• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İlkokul Aşkım Evleniyor Iyi Mi...

İlk aşk hiç unutulmaz ilk aşık olduğum kızı sokakta başka bi erkekle gördüğümde bi tuaf oluyorum üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen.

Benim de ilk aşkımın çocuğunu kucağıma alıp "Eğer beraber olsaydık bu bizim olacaktı" diyesim geliyor ama yapmıyorum. bırakın bu işleri artık aaaaaaaa... :flowers:

Beyaz bi takım elbise giy git, şöyle ortada bi oyna kollarını aça aça:)

Ben olayı geç okudum ama şunu düşün "Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmak" ne kadar doğru olurdu ki? Ha sen diyosan ki bana da yapsınlar orasını bilemem tabi :D

söylemek yeterliymiş mazide :) geçmiş artık kurcalama, deşme maziyi :D

Leyn heyecan yarattınız bee :)

Gitmedim arkadaşlar gitmedim :) Yoksa giyeydim beyazları, gideydim düğüne, açaydım gollarımı, evlenme leyn diyeydimmm evlenemezdi o vakıt :D

Ben ilk aşkımı gördüm geçenlerde.Çocuğu ile dolaşıyordu parkta :D.Olur böle vakalar.

benim durumum daha kotu benim eski erkek arkadasimda yakinda evleniyo:(

Leyn heyecan yarattınız bee :)

Gitmedim arkadaşlar gitmedim :) Yoksa giyeydim beyazları, gideydim düğüne, açaydım gollarımı, evlenme leyn diyeydimmm evlenemezdi o vakıt :D

O da üzerine doğru koşup sana omuz attıktan sonra kocasının kollarına atsaydı kendini, napardın o vakıt:)

Bence birbirinize açılamamanız çok iyi olmuş.Bu bıle senin için bi heyecan,mutluluk..İlerde anlatacagın cok guzel bır anın var artık.Herşeyde bi hayır vardır diceksin hayatı yaşamaya devam ediceksin.

Benimkisi evlenmiş bile çocuğu olmuştur belki de :D
Arkadaşlar o kadar biraraya getirmeye çalışmıştı olum seni seviyo falan filan, ben de seviyodum ama kimse bilmiyodu benimkini öyle kaldı ne mallık :D ilk okulda ne anlayacam ki zaten :D

Bütün bu olanlar düşününce "Hayat tuhaf" demekten alamıyorum kendimi. Benzeri olayı yaşayan çok kişi var demek ki :)

Bunlar normal haller ki. Dediğin gibi hemen herkesin başına geliyor. Normalliği abartmaktan başka birşey değil bu. Herkes kendisini özel zannediyor :) Narsist kişiliklerimiz var hayata karşı. Gülün arkadaşlar :) :flowers:

Gülmek iyidir. Ahhh ah... Bir de kendim gülebilsem, hep foruma hep foruma :flowers:

arkadaşım git düğünü bas çamur yap hayır bu nikah kıyılamaz de (niye diyen olursada ben bu kızdan hamileyim dersin) onadn sonra damada bir iki tane vur zaten bütün düğündekiler birbirine girmeye başlayacaktır (türk filimi hesabı) sende o kargaşadan yaralanıp kızı sırtına attığın gibi ilk gördüğün dolmuşa atla kaç (malum hepimiz öğrenciyiz şavrole kiralıyıcak paramız yok)hatta hızlı kaçabilmek için dolmuşa öndeki aracı takip et de sonrada 5 oda 3 salon kutu kadar pembe panjurlu evinizde mutlu mesut bahtiyar yaşayın (mutlu,mesut,bahtiyar bunlar olacak çocuklarınız ismi karıştırmayalım lütfen)

arkadaşım git düğünü bas çamur yap hayır bu nikah kıyılamaz de (niye diyen olursada ben bu kızdan hamileyim dersin) onadn sonra damada bir iki tane vur zaten bütün düğündekiler birbirine girmeye başlayacaktır (türk filimi hesabı) sende o kargaşadan yaralanıp kızı sırtına attığın gibi ilk gördüğün dolmuşa atla kaç (malum hepimiz öğrenciyiz şavrole kiralıyıcak paramız yok)hatta hızlı kaçabilmek için dolmuşa öndeki aracı takip et de sonrada 5 oda 3 salon kutu kadar pembe panjurlu evinizde mutlu mesut bahtiyar yaşayın (mutlu,mesut,bahtiyar bunlar olacak çocuklarınız ismi karıştırmayalım lütfen)

Güzel senaryo :D:mrgreen::4:

Bizim forumda da ne kadar aşık adam varmış ya :D

Kınaya da, ben olsam gitmezdim :)

benim arkadaş çocukluk arkadaşı nişanlanınca yedirememiş gitmiş demişki kıza beni bekleyemezmisin okulu bitirip gelince seninle evlenicem, kızda nişanlısına söylemiş arkadaşı dövdüler :D

Kendim ve çevrem :D

Teke tek geleceklerse yıkarım çok iri defğilse herif ki zaten tanıyorum o kişiyi alt üst ederim onu. Vucut ve dövüş tecrübesi var ;)

Toplu bir girişim olursa bu sefer yardım isterim. Alayın haşat ederim böylece :)

Git araba ile düğunun olduğu yere nikah masasını son ses aç.