebilsem, hep foruma hep foruma :flowers:

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
arkadaşım git düğünü bas çamur yap hayır bu nikah kıyılamaz de (niye diyen olursada ben bu kızdan hamileyim dersin) onadn sonra damada bir iki tane vur zaten bütün düğündekiler birbirine girmeye başlayacaktır (türk filimi hesabı) sende o kargaşadan yaralanıp kızı sırtına attığın gibi ilk gördüğün dolmuşa atla kaç (malum hepimiz öğrenciyiz şavrole kiralıyıcak paramız yok)hatta hızlı kaçabilmek için dolmuşa öndeki aracı takip et de sonrada 5 oda 3 salon kutu kadar pembe panjurlu evinizde mutlu mesut bahtiyar yaşayın (mutlu,mesut,bahtiyar bunlar olacak çocuklarınız ismi karıştırmayalım lütfen)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
arkadaşım git düğünü bas çamur yap hayır bu nikah kıyılamaz de (niye diyen olursada ben bu kızdan hamileyim dersin) onadn sonra damada bir iki tane vur zaten bütün düğündekiler birbirine girmeye başlayacaktır (türk filimi hesabı) sende o kargaşadan yaralanıp kızı sırtına attığın gibi ilk gördüğün dolmuşa atla kaç (malum hepimiz öğrenciyiz şavrole kiralıyıcak paramız yok)hatta hızlı kaçabilmek için dolmuşa öndeki aracı takip et de sonrada 5 oda 3 salon kutu kadar pembe panjurlu evinizde mutlu mesut bahtiyar yaşayın (mutlu,mesut,bahtiyar bunlar olacak çocuklarınız ismi karıştırmayalım lütfen)

Güzel senaryo :D:mrgreen::4:

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bizim forumda da ne kadar aşık adam varmış ya :D

Kınaya da, ben olsam gitmezdim :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
hayatta gitmem dugunune

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bu aşkın katili sensin. !! Yan dur şimdi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
benim arkadaş çocukluk arkadaşı nişanlanınca yedirememiş gitmiş demişki kıza beni bekleyemezmisin okulu bitirip gelince seninle evlenicem, kızda nişanlısına söylemiş arkadaşı dövdüler :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Kendim ve çevrem :D

Teke tek geleceklerse yıkarım çok iri defğilse herif ki zaten tanıyorum o kişiyi alt üst ederim onu. Vucut ve dövüş tecrübesi var ;)

Toplu bir girişim olursa bu sefer yardım isterim. Alayın haşat ederim böylece :)

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Git araba ile düğunun olduğu yere nikah masasını son ses aç.